Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Piđama za dojilje

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Piđama za dojilje

Piđama? Pidžama? Anyway... 8)

U čemu spavate? Ja imam HMovu potkošulju za dojenje koja mi je super jer mi drži jastučiće za dojenje da ne šeću. Oni moraju biti prisutni jer se zna dogoditi da dok Lucija doji iz jedne, druga curi.
    E sad, kako je zahladilo, nije mi ugodno biti golih ruku a NE ŽELIM nositi vražji grudnjak i po noći (jedva čekam da pustim cice da se razlete ko psi po dvorištu kad prestanem dojiti).
    Što da obučem? :?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

preko potkošulje majicu pa podigneš majicu , a spustiš potkošulju i ništa nije golo osim sike

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pidjamu na otvaranje naprijed(ako ti je hladno)
    ja spavam u mm-ovoj potkošulji

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sunčica vk prvotno napisa
    preko potkošulje majicu pa podigneš majicu , a spustiš potkošulju i ništa nije golo osim sike
    e i ja sam ovako
    ali mislim da to njoj nije rješenje, jer nešto mora držati jastučiće na mjestu :/

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidjela sam u Mercatoneu piđame za dojilje, i spavačice. Mislim da su oko 150 kn ili manje, pamućne, ne izgledaju loše.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma običnu piđamu sa kopčanjem naprijed, otkopčaš odozgo dokle treba, spustiš potkošulju i spavanjac.

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

baš tako

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima na Jarunskoj tržnici trgovina donjim rubljem u kojoj ima za cc 90 kn odličnih spavaćica za dojenje (imaju 4 drikera koji se mogu raskopčati i jednom rukom ako je potrebno, a raskopča se skoro do pupka). No ako želiš biti bez grudnjaka bojim se da ti neće pomoći osim možda da i dalje imaš potkošulju ispod.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uf, meni je kupovanje takvih stvari bacanje novaca.
    Doduše, ja uopće ne kupujem piđame, čak ni one najjeftinije.
    Spavam u gaćama i potkošulji, po zimi se zamotam dodatno u deku i gornji dio neke muževe stare piđame ili neku tanku pamučnu majcu za po doma.
    Dok sam dojila, pazuila sam da imam dekoltirane majce. To su bile jeftine majce malo šire, i dosta dekoltirane tak da bi cicu samo izbacila van i to je to.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nije baš prijedlog za pidžamu, ali je za improvizaciju
    Niti ja nisam mogla zamisliti sebe spavati i biti tokom dana bez jastučića ali odnedavno sam ih izbacila iz upotrebe. Navikla sam da kad krene mlijeko, neposredno prije, prislonim ruku na drugu i time zaustavim mlijeko da počne i na njoj teći Sad opet spavam u običnim majicama i boxericama, jer ne volim pidžame, a ni spavaćice, koje sam obožavala u trudnoći. Ako i dalje ne možeš bez jastučića, dobra alternativa ti je neka uža majica ili majica na par gumbića naprijed koja će ih sigurno držati

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam do nedavno spavala sa grudnjakom i jastučićima i već sam bila luda od toga. Sada spavam u majici, a kraj sebe imam jastučić ili gazu pa kad se M probudi za dojenje, on je na jednoj cici, a drugu pokrijem tim jastučićem ili gazom dok curi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A morat ću probati nešto u tom stilu... problem je što zaspem čim cica završi u ustima... ne jednom me probudilo škakljanje kapi mlijeka jer se jastučić pomaknuo. Uf, sva sam se naježila, zabrijala sam da buba plazi po meni

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A znam, i meni je tako, ali šta da radim....majice opeem, posteljinu isto, na madracu imam nepromočivu podlogu, tako da me više nije ni briga curi li ili ne

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja ovako. Tj. nekad sam tako
    Meni se nisu micali jastučići kad sam nosila potkošulje s elastinom pa je to nekako bilo na mjestu.

anilokin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam prestala koristiti jastučiće odavno, a grudnjak po noći više ne nosim jer me to izluđuje.
    na jednom topicu, netko je dao odličan savjet koji je meni puno pomogao: kad krene mlijeko i počne curiti na drugu cicu, samo lagano stisneš bradavicu s dva prsta i stane. tako da sam prestala koristiti jastučiće preko noći, a ako malo i iscuri dok spavam, nema veze, operem.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

X

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ako ti je ta potkošulja najdraža, a zima ti je na ruke, možeš si kupiti onaj mikro bolero, zapravo to su samo rukavi od majice spojeni na leđnoj strani, ne znam da li znaš na što mislim...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja nosim potkosulje koje su u onom dijelu gdje su sike kao pamucni grudnjak, ne steze a opet svaka sika ima svoj prostor pa se jastucic ne bi micao....mislim da ne bi, ja ih uglavnom ne nosim

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U Malešnici u dućanu Mama nova našla sam spavaćice za dojilje. Čine mi se jako praktične.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to piplice! ne bih se bolera sjetila ni u milijun godina!

nova tema će biti: K:bolero

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Piđama? Pidžama? Anyway... 8)

U čemu spavate? Ja imam HMovu potkošulju za dojenje koja mi je super jer mi drži jastučiće za dojenje da ne šeću. Oni moraju biti prisutni jer se zna dogoditi da dok Lucija doji iz jedne, druga curi.
    Ja isto ne mogu bez tih jastučića,
    i spavam sa grudnjakom za dojenje, jer u suprotnom se budim sa mokrom piđamom :S
    I nisam do sada našla bolje rješenje od grudnjak + piđama sa gumbekima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •