Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Paradentoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Peterlin hvala na savjetima probati ću i to.gdje si ti vadila u kojoj bolnici i kod kojeg doktora???

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin hvala na savjetima probati ću i to.gdje si ti vadila u kojoj bolnici i kod kojeg doktora???
    Nisam bolnicu ni vidjela. Umnjak mi je izvadila moja zubarica u svojoj ambulanti. Bez ikakvih problema. ( Jedino sam morala otići to slikati, da vidi kakvi su korijeni, a onda je odlučila da može sama i uspjela, od prve.)

Btw. kad je mm imao taj problem, ista zubarica nije se usudila sama - poslala ga je s uputnicom kolegi čeljusnom kirurgu u kvartu - opet nije bolnicu ni vidio. Dobio je 2 injekcije i zub je išao van. Ne sjećam se točno, mislim da je dobio i jedan šav jer je bila velika rupetina. Jednom prije par godina išao je s uputnicom na Stomatološku polikliniku u Gundulićevu.

Pitaj svog zubnog liječnika koga preporučuje. Mi uvijek dobijemo prvu informaciju od naše zubarice - lijepo žena kaže što može sama, a za što trebamo ići nekamo dalje i kome (+ objasni razloge zašto ne može ona i što će nam taj drugi raditi).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •