Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Booster

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A jel mogu ja dijete od 17 kg stavit u booster? Imamo kombiniranu AS do 36 kg ali ja bi rekla da ju je prerastao, gornji utori pojaseva su mu neka 2 cm ispod razine ramena, sama AS mu dode negdje do pola uha. I bas mi djeluje kao da je vec prevelik za nju. Kupila bi booster s naslonom, naravno, ali da je cijena do nekih 1000 kuna. Ako do te svote nema kvalitetnijih dat cu i vise novaca.

Malo off. pricam s jednom mamom cetverogodisnjaka koja kaze da nece kupovat djetetu booster (vozi ga veznog na zadnjem sjedalu) jer smatra da je to bacanje novaca, booster ionako sluzi samo tome da dijete moze vidjet kroz prozor...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    jer smatra da je to bacanje novaca, booster ionako sluzi samo tome da dijete moze vidjet kroz prozor...
    Ajde bar ga zaveže.
    Molim te moj šogor je one pipce di se ukopča pojas spremio onak ispod sjedala, ah ima nas....

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam romer kid fix sjedalicu za starije dijete 6.5 god, (27 kg, 127 cm) te maxi cosi tobi za mladeg 2.5 god (17 kg, 102 cm).

uskoro ce mladi prerasti tobi. da starijem uzmem booster bez naslona / ili se to ipak ne preporucuje/ ili da ipak nabavim jos jedan booster s naslonom?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A jel mogu ja dijete od 17 kg stavit u booster? Imamo kombiniranu AS do 36 kg ali ja bi rekla da ju je prerastao, gornji utori pojaseva su mu neka 2 cm ispod razine ramena, sama AS mu dode negdje do pola uha.
    Onda se ne radi o sjedalici do 36 kg jel bi takva trebala preći u booster nakon 18 kg. Minimalna težinska granica za booster s naslonom je 15 kg, ali treba uzeti u obzir da se dijete u boosteru veže s pojasom i da im tada treba moći objasniti kako se u boosteru sjedi mirno.

Citiraj tratincica prvotno napisa Vidi poruku
    imam romer kid fix sjedalicu za starije dijete 6.5 god, (27 kg, 127 cm) te maxi cosi tobi za mladeg 2.5 god (17 kg, 102 cm).

uskoro ce mladi prerasti tobi. da starijem uzmem booster bez naslona / ili se to ipak ne preporucuje/ ili da ipak nabavim jos jedan booster s naslonom?
    Teoretski možeš, ali jasno ti je da je booster s naslonom neusporedivo sigurniji što se tiče bočne zaštite od onoga bez naslona.

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daddycool, jasno mi je...ne znam ni sto sam ocekivala da mi kazete kupujem jos jednu s naslonom jer nisam spremna riskirati
    Posljednje uređivanje od tratincica : 09.12.2010. at 23:00

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tratincica prvotno napisa Vidi poruku

kupili cybex s iso fixom koji je malo jeftiniji od romer kidfixa a jednako dobre ocjene ima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •