tek sam sad vidjela.......
nemam rijeci....jako mi je zao
![]()
![]()
![]()
drzi se draga![]()
tek sam sad vidjela.......
nemam rijeci....jako mi je zao
![]()
![]()
![]()
drzi se draga![]()
Hvala ti BHany na promjeni naslova.
Sad sam tužna, ali nastojim ostati pribrana i da me sve ovo ne pokoleba, ipak je to bio nesretan slučaj. Valjda bi dobra vijest bila da se trudnoća ipak može dogoditi, žao mi je samo šta nemam 20 ili 30 godina i puno više šansi za pokušaje, ovako mi ostaje još samo malo vremena, ali nadam se da će ipak dogoditi. Bila sam cijelo vrijeme svjesna svoje situacije (ne duplanje bete, zaostatak ploda od tjedan dana), ali čovjek je ipak samo čovjek i srce se nada, mada mi je razum cijelo vrijeme govorio drugačije. Ipak mi žene koje smo malo duže u ovoj MPO priči znamo dosta toga pa su samim tim i strahovi i oprez puno veći. Koža nam je već zadebljala od silnih poraza i neuspjeha, pa smo naučile na njih ko magare na batine. Mislim da shvaćate o čemu pričam. I dalje vas pratim i čitam vaše postove koji mi puno znače.
Ina33 i ovim putem ti želim zahvaliti šta si bila tu za mene cijelo vrijeme kad još moja priča nije bila ni objavljena na forumu.
Sildad, stvarno nema na čemu, rekla mi je jednom jedna super žena, ne čita više pa se neće prepoznati, ali stvarno nije floskula da pomažući drugima pomažemo sebi. Drži se!
Ajme sildad....teka sam sad vidjela tužan kraj... neizmjerno mi je žao...život je prečesto nepravedan... ali skupi snage, prebrodite i ovo... Mora i vama sinuti sunce nakon svega...![]()
Pregolema tuga... Strašno mi je žao da je tako moralo završiti. Drži se, moje srce i misli su uz tebe.
žao mi je!!!
neka ti ova bol što prije nestane...i nemoj odustati...imaj nadu...budi jaka...i idi dalje, jer već si ostala T i opet ćeš(to je veliki plus u ovoj priči)...
O, Boze...spusti se i medju nas i pogledaj sto nam cinis![]()
iskreno, od srca mi je žao
Znam i ja što je izgubiti dijete.. nema opisa kako to izgleda, ništa na ovom svijetu ne može te utješiti i umanjiti tvoju bol..
o draga, znam ja kako je to..
i zato, isplači se, odtuguj, pokupi komadiće srca prosute po podu, sastavi ga sa pukotinama i kreni dalje...
Jako mi je žao![]()
no drago mi je što se nadziru riječi nade u tvom zadnjem postu....
Nema riječi koje mogu opisati tugu....ali sve naše priče če jednog dana imati sretan završetak....samo treba vjerovati do kraja....ja vjerujem za sve nas!!!!nikad nemoj odustati makar teško bilo....jer vjeruj....bebica te čeka...
Jako mi je žaoi ne znam što napisati da vas utiješim ili ohrabrim. Dršte se, i nadam se da ćamo dočekati i lijepi kraj vaše priče
!
Posljednje uređivanje od rikikiki : 28.11.2010. at 17:59
Siky moja,u mislima si mi svaki dan,nisam ništa pisala jer mi se čini da ne mogu prenijeti ono što ti želim reći,teško je......
Nisi ovo zaslužila,ali ti si jedna predivna osoba koja je doista zaslužila happy end i traži ga dok ga ne nađeš.
Jaka si ti,digni glavu i reci:E sad baš ne odustajem i napisat ćeš ti ponovo svoju priču!
Neka ti Bog da snage kad je već ovako nepravedan.
Mislim na tebe i tu sam ako me trebaš.
Draga sildad iskrene čestitke i želim ti svu sreču ovoga svijeta jer si hrabra, ustrajana(bez obzira na sve), jer si je zaista zaslužila!!!!!!!!
Čitala sam tvoju priču i plačem kao kišna godina jer su čuda ipak moguća iako su nam miljama daleko.
ISPRAAVK GORNJeG POSTA
Draga sildad želim ti svu sreču ovoga svijeta jer si hrabra, ustrajana(bez obzira na sve), jer si je zaista zaslužila!!!!!!!!
Čitala sam tvoju priču i plačem kao kišna godina jer su čuda ipak moguća iako su nam miljama daleko.
Posljednje uređivanje od MANNY : 28.11.2010. at 22:43
Sildad, ne poznajem te osobno ali si mi tako draga
Svi mi tu puuuno mislimo na tebe i nikad, baš nikad nisi sama,
uvijek su te tople, grliteljske misli uz tebe!
Nemoj se, pliiz, ništa siliti - plači kad ti se god plače, tuga se treba
odtugovati...
I tu nema varanja - osim da sam sebe varaš, ali nisi ti od tih.
Tek se nakon toga može, da tako kažem, otpustiti.
Pod tim nipošto nisam mislila zaboraviti - to se ne može, naravno...
A ti zračiš takvom snagom da znam, jednostavno znam da to možeš!
Veliki zagrljaj i pusa![]()
Evo brojim 5.dan od kiretaže, fizički sam više-manje dobro, malo krvarim, malo me boli, ali više kao menstrualni bolovi, ali sve podnošljivo. Psihu polako liječim i nastojim razmišljati pozitivno, koliko se može u datim okolnostima. U svakom slučaju odluka je pala, nema odustajanja, bar još ovu slijedeću godinu, ako me prije ne ubije ova kriza koja nam svima prijeti. Zajedno s odlaskom moje bebice, ostala sam bez posla, bilo bi puno lakše da se imam sad gdje vratiti da lakše zaboravim sve ovo. Redovito čitam šta pišete i vaše poruke diraju me u srce i daju mi nadu da ustrajem.
Sildad, šaljem ti virtualni zagrljaj... zaista teško, i šaljem ti puno vibrica za sve lijepo dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sildad, pusti sad posao - to ti govorim kao nezaposlena 40-godišnjakinja - hoću reći: ne lupetam ex catedra.
Bit će dobro!
Sigurna sam u to!
Puno te volim![]()
Posljednje uređivanje od Teica : 30.11.2010. at 13:55
Sildad samo naprijed... ne misli na posao... posla uvijek bude... i nikad nije pravo vrijeme za dijete i uvijek je pravo vrijeme za dijete...
I mene je mučio posao ... nađi novi ali ne misli na odustajanje...
Samo hrabro...
Voli te Mala Teta...
sildad, sad sam tek vidjela tužan kraj, ali vjerujem da ćeš dočekati svoju bebicu na kraju.
žao mi je i zbog posla, teška su ovo vremena za nas.
samo hrabro i dalje!
sildad... bebica je odlucila da jos nije vrijeme da dodje... zato je i nestala i ipak ti puno olaksala tesku situaciju...
vjeruj da se vratila tamo negdje izmedju neba i zemlje i ceka trenutak kada ce doci na zemlju u tvoje narucje... sretno!
Puno hvala na lijepim postovima i željama. Naravno da idem dalje i već sam u mislima u novom postupku koji je dogovoren za 3.mjesec. Nadam se da će ova moja priča ipak na kraju imati sretan završetak i da ću i ja jednom biti na rodinoj listi trudnica.
Slidad, jedva čekam da izmijenimo naslov ovog topica .-)) zato ~~~~~~~~~~~~~~za ožujak!
već ćete ti i moderatorica dogovoriti novi naslov,~~~~~~~~~
Pročitala sam tvoju priču od divne euforije do razočaranja, toliko ljudi iz različitih krajeva suosjeća s tobom, i vjeruje da ćete uspjeti, jednostavno se to mora dogoditi..Mi smo saznali loše rezultate upravo danas, i vjerojatno je dug put dok očvrsnem i ne dozvolim suzama da me bace unazad...Kad vidim koliku hrabrost nose ljudi poput tebe, vjerujem da i za nas ima nade..Držite se..
Draga Franka 35 šaljem ti veliki zagrljaj i naravno da uvijek ima nade. U to sam se uvjerila bezbroj puta.
kad sam vidila topic gori ja se ponadala da je beta bila 2 dana ranije, i da je za objavu.
neka tako bude 23.09.![]()
I ja pretrnula kad sam vidjela da mi je topic dignut. Odmah se ponadala da je netko umjesto mene vadio betu i javlja mi da je pozitivna.![]()
[QUOTE=sildad;1966269]I ja pretrnula kad sam vidjela da mi je topic dignut. Odmah se ponadala da je netko umjesto mene vadio betu i javlja mi da je pozitivna.[/QUOTE
Jedna od mojih zelja![]()
Simptomi ovaj put ništa. Ni podrigivanje, ni grudi, ni PMS, baš ništa.
Molim dobrovoljce da se jave za vađenje bete umjesto mene, naravno uz nagradu ako beta bude pozitivna. I naravno mora se lijepo duplati. Uh, šta sam razmažena i zahtjevna. Jel to možda simptom trudnoće?![]()
Uopće nisi zahtjevna...Samo nek ti je tako kako ti svi želimo! Uspješno!!!
![]()