-
panatus i dojenje??
cure pomagajte..maleni ima 2 mjeseca, a ja pokupila neku virozu.. kasljem ko blesava vec tjedan dana i nikako da prode..kupila sam si sirup od islandskog lisaja, caj od sljezovog korijena, pijem puno tekucine al ne pomaze. najgore je po noci, kad ne mogu spavati, i budim sve oko sebe. vec mi je zao malenog jer ga svako malo budim i splasim, a ne mogu si pomoci. u pocetku je kasalj bio produktivan, no sad je vise nadrazujuci, tu i tamo iskasljem malo sluzi, al bas je vise nadrazujuci i vec me uzasno iscrpio. razmisljam da si kupim panatus, al ne znam dal je pametno s obzirom da dojim, al ja stvarno vise ne mogu izdrzati..
u uputstvima pise da nije dokazano stetno djelovanje, ali da onda treba koristit samo ako lijecnik propise..ugl ne stignem do doktora, do sad sam mislila da bude proslo, sutra me ako nije hitno ne moze primit jer je uzasna guzva a ja fakat vise ne mogu s tim kasljem..
ima koja od vas ideju sta radit, jel koja koristila mozda tokom dojenja takvi nekakav lijek?
-
Ako imaš centralno grijanje pogotovo te to tjera na kašalj i ja sam imala isti problem al sam si svake večeri stavljala mokar ručnik preko radijarora i to mi je pomoglo jer te suhi zrak tjera da još više kašlješ a nemaš šta. Kad te tjera na kašalj uzmi veliku žlicu meda i obavezno si stavi u prostoriju u kojoj spavate mokar ručnik preko radijatora i vidjet ćeš da će ti pomoći meni je pomoglo!
-
Obavezno posjeti liječnika što prije. Kad je zdravlje u pitanju, nemaš što razmišljati. Naglasi da dojiš i da želiš nastaviti dojenje, da ti u skladu s time prepiše lijek koji je kompatibilan s dojenjem.
Ne uzimaj nikakav lijek na svoju ruku.
brzo ozdravljenje ti želim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma