strašno mi je žao..........
![]()
Sildad, toliko sam bila u šoku da jučer nisam mogla ništa ni napisati. Štogod mi tu napisali, ništa neće promijeniti ono što se dogodilo. Ali znaj da nisi sama i da svi mislimo na tebe. Ono što je jako jako važno, odnosno, ključno je - da imaš angažiranog liječnika (čim te on sam zvao da dođeš u postupak) i samo slušaj sve što će ti on sada savjetovati. A ja mislim da jako puno znači da si konačno otkrila u čemu je bio tvoj problem sve ove godine (štitnjača) + odonda je CITO jako napredovao, imaju vrhunsku opremu, i ja sam sigurna da će sljedeći postupak za par mjeseci za tebe biti bingo. Pred samim ciljem si, najteži dio je iza tebe!!!![]()
potpisujem sve što je napisala AuroraBlu, želim vam mnogo snage sad ovih dana i tjedana. Beskrajno mi je žao
![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 23.11.2010. at 07:34
Nemam riječi na ovakvu tugu, žao mi je![]()
Šaljem veliki zagrljaj.
predivno ,sildad i nadam se da cu i ja svoju jednom kompletnu napisati! pisala bi je ali nema jos kraj
Hvala vam cure na potpori i lijepim riječima. Sutra sam na kiretaži i samo želim da to šta prije završi pa da mogu sve to isplakati. Sad se trudim biti prisebna i obaviti ono šta moram. Molim sve cure koje su u postupku ili se spremaju na njega ili svježe trudnice da se ne isprepadaju ovom mojom pričom, ipak je ovo šta se meni dogodilo izuzetno rijetka pojava. Sve sam valjda pročitala na internetu šta se dalo pročitati o ovom poremećaju. U svakom članku se spominje da treba piti folnu kiselinu, ja sam je pila, tako da se barem s te strane ne osjećam kriva. Čovjek u takvim situacijama okrivljuje sam sebe i pita se da li je nešto još mogao napraviti. Valjda je u ovom mom slučaju to bila samo loša sreća. U svakom slučaju pijte folnu kiselinu čak i prije postupka i čuvajte se. Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Javit ću se nakon kiretaže čim budem malo bolje.
sildad, mislimo na tebe i javi se kad sve prođe, toliko snage treba za to sve proći, a stalno ispočetka negdje iskopamo još snage...
sildad stalno si mi u mislima, neizmerno mi je žao![]()
sildad drzi se!Vjerujem da ces vrlo skoro docekati svoju bebu!
![]()
Dok je nekima put kroz majčinstvo ko šetnja parkom, ima nas koji hodamo putem posutim trnjem već duže vrijeme.
Ni jedna riječ nije utjeha,jedino što ti mi sve skupa možemo dati je potpora!
Ma vidi koliko nas ima uz tebe!
Šaljem nebu svoje suze koje mi teku u potocima da ti anđeli donesu sreću!
Samo HRABRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislila sam da se ova tema i dalje javlja medju novima zbog silnih cestitanja pa nisam ni otvarala... nisam ni slutila da cu naici na tako tuzne vijestidraga sildad uzasno mi je zao... znam da ti imas snage, drzi se!!!
![]()
Držim palčeve za human prijem u bolnici i nefilozofiranje oko dijagnoze i da se brzo sve riješi ~~~~~!
Sildad draga...![]()
Potpisujem Auroru... a i tebe kad kažeš da se moraš isplakati... Isplači se, odmori... Grlim te.
Sildad, ne mogu vjerovati. Ali, idi opet, jednom će biti uspješno. Puno nas je kojima se dogodilo ono što je statistički zanemarivo, a nama je sve. Ali, jednom će statistika biti i na tvojoj strani. Sigurno!
![]()
Sildad, strasno, strasno mi je zao! Zelim ti snagu da te crna rupa ne proguta. Nema rijeci utjehe.
![]()
sildad neopisivo jako mi je žao što ti se ovo dogodilo! jako sam tužna šta ovako nešto uopće postoji i može se desiti bilo kome, ali život je nepredvidiv...
nemam utjehe, mislim da ni ne postoji, samo ti želim neopisivo puno snage i volje za dalje!
sildadi još jednom ČESTITAM
(a ja pomislila da si nam ti nova forumašica
)
sildad ,jako mi je zao i mogu te razumjeti ,jer imam i ja puno postupaka neuspjelih 4 pripodne i 3 ivf i opet idem sad ponovo u 12 mj, jest da je tesko ali moramo ici naprijed!
Draga Sildad samo da sve ružno što se mora desiti prođe što brže kako bi opravak mogao početi, a ti ćeš nastaviti dalje hrabra i odlučna
Moja prijateljica je imala urednu trudnoću dok joj na UZV u 5om mjesecu trudnoće nisu otkrili taj defekt, za pobačaj već kasno, odlučili probati normalno nastaviti sa trudnoćom i probati djetetu olakšati život koliko je moguće, no 2 mjeseca kasnije bebica je sama otišla među anđele. Rekli joj da je razlog bio ne uzimanje folne. 3 godine kasnije nakon puno pretraga, vitamina, aspirina, UZVa rodila zdravog dječačića u 37godini. Ovaj put je radila amnio
žao mi je...ne znam što bih ti drugo rekla...
![]()
Joj teško preteško......drži se,bit će jednom sve u redu i ti češ dočekati svoje sunce a mali anđeo će vas sigurno čuvati!![]()
Cure moje hvala na riječima potpore, drago mi je da vas ima toliko koje ste uz mene. Molim samo administratora ako je moguće da isprave moj naslov jer cure pročitaju priču i onda odu na zadnju stranicu i čestitaju. Na nikoga se ne ljutim, samo mi je nekako pretužno čitati čestitke dok mi srce krvari, a naročito nakon svega šta sam prošla u zadnja dva dana.
Naime, iako je postojalo mišljenje mog liječnika da je kiretažu neophodno napraviti da se ne bi dogodila još gora tragedija kao kod Linalenine prijateljice (strašno je to doživjeti u 7.mjesecu trudnoće), zakon nalaže da morate napisati zahtjev za prekid trudnoće (samo gdje postoje kucajevi srca) i imati mišljenje još jednog bolničkog ginekologa koji potvrđuje tu dijagnozu. Mene su u srijedu gledali jedno 45 minuta na UZV tri bolnička ginekologa i potvrdili su da ploda više nema, samo prazna gestacijska vrećica, svi su bili u čudu kako je plod sa kucajevima srca nestao od ponedjeljka. Kako sve gore navedeno više nije bilo potrebno, kiretažu su mi napravili jučer. Sad samo moje srce mora zacijeliti.
draga sildad, tu smo s tobom![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 26.11.2010. at 07:44
draga sildad, samo nam budi dobro
uhhhhhhhhhhhhhhhhh vidjela sam ovo odmah kad si objavila, ali nikako da nešto napišem, žao mi je neizmjerno!!!!!
uhhhhhh odavno sam vidjela, ali nikako da nešto i napišem, žao mi je neizmjernočuvaj se!!!
oprostite na dupliranju![]()
Draga BHany, nisam baš nešto kretivna u smišljanju novog naslova za moj topic, pa mi u ovom trenutku ništa ne pada na pamet, ali možda da uz postojeći naslov u zagradi piše (Tužan kraj jedne priče) ili ako ti predlažeš nešto bolje, svakako ću uvažiti. Šaljem vam svima puno![]()
predug je naslov pa sam malo skratila
ali izvoli...nadam se da je uredu
i neka ti velika bol što prije prođe, a nakon toga pokušaj ostati hrabra...i ustrajna...![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 26.11.2010. at 11:32
joj draga neznam što da ti napišem i koje riječi utjehe da biram.......užasno mi je žao........užasno mi je žao