Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Trebam savijet - u kvartovske jaslice upala mlađa djeca od moga sina

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Trebam savijet - u kvartovske jaslice upala mlađa djeca od moga sina

Ovako , moj sin je rođen u 6mj. te je upao redovno u naš vrtić , ali pošto nema mjesta u tom kvartovskom , moramo ići u njihov podružni do kojeg se bome dosta navozim te kada zbrojim financije na kraju mjeseca ispada kao da ide u privatni vrtić.
    Tražila sam premještaj,ali kao nema mjesta .
    Trenutno sam totalno nabrijana jer je sada sa mojim sinom krenulo 2 klinaca koji su tek sada , krajem 10mj. navršili 1god. te navodno ima i takve djece u našem kvartovsko.Znači, mi ispaštamo zbog tih kikača koji su upali ilegalno jer im se čuvalo mjesto!

E,mene sada zanima da li je netko imao tako nešto slično i da li mogu tražitit ispis klinaca po datumima rođenja te na temelju toga uložiti žalbu ?

Hvala curke !

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Teta piši žalbu jer znam kako se to radi (mama mi radi u vrtiću) i pred sezonu upisa doslovno gasimo mobitele jer nas vi opsjedajau a ima onih koji se časte nakon upisa tako da žali se (samo pazi da ta djeca nisau drugo dijete u obitelji pa onda imaju prednost)

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja bi odmah kod ravnateljice! definitivno!!!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Teta piši žalbu jer znam kako se to radi (mama mi radi u vrtiću) i pred sezonu upisa doslovno gasimo mobitele jer nas vi opsjedajau a ima onih koji se časte nakon upisa tako da žali se (samo pazi da ta djeca nisau drugo dijete u obitelji pa onda imaju prednost)
    Pa bilo drugo dijete ili ne, ako su pravila, onda bi pravila trebala biti ista za sve. Znači, ako vrtić/jaslice propisuju da djeca trebaju biti rođena do kraja 8.mjeseca onda to treba važiti za sve, bez obzira bilo jedino dijete ili nečije drugo dijete.
    Piši žalbu i pošalji ju preporučeno ili odnesi direktno u tajništvo i neka ti se netko potpiše da su primili, neće biti šanse da kažu da žalbu nisu primili. A na nju moraju odgovoriti u zakonskom roku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •