Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Trudnička prednost i osnove pristojnosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A ovo što anamorci pišeš za SB, je toliko bezosjećajno, da je možda trebalo tražiti šefa
    od tog službenika da ga malo pouči o ljudskosti.
    On je bio toliko nepopustljiv da pretpostavljam da je to nekakva politika banke. Onda sam odustala od moljakanja jer mi je svaka sekunda bila dragocjena .
    Ono što sam trebala napraviti, i što bih da se slična situacija ponovi sigurno napravila, jest ili nazvala od kuce banku ili im poslala mail i požalila se.
    Žao mi je što nisam, ali proš'o voz. Učiš na greškama.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo samo da se pohvalim da sam u posljednja 2 dana dva puta ostala ugodno iznenađena

Prvo me u Intersparu, u kojem sam bila prije podne doduše i nije baš bila gužva, teta blagajnica pozvala čim me vidjela kako idem prema blagajnama da dođem kod nje, ispred jedne žene s punim kolicima (ja sam imala tri artikla). Drugi put su me jučer u jednom našem velikom telekomunikacijskom centru (taman kad sam se spremila na čekanje i izvadila mob i pripremila se na maratonsko igranje igrica, budući da je bilo 14 ljudi ispred mene) službenica nenadano pozvala da odem na jedan šalter preko reda (btw, u tom centru sam u posljednja dva i pol mjeseca bila tri puta, svaki put mi se vidio trbuh već jako i niti jednom me nisu pozvali preko reda, pa sam zato posebno ostala paf).

No zato me stariji gospospodin u Mulleru jučer mrtav hladan pitao jel može on ispred mene (on s flašom vode, ja s kremom za tijelo, čokoladim bananicama i milkom), na što sam ga ja pogledala pogledom tisuću munja i rekla: "Pa ako vam je baš takva strka i morate na wc više nego ja, izvolite!" Tak se zbunio mojim ledenim pogledom da mi je na kraju rekao da je mislio da su stvari na pultu sve moje (2 osobe su već natrpale pult, a ja sam držala košaru u ruci na kraju pokretne trake) i vidjelo se da mu je bed, te je samo stao iza

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •