-
Nama jos nitko nije dijagnosticirao fimozu, ali stavljam ovdje da ne otvaram novi topic.
Naime, moj djecak sada ima tri godine i 3mj, kozica nije sasvim porevucena preko glavica, nema nekih osobitih problema, ali ja ne bih da docekamo probleme.Nismo dugo bili kod naseg pedijatra, no on bi uvijek govorio "samo svaki put kod kupanja prevlaciti koliko ide i doci ce to na svoje". U prvo vrijeme stvarno je bilo pomaka, no sada vec godinu-godinu i pol ni makac, a kako je treca godina prosla muz i ja vec mjesecima razmisljamo kako bismo isli nekome da to strucno pogleda no sve nas strah da naidjemo na nekog "dr siledžiju".Nas pedijatar kaze da tu nema mudrosti, dat ce nam on uputnicu za dj. kirurga koji ce uraditi isto sto bi i on uradio:"ogulice ga ko bananu"!!!
Bio je skoro tekst o tome na portalu, iz kojeg zakljucis da nista ne treba dirati, ali ja bih da mi netko strucan i razuman to pregledom potvrdi.
Na starom forumu je spominjano prezime jednog doktora u Klaicevoj koji je navodno u tom smislu OK, pa molim nekog od administratora da mi to prezime proslijedi ako je moguce ili ako netko drugi ima dobro iskustvo sa nekim od "tih" doktora da mi da preporuku!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma