-
pomoć, kuda u slučaju nečega
Moja obitelj se nedavno preselila na jedno vrijeme u Zg. Prebivalište nam je u Borovju. Još se patimo sa raznim papirima,ali da vas s tim ne gnjavim..
Uglavnom, prema mjestu prebivališta u slučaju da se djetetu u 22 sata navečer pogorša zdravstveno stanje, gdje mi pripadamo, gdje idem s djetetom?
Trenutno muku mučimo sa upalom uha.
Hvala.
-
Borovje je Pešćenica, prema tome - Šalata.
-
Puno, puno hvala. Još se ne snalazimo ovdje.
-
Ja se nikada nisam pitala gdje pripadam, u par nesretnih prilika, hitno bih se obukla, sa djetetom pod miškom, zvala taksi ili išla autom, i pravac Zarazna.
Prvi put mi je netko preporučio da odemo kod njih, bila je u pitanju crijevna viroza sa proljevom, i moram priznati da sam bila zadovoljna prijemom. Da, čekala sam duže, ali su doktorice bile strašno ljubazne i sa djetetom i sa mnom u panici.
Ne kažem da su u drugim bolnicama drugačiji, samo da ja kod njih imam dobra iskustva.
-
nama piše na pedijatrijskoj ordinaciji gdje su vikend (dom zdravlja u susjednom kvartu) i noćna dežurstva (Rebro)
neovisno o tom, za padove na glavu smo išli direktno u Klajićevu, a kad bi nedajbože morali zbog proljeva/povraćanja na hitnu, išli bi u zaraznu
-
Zarazna definitivni,tamo te ne pitaju gdje spadaš,a fakat su o.k.
-
Ali ako je kirurgija u pitanju onda uvijek ideš u Klaićevu.
http://www.zagreb-shopping.com/dezurne-bolnice
-
Ja sam doselila iz drugog grada, a MM je izgubljen u prostoru i vremenu. 
Jednom su me vratili s hitne kada sam pala na ledu i od tada, i nakon 10 godina, kada su hitni slučajevi u pitanju uvijek prvo zovem hitnu pomoć, objasnim im što se događa i molim ih da me upute gdje trebam ići.
-
inače, taxi te može odbiti, jer im je u pravilniku (barem bilo) da ne smiju primiti bolesne u vozilo, tipa hitne slučajeve jer nisu osposobljeni za to
za bilo kakve hitne intervencije zoveš 112
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma