Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: bake i djedovi u dječjim životima...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

netko prekrasno reče da su roditelji ono najvažnije, a sve drugo su dobrodošli dodaci. ali ipak dodaci. i ja dijelim takvo mišljenje.
    i sama sam bila dijete koje jedni nisu prihvaćali (točnije baka ), i užasno me to pogađalo. nisam shvaćala ni tad ni poslije.
    čudno je utjecao na mene taj odnos, kao da sam za sebe iz takve nepravde izvukla najbolje...
    shvatila sam koliko je pogrešno biti
    takav, potrošiti život na glupa durenja i istjerivanja "mak na konac" .
    možda zvuči čudno, ali mene je taj odnos stvarno uputio da nikad takva ne smijem postati, da ja trebam biti bolja i tolerantnija!
    možda odoh van teme, ali htjedoh reći da iako na prvi pogled to jest
    strašno, i žao ti je tvog djeteta, možda ono iz toga i nešto nauči za sebe.
    do tada, ti i tvoj mm ćete svojom ljubavlju i pažnjom pokazivati djetetu da je voljeno i važno, a na kraju krajeva, ako je netko na gubitku to su definitivno ovi bezosjećajni baka i djed.

i nemoj se ljutiti, ali nije mi sjela tvoja rečenica u kojoj kažeš da si ponekad kivna na sebe, jer nisi možda "dobro izabrala " .
    to je nepravedno prema tvom mužu, a budući su mu roditelji takvi kakvi jesu, mislim da mu je to dovoljan teret za cijeli život!

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da najiše što mu može naštetiti je da primjeti tebe kako se mučiš sa tim.Koga ima ima koga nema nema i tako će se on posložiti.U svakom slučaju bolje da ima jednog dedu koji ga voli nego svih 4 koji ga svakodnevno zamaraju.Ja sam zaključila da neke odnose nemožeš promjeniti nego ih jednostavno prihvatiti.
    Naša situacija je isto složena ja se ne brinem previše,dajem sve od sebe da ne prenesem svoje negativne vibre(pokušavam ih se riješiti) a već će oni shvatiti kad porastu kako stvari stoje.
    Jedino što nikada ne treba raditi je pričati nešto ružno o bilo kome pred njima i sve će biti ok.

Mama i tata igraju najveću ulogu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •