pripremamo se za zimske radosti...
gdje ima za kupiti sanjki s ogradicom i pojasevima po mogućnosti da ju povežem?
i da radije bi drvene sanjke
i ako još znate otprilike cijenu istih...
hvala na informaciji
pripremamo se za zimske radosti...
gdje ima za kupiti sanjki s ogradicom i pojasevima po mogućnosti da ju povežem?
i da radije bi drvene sanjke
i ako još znate otprilike cijenu istih...
hvala na informaciji
Evo mi se dali isto u potragu. Prije dva tjedna bili u Austriji i vidjela sam u njihovom Intersparu prekrasne drvene sanjke s ogradicom, čak i dekicom kao poklon, za nekih 60 EUR, sad mi je naravno žao da nismo kupili.
Kod nas ih imaš u Kiki, interesantno ali posebno se kupuju uzica za vući i ogradica. Cijena sanjki je 379 kn, ogradice 97,90 kn a uzice 14,99.
Imaš njihov katalog na stranici Kike pa otvori i pogledaj sliku.
images.kika.com/db/content/prospekte/pdf/Prospekt2319.pdf
mogla bi poslati mail našem intersparu i pitati ih namjeravaju li imati sanjke s ogradicom u ponudi
ako ne, kika
primam još informacija![]()
mene zanimaju one sklopive, ako znate na što mislim... ako čujete da negdje ima, javite mi (dosadilo mi sanjkati se na vreći punoj krpa)
mislim na ovakve?
http://online.konzum.hr/categories/5...1257?locale=hr
te mi se čine ok, ne znam da li su te ogradice za montiranje univerzlne, tj. pašu li na sve sanjke?
E to, sa sklopivim nogama tako da kad negdje spremim ne zauzimaju više mjesta nego jedna daska.
Toga ima u Konzumima već sada?
Za ogradice ne znam... ja mislim da ću bez njih
nemam pojima ima li već u konzumu
ja sam tražila na netu sanjke s ogradicom (mi ne možemo bez nje jer smo još maleni) pa sam naletila na te sklopive
pa si razmišljam da uzmem te u konzumu i gradicu u kiki jer je razlika sanjki konzum- kika 80kn pa ako ogradica paše...
i mi imamo bebicu kao i ti tina i nama bi trebala ogradica ali ne znam je li ova iz Kike univerzalna.
A što je pomikaki mislila pod "sanjkati se na vreći punoj krpa"? da li na to što je sjedalica od platna umjesto od drveta? ni ja ne znam što je bolje za dječju guzu...![]()
andream, da imamo vršnjake/inje
meni bi čak uz ogradicu trebali i oni pojasi kao što ima u kolicima, ali sumljam da ću i tu dodatnu opremu naći![]()
Posljednje uređivanje od tina55 : 22.11.2010. at 15:31
OBI je imao prošle godine opremu za sankanje i ogradicu, mi smo kupili samo sanjke jer nam je ispred nosa otišla zadnja ogradica![]()
Ogradicu kupili na Dolcu /Opatovini gdje se prodaje drvena galanterija (kuhače i slično)...jednostavno i čvrsto se montira na sanjke sa drvenim letvicama.
Kupili je prije par godina, ali mislim da ju na tom štandu drže uvijek (godinama ju svi tamo kupuju). Ako se ne varam, cijena je oko 50kn! Da, univerzalna je- imaš sjedalicu sa ogradicom i punim dnom iz kojeg ide vijak prema dole (prođe između 2 letvice sanjki, pa odozdo staviš daščicu koju dobiješ (okomito na letvice sanjki) i stegneš vijak- tako su letvice sanjki stegnute između sjedišta sjedalice i te daščice)...A jesam ga spetljala...ali se nadam da je jasno
![]()
evo nama deda kupio sanjke prave drvene sa pojasom za vuču i drvenom ogradicom od nekog što prodaje sve te drvene stvari za 250kn
tina, gdje je kupio?
danas sam saznala da ih ima za kupiti i na trešnjevačkom placu, gdje se prodaje drvena roba.
tina55, daj napiši ovdje da i mi ostali vidimo gdje je dida kupio
ima na dolcu ja vidla danas.,ali bila u žurbi nisam pitala za cijenu.
evo me, danas sam u poslu pa nisam stigla
deda je bio na sajmu automobila u zg i tamo ih je kupio
i kaže da je skuplje ako se kupuje odvojeno sanjke ili ogradica
ali ovako je sve zajedno 250kn
znači hrelić. Super, hvala ti na odgovoru, baš sam ovu nedjelju i mislila tamo![]()
sada inf. za mjesta gdje imaju trgovine Uradi sam drvene sanjke 160 kn, ogradica drvena 69kn e sad ako sam pogriješila koju kunu....
ali cijene su stvarno ok
jel ima netko ovakve s ogradicom iz TL?
http://http://shop.magma.hr/Turbo-Sport/Naslon-za-sanjke/11863/Product.aspx
Ponovno je aktualna tema...zanima me da li negdje ima za kupiti drvenih sanjki s ogradicom. Treba mi za poklon.
Trešnjevački plac... Malo je falilo da danas budem tamo, ali nisam stigla (već dugo su mi izvan ruke).
Tamo ima drvenih sanjki, ima i ogradica koja se po potrebi može skinuti. Štand (kiosk) na kojem smo mi to kupovali je na istočnoj strani, među zadnjima u nizu uz dio gdje je voće i povrće.
Ima i u baby centru u brezicama
mi vidjeli u kiki, ali su prilično skupe.
sa ogradicom cca 450kn
Ne znam za plac no Kaufland ih je imao prijasnjih godina pa provjeri kod njih. Po mom sjecanju bile su povoljnije nego drugdje.