jeste čule za ovaj projekt? Što mislite o tome?
bankamleka.rs
jeste čule za ovaj projekt? Što mislite o tome?
bankamleka.rs
Ja mislim da je to super!
Ja sam svako toliko imala periode po 2-3 tjedna kad sam bila opako prepunjena i morala sam se izdajati, koliko god mi šugavo izdajanje išlo. (Ali kako vrijeme prolazi, ili postajem bolje u tome ili samo puno manje šizim oko toga).
Da postoji banka mlijeka u Hrvatskoj, mogla sam donirati sve to mlijeko, to bi mi bilo mrak.
Nešto što su Thlaspi i MarikaPika rekle na rmk potaknulo me na razmišljanje i zaljučila sam da mi ne bi bilo bed uz redovne podoje, ubaciti jedan "izdajački", za donaciju, zašto ne?
Moja mama veli da je pedesetih u Zagrebu u Savskoj postojalo mjesto gdje se moglo kupiti (i prodati) majčino mlijeko.
Eto, ja sam danas očistila frizer maminog frižidera od mlijeka koje sam izdojila prije više od pola godine, a koje mi je bilo višak. Preko dvije litre, ukupno. Pa sam se sjetila kako bi bilo divno da sam ga mogla dati u banku mlijeka.
Banka mlijeka ne da je dobra, nego fantastična stvar... i toliko potrebna. Možemo se samo nadati da će kroz neko vrijeme zaživjeti i u Hrvatskoj.
A tko bi trebao bit inicijator otvaranja tako nečega? Mama za donaciju vidim ima![]()
Hej, MarikaPika, tko je osnovao banku mlijeka kod vas?
Mrak ideja...Iskreno se nadam se da će naići na volju da se realizira kod onih koji su to u stanju...Kao što vidim, mama koje bi bile spremne dati svoje mlijeko ne fali.