Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Hipersenzibilna!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Hipersenzibilna!

Dakle, moja osjetila su postala hipersenzibilna! Kao primjer: isključila sam pola kućanskih aparata zato jer preglasno zuje, zatim izvadila baterije u satovima jer me iritiralo kucanje i nisam mogla spavati po noći od toga... Da ne spominjem mirise i okuse... A i na dodir sam vrlo osjetljiva - kao da je sve lagano utrnulo i onda kada me netko dotakne, kao da me prođe struja! Glasovne frekvencije koje proizvede moja princeza u zanosu pjevačkog nastupa gotovo su bolne za moje uši...

I tako to redom... Događa li se i vama nešto slično ??

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni se prije nekoliko dana dogodilo da sam bila 'hipersenzibilna' jer sam cijeli dan užasno željela zapalit jednu - sve mi je smetalo i svađala sam se s mm-om i malim, ali sam im istovremeno i rekla nek me puste na miru dok me ne prođe, da me niš ne pitaju i ignoriraju... sutradan sam bila opet ona stara

Inače nemam tih problema, jedino sam nakon prvog poroda par dana šizila od hormona da mi je i samoj bilo smiješno (plakala zbog svake sitnice, što je moja sušta suprotnost), al nisam si mogla pomoć, isto sam samo čekala da prođe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •