Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: "Pomozite da odlučimo abortirati ili ne"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno "Pomozite da odlučimo abortirati ili ne"

Mene je ovo uistinu zgrozilo da mi se doslovce ubrzao rad srca i zapjenila sam, i pitam se koliko su oni drugačiji od ostalih parova koji odabiru abortus, i dali ih se treba osuditi samo zato jer su odlučili pokrenut ovu degutantnu stranicu, a ishod je na kraju ipak isti? I najvažnije od svega, ako odluče imat to djete, pa kako će se ono osjećati??? Sigurno će doznati za ovu stranicu kad tad, a sumnjam da je stranica neka osnova za socijalnu službu da razmisli o nekim koracima protiv njih nakon rođenja djeteta niti sad imam mišljenje o tome kako se postaviti prema njima kad se i ako se djete rodi.

Ne znam, svaki dan me zapanji količina ljudske monstruoznosti, evo danas mi je ovo zaista sjelo kao "šlag na tortu" pored dubrovačkog juga.

http://www.birthornot.com/

Gost

Početno

O Bože , a ja se hebem već 9 godina po MPO-u a neki to sam tak , i onda još stave i anketu .....uf .......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa Vidi poruku
    O Bože , a ja se hebem već 9 godina po MPO-u a neki to sam tak , i onda još stave i anketu .....uf .......
    x nema hebene pravde na svitu.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

za mene je ovo toliko bolesno i poremećeno da mi se mrači pred očima.
    svaki dan čujem nešto tako gnjusno pa se često zapitam kakve smo mi ljudi životinje? i onda budem ljuta, pa pomislim da nas trebaju potamaniti svi mogući potresi, ratovi, poplave i požari!
    pa mi bude žao svih dobrih ljudi koji bi nastradali. pa opet tako...
    eto, priznajem, izmjenjuju mi se razne emocije, očito sam zbunjena svijetom oko sebe!?
    Posljednje uređivanje od flopica : 19.11.2010. at 08:34

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam isto zbunjena, koliko god da sam spremna na raznorazne monstruoznosti, ovo me je nekako zateklo. Znam da ljudski život danas ima najnižu vrijednost ikada, tisuće mrtvih u trenu, nitko ni ne trepne. Ali opet, u šoku sam...

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prestrašno!
    Ako već nije htjela dijete mogla je koristiti kontracepciju pa se ne bi dovela u situaciju da se pita da li da ga zadrži ili ne.
    Totalni debili.
    Ja bi ju kastrirala i da više nikada nema opciju da zatrudni.
    A koliki parovi ne mogu imati djecu.
    fuj

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma ja nekako mislim da su svi normalni ljudi donekle zbunjeni, stvarno se prečesto dešavaju nezamislive stvari... ok. ja živim u provinciji u kojoj je vijest dana kad muž prevari ženu ili obrnuto, tako da se i sama možda čudim više nego treba...
    ali činjenica je da smo počeli prihvaćati ovakve boleštine pod normalno, i eto to mi je strašno!
    a mogu samo zamisliti kako se osjećaju sve one žene i muškarci koji ne mogu do djece tako lako, bore se godinama i proživljavaju pakao.
    a onda vide kako se ljudski šljam igra sa životom i od toga pravi ankete....
    e, sad bi stvarno jedan orkan poželjela!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    činjenica je da smo počeli prihvaćati ovakve boleštine pod normalno, i eto to mi je strašno!
    Da, tako i ja gledam na stvari.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a mogu samo zamisliti kako se osjećaju sve one žene i muškarci koji ne mogu do djece tako lako, bore se godinama i proživljavaju pakao.
    a onda vide kako se ljudski šljam igra sa životom i od toga pravi ankete....
    Ja mogu govoriti samo u svoje ime - uopće me to ne pogađa. Što drugi ljudi namjeravaju sa svojom trudnoćom nema ama baš nikakve veze sa tim da ja ne mogu zatrudniti.

I dok mi je ta njihova amketa ipak too much, ja sam bez obzira na neplodnost i dalje pro-choice.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a di si ti našla ovu stranicu

il je došlo vrijeme za novu raspravu o abortusu na rodi?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nisam pročitala njihove razloge, nemam sad vremena, ali sam na brzinu glasala da se beba rodi u nadi da će i moj glas pomoći da to malo biće dođe na svijet. Uglavnom, 75 % glasača misli kao i ja. Možda nas i poslušaju.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Maloprije sam to pročitala na 24sata i baš mislila kako će osvanut na filozofskom kutku

Mene samo zanima u kojoj to državi smiješ do 20. tjedna razmišljat želiš li dijete ili ne? Jer to je beba od 17. tjedana....

Da su ljudi bolesni, znali smo to i bez ovog

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://www.24sata.hr/sokantno/par-tr...-ili-ne-198963
    ako pitaš mene, evo ja sam tu pročitala.

Svatko ima pravo na svoj izbor ali ovako javno mi je bljak.Da netko odlučuje umjesto njih jer su oni neodlučni.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je ovo... o.k.
    ima nas raznih

ne znam po cemu se ovaj site razlikuje od prica na kavi o istoj temi
    sve je postalo javno
    pa tako i odluke o tome prekinuti li trudnocu ili ne

znam da je ljudima koji ne mogu imati djecu ovak nekaj mucno i tesko vidjeti, ali to je realnost
    pa kaj se cudite - dnevno se napravi xyz namjernih prekida truudnoce, tak je to

meni se cini da ce se ova beba ipak roditi

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovo... o.k.
    ima nas raznih

sve je postalo javno
    ne znam, meni nije ok.
    a naročito mi nije ok da neki list u hrvatskoj prenosi neku bizarnu stranicu iz amerike kao nekakvu vijest.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam, meni nije ok.
    a naročito mi nije ok da neki list u hrvatskoj prenosi neku bizarnu stranicu iz amerike kao nekakvu vijest.
    pa STALNO citamo bizarne vijesti, nije ova prva
    meni ova nije po nicem bizarnija od ostalih bizarnih

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa STALNO citamo bizarne vijesti, nije ova prva
    meni ova nije po nicem bizarnija od ostalih bizarnih
    Pa to je problem upravo, svaki dan neke bizarnosti (iako mi je ovo puno više od bizarnosti), mislim da smo se malo pogubili, jer činjenica da su monstruoznosti i bizarnosti svakodnevica, ne znaći da i dalje nisu to što jesu, bizarne i monstruozne! Ne kontam kad smo postali imuni na ovakve stvari? Ovo je LOŠE i ne može biti OK da ga hebeš!

Pretpostavljam da ćemo ih skoro gledat u Oprah, tamo ionako sva sranja ovog svijeta prolaze.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Očito živimo u vremenu kada svaka budala,svaki luđak,svaka poremećeni monstrum,svaki debil,svaka šupljoglava Ava,svaka zbunjena Simona,svaki jadni "Kuća-poso"-"pjevač" zahvaljujući dostupnosti medija može dobiti svojih 5 minuta slave.

Sigurna sam da ,kad je Andy Warhol o tome govorio, nije mislio da će biti u ovolikim razmjerima i ovoliko bizarno.

Pre,prejadno...jadno dijete.

A toliki ne mogu doći do željenog zamotuljka...

Užas...da su bar klinci,još bih razumjela...nekako..

Ovi imaju 30 godina..

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam, meni nije ok.
    nije ni meni i baš se pitam dokle ide ljudska glupost - od idiotarije koju ovi dvoje rade pa do prenošenja idiotske vijesti.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 19.11.2010. at 10:11

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Internet je svakakvim bolesnicima dao prostora, no to ne znači da će meni to ikad biti normalno niti ću ih ikad prihvatiti pod normalno.

Ova "pojava" (ne želim ju nazvati nikakvim imenom tipa priča i sl.)

je nezamislivo ogavna.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

sve je postalo javno

znam da je ljudima koji ne mogu imati djecu ovak nekaj mucno i tesko vidjeti, ali to je realnost
    pa kaj se cudite - dnevno se napravi xyz namjernih prekida truudnoce, tak je to
    Slažem se. I monstruoznost daljnjeg razvoja stvari samo mi dokazuje da je već početak pogrešan.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

meni se cini da ce se ova beba ipak roditi
    Mukica i meni se čini. Da su oni sigurni da ne žele dijete, tog djeteta već ne bi bilo. Vjerojatno imaju puno problema i ne znaju kako će dalje, ali im treba neki podstrek, da unatoč svemu što je protiv rođenja djeteta, oni ipak odluče da ga imaju.

A možda nemaju prijatelja ni rodbine da ih savjetuju u odluci da li da postanu roditelji, pa su pitali sve ljude koji im žele pomoći.

I bolje im pomoći da se odluče za život, nego se zgražati nad njima.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa znate da su donedavno u nekim od Američkih država imali zakon (provodili praksu)
    da ga/ju smiju ubiti do samog poroda i to trenutka dok sasvim ne izađe iz tijela majke. Šmrc

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je strašno što vi glasate da par koji otvoreno ne želi dijete-to dijete zadrži? čemu to? Baš bi tom djetetu bilo lijepo da jednom u internetskim sferama ili maminoj arhivi pronađe ovu stranicu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    meni je strašno što vi glasate da par koji otvoreno ne želi dijete-to dijete zadrži? čemu to? Baš bi tom djetetu bilo lijepo da jednom u internetskim sferama ili maminoj arhivi pronađe ovu stranicu.
    Nisam glasala niti bi glasala u ludil; bit dio tog rugla.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam glasala niti bi glasala u ludil; bit dio tog rugla.
    Slažem se.
    Za mene je glasanje u ovakvoj situaciji groteskan čin.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    meni je strašno što vi glasate da par koji otvoreno ne želi dijete-to dijete zadrži?
    Hm... kako "otvoreno ne želi" kad kažu da ne znaju žele li ga ili ne? Ili da uzmemo u obzir i neverbalnu komunikaciju?

Joooj, odurno!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj cure zivot je tak zivotopisan
    nije crno bijeli

ko kaze da ti ljudi nece to dijete, ak se rodi, voljeti i skrbiti se o njemu jednako kao da su ga zeljeli od prvog dana
    imaju dilemu
    podjelili su je sa svima - neki ljudi su takvi da im je sve skupa lakse hendlat ak podjele sa svima
    da ga dosita uopce, nimalo ne zele ne bi nikada ni razmisljali o tome niti se bavili time da trose vrijeme na nekavu web stranicu

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mukica,znam da je danas moderno svaku svoju glupost stavljati na face i sl.pa ti " prijatelji" "savjetuju" jel bolja Mazda ili Toyota...ili da'l nabaviti pekinezera ili dalmatinca....ma mislim...

Nije isti par rukava,sorry.

I kakve veze ovo ima sa životopisnošću života?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih rekla da ovo nije istina, nego pro-life kampanja (očito uspješna)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih rekla da ovo nije istina, nego pro-life kampanja (očito uspješna)
    vidiš, vidiš, pametna mima

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rosa, ak na prvu nisi skontala nis iz mog posta ne mogu ti dodatno nikako objasniti

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I što se sad, zapravo, osim kolektivnog zgražanja, očekuje?

Stvar je vrlo jednostavna: ako ne želite da vam mediji serviraju takav tip vijesti, prestanite klikati na njih. Svaki portal vodi statistiku o posjećenosti svojih sadržaja i sve dok rezultati kažu da 2% korisnika čita vijesti iz kulture, a 98% vijesti pod naslovom "Bizarno" ili "Novo o Simoni Gotovac", pogodite kojih će vijesti biti više.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku

Stvar je vrlo jednostavna: ako ne želite da vam mediji serviraju takav tip vijesti, prestanite klikati na njih. Svaki portal vodi statistiku o posjećenosti svojih sadržaja i sve dok rezultati kažu da 2% korisnika čita vijesti iz kulture, a 98% vijesti pod naslovom "Bizarno" ili "Novo o Simoni Gotovac", pogodite kojih će vijesti biti više.
    ne znam.
    meni se čini da je za nas najnormalnije da kliknemo na "bizarno", kad "bizarno" postoji.
    i da ne treba u toj bizarnosti zanemariti odgovornost novinara, a sve svaljivati na masu.
    iako, situacija je takva kakva je, pa se i slažem sa sanjom.
    al me u principu užasno nerviraju novinari koji nam rade potražnju za takvim bizarnostima.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da ne treba u toj bizarnosti zanemariti odgovornost novinara, a sve svaljivati na masu.
    Odgovornost je ravnopravno podijeljena, a krug je, čini mi se, zatvoren.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

S ovim bih se mogla složiti. Potražnja povećava ponudu, zar ne? A kad smo kod konkretnog primjera, na internetu možete naći stvarno koječega.... Zar nije bolje da onda nađemo i s drugima podijelimo nešto korisno, konstruktivno ili barem lijepo, nego udri, kolektivna kritika!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.11.2010. at 12:14 Razlog: ispade mi zarez

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Krug nije posve zatvoren i daleko je veća odgovornost novinara/urednika/vlasnika medija jer oni nisu dužni

tražiti niti servirati svako smeće u javnost.

Uvijek ima pervertita, bolesnika, kriminalaca, pedofila, voajera, blesavih znatiželjnika, svejedno...ali njihov ukus nitko nije dužan podgrijavati.

No ipak, u SAD-u npr. mediji će se potruditi da zadovolje baš njihove težnje (radi zarade), da baš podgrijavaju najniže strasti, da oblikuju moralno bolesnu naciju.
    U nekoj drugoj zemlji (ajmo opet skandinavcima ruke gore, ole, ole)
    trudit će se da se to svede na minimum, da se ističu neke druge vrednote.

Već smo svi stoput ovdje primijetili kud mi to stremimo

I usput, ne bih rekla da ovo ima ikakve veze s ijednim pro-life pokretom. Oni mogu biti zadrti, patetični i sl., ali poštuju život i nijedan pro-life pokret ne bi si dozvolio ovakvu moralnu nakaradnost.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

veliki potpis
    ako želite čitati nešto pametno na netu, u novinama, gledati dobre filmove
    razmisite o tome da ukoliko inertno gledate farmu jer nema ništa pametnijeg
    klikate na linkove iz crne kronike umjesto na kulturu
    to ćete i dobiti... Almodovarovi filmovi će se i dalje prikazivati u terminu 23:45 ponedjeljkom a šeherezada u udarnom od 20 do 22 svaki dan
    a web portali će vam servirati kome je ispala cica na natjecanju za miss nečega
    i to je to, mi smo mali, mali dio te statistike.
    čari kapitalističkog sustava

(u biti, nema pomoći, ali ja više volim da ne budem jedan od tog mora klikova koji će im donositi zaradu)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sanja, mogu te samo potpisati.
    to je tocno bit.
    da je danas svijet umrezen, nije nikakva novost. (a svijet nije nista bizarniji, nego sto je prije bio, samo su nam sve moguce bizarnosti kao vijesti dostupne, a prije nisu bile)

takva stranica ne bi zazivila, niti bi se slicne takve otvarale, da nema svih onih, koji klikaju, glasaju, gledaju, i o tome raspravljaju. te kroz to postaju sudionici. a njih je kao sto vidimo poprilican broj.
    i to u prici koja je virtualna, a pri tom moze biti potpuno izmisljena. ali sasvim lijepo pokazuje kako je s jedne strane uzasno lako se zgrazati, a s druge strane vrlo tesko vladati sobom, pa ne ulaziti poput voajera ili big brothera bez imalo stida u tude zivote.

ps. blisko mi je mimino razmisljanje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ali sasvim lijepo pokazuje kako je s jedne strane uzasno lako se zgrazati, a s druge strane vrlo tesko vladati sobom, pa ne ulaziti poput voajera ili big brothera bez imalo stida u tude zivote.
    Ajde mi sad recite zašto mi je to vladanje sobom odjednom potrebno, a nikad dosad nije bio. U RL nemam problem s voajerizmom i gledanjem u tuđe živote. Tko me je prevario pa sam pomislila da je ovo važno za moj život?

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

iskreno, mislim da se trebamo zgražati nad time
    bar znamo da smo još ostali ljudi

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde mi sad recite zašto mi je to vladanje sobom odjednom potrebno, a nikad dosad nije bio. U RL nemam problem s voajerizmom i gledanjem u tuđe živote. Tko me je prevario pa sam pomislila da je ovo važno za moj život?
    zato što:
    - broji se koliko je puta pročitan koji članak / mjeri se gledanost pojedinih emisija
    - ti se podaci analiziraju
    - na osnovu toga se gleda isplativost tih članaka i emisija, budući da su oni zapravo podloga za reklame
    - na osnovu isplativosti, neke će se vijesti prenositi a neke baš i ne, neke ćemo filmove gledati u udarnom terminu a neke ćemo gledati u ponoć ili ih se uopće neće prikazivati

Dakle, ako ste se možda čudili u zadnje vrijeme zašto gledamo samo smeće, zašto se kvalitetni filmovi stavljaju kad ih nitko ne može gledati, to je zato što publika - svi mi - tražimo i gledamo smeće.
    Odnosno ako stavimo dokumentarac u vrijeme kad su ljudi većinom pred tv-om, mnogi će okrenuti drugi program i gledanost će pasti.
    Ako je u tom terminu šeherezada nacija je prikovana uz tv ekrane, gledanost raste, a oglašivači se trgaju da plate za reklamu.

Potpisjem seni.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    takva stranica ne bi zazivila, niti bi se slicne takve otvarale, da nema svih onih, koji klikaju, glasaju, gledaju, i o tome raspravljaju. te kroz to postaju sudionici. a njih je kao sto vidimo poprilican broj.
    mendula, u ovom gore napisanom nisam opisivala tebe.
    niti bilo koga poimenice. ni na forumu ni opcenito.

tko se u cemu prepoznaje ili ne prepoznaje, ja ne mogu znati.

niti se radi o krivnji i ne krivnji. s vremenom covjek preskace, a neke novine ni tiskane ni elektronske ne otvara.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Više se ničemu ne čudim. Ne znam sjećate li se prije par godina bebe bačene u smeće (od ne tako mlade i nemoćne majke) koju je neki prolaznik slučajno pronašao.

Isto to dijete danas živi upravo s tom istom majkom i ne znam kako su mu objasnili na koji je način započelo život, jer u ovoj maloj sredini u kojoj živim je nemoguće da to ostane tajna.

Ne ulazim u problematiku PPD-e i razlozima te žene da to učini, već me čude mediji koji su tako olako izašli s identitetom djeteta i obitelji u javnost.

Internet je također medij na kojem se može naći zaista svakakvih perverzija, ali ne znam postoje li kakve mogućnosti da se ti sadržaji nekako filtriraju? Jer u ovoj situaciji je isto u središtu ljudsko biće koje je zaslužilo drugačije započeti svoj život, ako na njega dobije priliku

Ne bih htjela da me se shvati da sam gorljiva protivnica abortusa, jer sam po tom pitanju prilično liberalna i ne ulazim u nečije odluke i razloge za imanje potomstva, ali na ovakve ljude se iskreno zgražam i potrebu da svoju intimu dijele sa čitavim svijetom ne držim normalnom.

Iskreno, mislim da takvi ljudi ne bi ni trebali imati djecu

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja mislim da ako netko ne želi dijete da je bolje da se odluče na abortus nego da se poslije dogodi ovo http://danas.net.hr/svijet/page/2010/11/18/0359006.html ili nešto slično

bolje za njih a bome i za dijete

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da ako netko ne želi dijete da je bolje da se odluče na abortus nego da se poslije dogodi ovo http://danas.net.hr/svijet/page/2010/11/18/0359006.html ili nešto slično

bolje za njih a bome i za dijete
    Zašto, o zašto sam otvarala ovaj link

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da je i meni onda bolje da ga ne otvorim...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Neeeeeeeeee, nikako!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    jel da, svimbi?

mm je jučer sjedio za kompom i vidim da su mu oči pune suza. i ne kužim. jer nikad ne plače.
    i onda sam pročitala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    jel da, svimbi?

mm je jučer sjedio za kompom i vidim da su mu oči pune suza. i ne kužim. jer nikad ne plače.
    i onda sam pročitala
    Meni je samo naslov bio dovoljan da
    A što se tiče glasovanja o abortusu i prvom postu - moj jedini komentar je da želim svim parovima koji abortiraju bebu da se poslije bore s neplodnošću i da im se svaki mjesec kad im dođe M, sruši svijet i da se sjete svoje mrtve bebe. Ne želim im da nemaju djecu nikada, ali da preko trnja, suza i patnje dođu do onoga što su tako olako odbacili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •