Ima li tko iskustva?
Ima li tko iskustva?
Mi bili na pregledu i UZV. Vrlo pristojan, ugodan i mlad dr., sve nam strpljivo objasnio, sestra vrlo ljubazna...sve pet!
Dr. Gojmerac prati moju Leu od rođenja. Obzirom da lea ima epilepsiju (sy.west) viđamo ga prilično često i u startu su mi svi govorili kakva šteta kaj nismo kod prof. Bošnjak da je ona naj naj no iz iskustva kažem što sam i n jemu u lice rekla.NEBIH GA MJENJALA ZA TRI prof. BOŠNJAK. Jest mlad i pomalo neiskusan. Ali se beskrajno trudi, strašno voli svoj posao, obožava djecu, ak nekaj nezna to će javno priznat (što neće niti jedan drugi doktor).Kad smo bili hospitalizirani prvi put kad je vidio Lein napad skoro se rasolakao očiju punih suza rekao mi je da sad nema odgovore na sva moja pitanja no da je dežuran i da će ujutro prije nego ode doma doći i tad ćemo razgovarat. Čula sam da je bio cjelo popodne i cjelu noć zatvoren u svojoj sobi i "studirao". Ujutro je došao i rekao sad me pitajte što želite mislim da imam odgovore na vaša pitanja. I tak je bilo. On je jedini neuropedijatar kojeg netreba ganjat po hodnicima, svaki dan obiđe svoje pacjente. U svakom trenu zna o pacjentu sve i ako treba pomoč kolega iz drugih područja on Vas neće poslat k nekom DR. imenom i prezimenom tek tolko da vas se rješi i problem prebaci dalje već će nazvat doktora reći mu zašto vas šalje i kasnije s kolegom prokomentirat stanje. Jednom rječju Gojmi kak ga ja volim zvat je ZAKON u Klaićevoj. Sori ja odužih al kaj kad ga treba hvalit.
Hvala curke!![]()
Lea.marijela, hvala što si napisala svoje iskustvo i baš mi je drago da si "odužila", puno mi znači kad pročitam tako nešto.![]()
MI na sreću nemamo nekih većih problema ali smo bili nekoliko puta kod Dr. Gojmerca i o njemu sve najbolje. Jako mlad, draga, ugodan, susretljiv...ne fizofira nepotrebno, ne razmeće se dijagnozama u svrhu zbunjivanja, razgovara s roditeljima, ne požuruje...ma ono, svaka preporuka.
Mi idemo ponovno u lipnju. Užasna je gužva kod njega, ali eto, nama je to priv put nakon 10 mjeseci pa je podnošljivo.
Ja ga znam privatno odmalena i oduvijek je bio jako, jako draga osoba. Sigurna sam da nije ništa drugačiji u poslovnom životu.![]()
Kad smo već kod njega a vidim da ga neki i znate načula sam negdje da i on ima dosta klinaca od kojih je jedno s PP zna li netko jel ta informacija točna?
Ne znam, već dugo nismo bili kod njih, pitat ću svoje.lea.marijela prvotno napisa
PP je?![]()
Mi ga znamo neizravno i povremeno ga srećemo na nekim rođendanima. Ako se ne varam, trenutačno je peto na putu (ako se u međuvremenu nije već i rodilo), a za PP ne znam, ne sjećam se da su mi to spomenuli, a ja nisam ništa primijetila. Pa to i nije baš važno, zar ne? Važno je da je dobar liječnik i otac.
Valjda "posebne potrebe"?Jelka prvotno napisa
dotični doktor je samnom služio vojsku![]()
PP je značilo Posebne potrebe. Ma zaista niš ne znači al to bi još dodatno potkrijepilo koliko je on supač, jer tko ima djete s pp može biti samo još dodatno senzibiliziran za problematiku i roditelje.
Pa sigurno je senzibiliziran već i samom činjenicom da ima četvero, tj. petero djeceZasigurno se lakše približi roditeljima i razumije ih nego netko tko ima odraslu djecu. Zamisli kad se to petoro razboli u isto vrijeme! To su također pp!
Baš ću pitati prvom prilikom. Od prvo troje nije nijedno s pp, to znam sigurno. Ako koje je, to mora da je jedno od mlađih.
Samo malo pojašnjenje i isprika - nadam se da nisam nikog uvrijedila kad sam gore napisala da je petero djece u virozi ili gripi pp. To je, naravno, rečeno tek tako i nije mi namjera omalovažavati obitelji s djecom s pp. Upravo suprotno, ja vam se iskreno divim. U bliskome krugu imamo curicu s pp i svjesna sam što to znači.
Ali super da ste naišli na dobrog doktora. To sigurnu pomaže, barem psihički.
Samo da javim, bili smo na pregledu, dr je zbilja jako ugodan, savjestan, pregledao je L. temeljito, bez žurbe i panike. I morat ćemo na vježbe, imamo hipotoniju, ali bez značajnijih neurorizičnih čimbenika. Nažalost fontanela je već zatvorena pa ne možemo na uzv, morat ćemo na eeg.
samo se pridružujem pohvalama doktoru Gojmercuja sam jaaaako zadovoljna