-
-
Jana je s nekih 2g. i 4mj. posjekla donju usnicu na rub vrata. Usnica se razjapila jedno 1cm, duboka 5mm, plus još malo i na bradi.
Na Rebru je dobila mislim 3 šava (ili 2, ne sjećam se). Mazali smo s nečime, više se ne sjećam, neka mast, eh da mislim da je bila Byvacin. Plus je preventivno dobila i atb, da se ne bi inficiralo. Već nakon par dana je prvi šav otpao, do kontrole nakon tjedan dana, samo je jedan ostao.
Vrlo brzo se ožiljak nije kužio, tek kad se malo bolje zagledaš. Tak da si izbriši horor slike iz glave, uopće ne mora tako biti.
-
Tnx Jelka 
Ma znaš šta, dodatno me ras........ to što na licu mjesta nijednom ni od koje osobe nismo uspjeli dobiti suvisao odgovor jer su nas tretirali malo bolje od stoke na traci. Pa sam još malo van sebe.
-
Probaj mazati ožiljak (dakle kad rana skroz zacijeli) s Contractubex gelom - nama preporučila pedijatrica, pogledaj malo na netu. Ne mogu reći iz prve ruke djeluje li ili ne jer naše dijete nije dalo s njim mazati ožiljak na čelu. Također je dobio dva ili tri šava prije godinu dana, ožiljak mu se vidi kad se bolje pogleda, a prisutno je i lagano izbočenje.
-
-
Sin od MM-ovog brata je bukvalno probušio usnu tako da je bila rupa prema ustima. Zašili i danas se ništa ne vidi. Ma neće ništa ostati.
-
-
moja je mlađa imala rascjep usne i nakon što je rana zarasla mazali smo dermatix gelom. maksilofacijalni kirurg nas je upozorio da je to jedina od dvije kreme koja se može kupiti i koja pomaže za smanjenje ožiljka. ostalo mi je pola dermatixa, možda bi mogla to iskoristiti, otvorena je tubica u ožujku. i da, malenoj je ožiljak minimalan i super izgleda tako da vjerujem da će tvojoj luciji to ništa neće vidjeti
-
od contratubexa puno je bolji dermatix plus.
-
Muku mučimo s Contractubexom jer to smrdi za nevjerovat a moram joj mazat taman pod nos :rollineyes: Nema šanse da joj to nekoliko puta dnevno umasiram.
Vi koji imate Dermatix, ima li on kakav miris?
-
nema i ne treba ga utrljavati, samo je dosta skupa oko 300 kn.
-
Osoblje foruma
mi smo mazali ožiljak na prsima (nakon operacije na srcu) sa kremom koju nam je na potpuno prirodnoj bazi napravio Stribor Marković u centru Cedrus (E. je tada imala 8mj.), koštala je oko 150 kn, ne peče i ne smrdi .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma