Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: Adventski kalendar

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj curly mama prvotno napisa Vidi poruku
    ove sam se godine i ja hapila kolko tolko na vrijeme. imam u planu napraviti 2 kom. jedan za svoje klince i drugi za bratove curke. stavit ću fotke kad MM dođe s posla. jedan je gotov. ne rade mi portovi na laptopu pa ih ne mogu prebaciti s fotića.
    najprije sam dekupažirala dasku (neki zlatni božićni motivi, note pjesama...), sašila male vrećice u 2 dezena: crveni sa zvjezdicama i jedan s ornamentima, provukla vrpce i okačila ih na male čavliće. nadala sam se da ću pronaći negdje drvene kvačice ali sad mi je već sve na knap. nisu ni čavlići loši. našla sam na netu brojeve koje sam isprintala i nalijepila na vrećice. nije loše. zadovoljna sam kak je ispalo. namjeravam puniti slatkišima, špangicama, životinjskim carstvom (to skupljaju)...a trebam još neke fora ideje. kaj mislite o božićnim kviz pitalicama ili pričama? ili možda zadacima tipa napravi nešto lijepo; razveseli baku, odnesi hranu i dekice u šinteraj...? any ideas?
    Drvene kvačice gole možeš potražiti na placu na Trešnjevki (ima kiosk s drvenim proizvodima - kuglice, perlice, igračke... batovi za meso, kolutovi za karniše, kvačice dimenzija raznih).

Imaš toga i u Chemacu (čine mi se skupe, ali su već ofarbane u srebrno): http://www.hobbyart-chemaco.hr/katal...&lang=hrvatski

Pitaj u lokalnoj cvjećarni - znaju toga imati...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jelena, ja radim dva kalendara, svakom njegov

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sad ste i meni dale ideju - napraviti adventski kalendar u ppt, više kao foru, ali stvarno bi ga se moglo oplemeniti nekakvim pitalicama ili zadacima, možda receptima za kolače/kekse koji se taj dan trebaju napraviti i slično. Moram nekaj smisliti...

Moj mlađi bi se veselio da mu u svaku od 24 kućice stavim "vic dana" na božićnu temu ili kakve zgodne sličice. To bi bilo zgodno za slati okolo njihovom društvu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    jelena, ja radim dva kalendara, svakom njegov
    ali ti ih imaš tri, zakaj i malome nekaj ne daš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove