Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: pomoć, kuda u slučaju nečega

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno pomoć, kuda u slučaju nečega

Moja obitelj se nedavno preselila na jedno vrijeme u Zg. Prebivalište nam je u Borovju. Još se patimo sa raznim papirima,ali da vas s tim ne gnjavim..
    Uglavnom, prema mjestu prebivališta u slučaju da se djetetu u 22 sata navečer pogorša zdravstveno stanje, gdje mi pripadamo, gdje idem s djetetom?
    Trenutno muku mučimo sa upalom uha.
    Hvala.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Borovje je Pešćenica, prema tome - Šalata.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Puno, puno hvala. Još se ne snalazimo ovdje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ali ako je kirurgija u pitanju onda uvijek ideš u Klaićevu.

http://www.zagreb-shopping.com/dezurne-bolnice

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja se nikada nisam pitala gdje pripadam, u par nesretnih prilika, hitno bih se obukla, sa djetetom pod miškom, zvala taksi ili išla autom, i pravac Zarazna.
    Prvi put mi je netko preporučio da odemo kod njih, bila je u pitanju crijevna viroza sa proljevom, i moram priznati da sam bila zadovoljna prijemom. Da, čekala sam duže, ali su doktorice bile strašno ljubazne i sa djetetom i sa mnom u panici.
    Ne kažem da su u drugim bolnicama drugačiji, samo da ja kod njih imam dobra iskustva.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama piše na pedijatrijskoj ordinaciji gdje su vikend (dom zdravlja u susjednom kvartu) i noćna dežurstva (Rebro)

neovisno o tom, za padove na glavu smo išli direktno u Klajićevu, a kad bi nedajbože morali zbog proljeva/povraćanja na hitnu, išli bi u zaraznu

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zarazna definitivni,tamo te ne pitaju gdje spadaš,a fakat su o.k.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kirurgija = uvijek Klaićeva
    zarazne bolesti = uvijek Zarazna
    bolesti dišnih puteva = možeš na Srebrnjak ili bilo koju drugu bolnicu
    ostalo= bolnica koju ti odabereš bilo da ti je najbliža, bilo da je po tvom najbolja.....uvjet je da imaju pedijatriju

Tak je meni objašnjeno.
    Pošto ne izdvajamo samo za određenu bolnicu onda imamo pravo kamo želimo pod uvjetom da su u toj bolnici u mogućnosti to napraviti.

Meni se u više navrata desilo da me ne žele primiti tj. pokušaju prebaciti na drugu bolnicu, ali sam za sada ipak sve uspijevala riješiti u toj u koju sam i došla. Istina, jednom sam morala zvati i njihovu pravnu službu i HZZO i ravnateljstvo ( srećom je bilo jutro ) da dokažem da sam u pravu .

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam doselila iz drugog grada, a MM je izgubljen u prostoru i vremenu.
    Jednom su me vratili s hitne kada sam pala na ledu i od tada, i nakon 10 godina, kada su hitni slučajevi u pitanju uvijek prvo zovem hitnu pomoć, objasnim im što se događa i molim ih da me upute gdje trebam ići.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

inače, taxi te može odbiti, jer im je u pravilniku (barem bilo) da ne smiju primiti bolesne u vozilo, tipa hitne slučajeve jer nisu osposobljeni za to

za bilo kakve hitne intervencije zoveš 112

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •