Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Trebam iskustva vlasnika kreveta na kat za malene

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Trebam iskustva vlasnika kreveta na kat za malene

Dakle, željeli bismo klincima kupiti krevete na kat.
    Maleni od 1god.10mj bio bi dole, a malena od 3god. i 8mj gore. Vidjela sam u YSK-u niži model sa doljnjim proširenim krevetom i jako mi se dopao,
    ima i ogradicu da se ne može tako lako pasti.
    E, a sad je problem što je mm čuo priče o djeci koji su ljudima pali sa tih kreveta, ozljedili slezenu i slične priče i nedozvoljava da se oni kupe.

Tko od vas ima krevetiće na kat dajte mi vaša iskustva, jel bilo problema, padova (nedaj bože sa težim posljedicama), jeste li u konačnici sretni što ste ih kupili ili bi drugi put kupili klasične niske? Pomoć...
    Posljednje uređivanje od diči : 18.11.2010. at 14:26

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Naši spavaju na krevetima na kat. Janko je s nepunih 5 godina počeo spavati na gornjem krevetu i nikada nije bilo problema, ima zaštitu. Plus što je po noći znao sam otići na wc.
    Iva spava dole i isto ima zaštitu da ne zvekne, jer je s nepune dvije prešla u taj krevet.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi imamo na moru ali tek od ovog ljeta (4,5 i 6 godina)
    mlađa koja nemirno spava dobije dodatnu prepreku uz postojeću ogradu. naši su iz Kike, drveni s madracima 90x200
    razmisli i o nekoj zaštiti ili stepenicama koje se mogu maknuti tokom dana da se mlađi ne bi penjao prerano
    Posljednje uređivanje od maxi : 18.11.2010. at 14:38

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja beba je još mala za veliki krevet, ali imam osobno iskustvo s krevetima na kat. Brat i ja smo na njima spavali cijelo djetinjstvo. Nikada nismo pali s gornjeg kreveta, a počeli smo spavati na njima kad je on imao godinu i pol, a ja 4 i pol. Gornji je krevet imao ogradicu koja me štitila od pada. Uglavnom, možda sam sentimentalno vezana za krevete na kat, ali uvijek sam i svoje klince zamišljala kako spavaju na njima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mi razmišljamo o krevetu na kat.

Jel' bitno da bude ektra čvrst krevet (tipa flexa) ili može i nešto običnije (čitaj: financijski povoljnije)?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Naši kreveti su još od MM-a dok je bio mali.... Samo imamo nove madrace. Jedino je bitno što su nekada stvari bile kvalitetnije nego danas. Ovi naši su puno drvo, nikakva iverica, stvarno su kvalitetni, mada su jako stari!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Naši kreveti su još od MM-a dok je bio mali.... Samo imamo nove madrace. Jedino je bitno što su nekada stvari bile kvalitetnije nego danas. Ovi naši su puno drvo, nikakva iverica, stvarno su kvalitetni, mada su jako stari!
    To mi je onda nekak bliže Flexi, koja je skupa i dugo se čeka na isporuku...

Ma, ne znam ni sama.

Hvala u svakom slučaju!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i naši iz Kike su puno drvo samo s bezbojnim premazom
    i nisu skupi kao Flexa ali su čvrsti

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi nemamo krevet na kat, nego dva visoka Flexa kreveta. Visina površine za spavanje je nekih metar od poda, a dolje je "šator", tj. prostor za igranje.

Jedine nezgode koje su se na krevetu dogodile bile su kad su curke na njemu skakale i divljale. Znači, u budnom stanju.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji spavaju na krevetu na kat od Lukinih 9.mjeseci
    Tino je krevet dobio za 5 rođendan...to mu je bila ogromna želja a u nedostatku prostora u podstanarskom stanu ispalo je savršeno

Luka ne poznaje spavanje u krevetiću jer je u njemu proveo prvih 9 mjeseci života kojih se ne sijeća
    NIKAD nisu pali ni jedan ni drugi, nikad nam niti jedno dijete nije palo s kreveta

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure vi ste divne,
    puno vam hvala na iskustvima koje ste podijelile sa mnom, super su vam priče.
    Pomogli ste nam u odluci, kupit ćemo ga onda.
    Ovi u YSK-u koje sam spominjala su puno drvo, piše, i cijena oko 1.500,00kn.
    Još jednom puno hvala svima

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lara spava od nepune četri godine na katu ,i nikada nije pala ,jasno gore ima ogradica ,a luka je dolje.
    Naš krevet na kat je iz kike i isto tako je koštao na nekoj akciji oko 1500 kn!

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naša Liza spava na krevetu na kat od 4,5g. Nikada nije pala, ponoći normalno sidje i ide na wc. Mi isto imamo neki stari krevet na kat, puno drvo i kasnije se može postaviti kao odvojeni kreveti.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anitak prvotno napisa Vidi poruku
    Lara spava od nepune četri godine na katu ,i nikada nije pala ,jasno gore ima ogradica ,a luka je dolje.
    Naš krevet na kat je iz kike i isto tako je koštao na nekoj akciji oko 1500 kn!
    ali madraci naravno extra?

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Naša Liza spava na krevetu na kat od 4,5g. Nikada nije pala, ponoći normalno sidje i ide na wc. Mi isto imamo neki stari krevet na kat, puno drvo i kasnije se može postaviti kao odvojeni kreveti.
    e to bi i mi voljeli ali treba takvenaći,a bojim se da ovi u YSk-u koje smo mi škicnuli nemaju takvu mogućnpst!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i takvih imaš i Kiki, nisu Flexa i jeftiniji su znatno, a drveni

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nas Matija je poceo spavati na takvom krevetu malo prije 4. rodjendana! I mene je bilo strah, jer mi se ona zastitna ogradica cinila jako niskom! Problem smo rijesili tako da samo uz tu ogradicu naslagali plisane zivotinje! Imamo jednog veeelikog medu koji je glumio cuvara! Ako ce vas i dalje biti strah, kad legne zguras mu deku kojom je pokriven uz rub kreveta, ispod madraca, tako da se ne moze izvuci!

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo imali krevet na kat za cure i stalno su se svađale koja će gore koja dolje
    Naime, nijedna nije htjela gore.

Nedavno smo im dali raditi novu sobu pa smo krevete na kat dali preurediti tako da ide jedan ispod drugog. Donji ima kotačiće i normalne je visine, a i na gornji mogu bez stepenica.

Naši su Meblovi s njihovim madracima i sjećam se da smo ih skupo platili, ali isplatili su se svaku kunu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

M ima Flexin krevet od 2. rođendana. Sad ima 3 god. Do ljeta je 3-4 puta preletjela ogradicu i pala na pod. Nemamo pojma kako. Izgleda da je nešto sanjala pa se verala po krevetu. Još ima i onaj Flexin tunel/šator u krevetu tako da sa strane ne može nigdje nego može na najkraćoj gornjoj stranici.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jel joj što bilo kad je pala na pod?
    Posljednje uređivanje od diči : 27.11.2010. at 10:29

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Frendica je radila na traumatologiji i kaže da u tjedan dana bar jednu noć roditelji dovode dijete koje je palo s kreveta na kat. Mi smo odabrali varijantu normalnog kreveta koji ima kao donju ladicu s još jednim madracom. Plan je da M spava gore, a curice u "ladici". Preko dana se ladica gurne ispod kreveta i imaju prostor za igranje, a po noći mjesto za spavanje. To mi se činilo nekako sigurnije jer i sad često nađemo M na podu...
    A što bi tek bilo da je krevet na kat...ne želim ni zamisliti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj diči prvotno napisa Vidi poruku
    Jel joj što bilo kad je pala na pod?
    Ma hvala Bogu niš joj nije bilo niti jedan put. Jednom je čak zakmečala, dok sam se ja digla i došla u sobu pobjednica je spavala na podu. Sad nekako mirnije spava, ali kako čekam bebu razmišljamo što ćemo sa krevetima. MM i ja se selimo u malu sobi gdje je sad Mia (tamo stane doslovce samo krevet), a djecu ćemo u veliku gdje smo mi. Ne planiram do Mijine 5. godine dati joj krevet na kat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •