Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: 123 prestanite pušiti

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno 123 prestanite pušiti

Ima li netko da je bio na tome ili čuo nešto o istom od nekog bližeg ili daljeg? Mm uskoro ide na taj tečaj, pa se pitamo koje metode koriste predavači kad nakon 4 sata garantiraju prestanak pušenja ili povrat novca.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hajde javi kad prođe i stavi, baš me zanima koje su to metode,

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nasla sam ovo
    http://www.123prestanipusiti.com.hr/ukratko-o-metodi/

dakle stvar je u glavi (kao i puno toga), ocigledno pomazu ljudima da donesu odluku da
    postanu nepusaci, kada se ta odluka sigurno donese onda je puno lakse izdrzati nikotinske krize

U svakom slucaju, tvom M-u zelim puno srece i neka na tom seminaru stvarno ugasi posljednju cigaretu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa već ko i plati tu lovu mora prestat pušit, reci mu da spremi lovu koju je namjenio za cigarete za klinca pa bu se odmah skuliral i prestal

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pa već ko i plati tu lovu mora prestat pušit, reci mu da spremi lovu koju je namjenio za cigarete za klinca pa bu se odmah skuliral i prestal
    eh draga moja, da je to tako lako u glavi posloziti na ovom svijetu ne bi nijedna vrsta ovisnosti opstala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam prestajala pusiti u skolici kod djordjevica

da se meni nije prestajalo ne bi me niko namotivirao. on mi je samo bio pomoc za odraditi taj korak u nepusenje

iza pusenja (kao iza svake ovisnost) ti je neko smece koje trebas pocistiti iz glave i tu imas zdravo tlo za nepusenje

odvikavanje od pusenja je meni najbolje odradio dr moravek http://www.moravek.net/stoppusenju/index.html i to mozete dobiti i uz uputnicu pa je besplatno

smjesan je rok od 60 dana jer prave krize nastupaju kasnije. ja sam znala sanjati da pusim i 10 godina nakon odvikavanja i dolazilo mi je da zapalim u kriznim situacijama. ne vidim da uopce spominju depresiju koja je vjerna prijateljica odvikavanja

opet, ako za 2000 kuna stvarno prestane onda je to super investicija

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam posljednju cigaretu ugasila kad se pojavila druga ljubicasta crta. Bez ikakve krize. Kao da nikad nisam pusila. Ova metoda nazalost nije primjenjiva na NM-ove.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam posljednju cigaretu ugasila kad se pojavila druga ljubicasta crta. Bez ikakve krize. Kao da nikad nisam pusila. Ova metoda nazalost nije primjenjiva na NM-ove.
    X
    isto ovako
    Ja kad sam prvu cigaretu zapalila negdje na prijelazu iz osnovne u srednju rekla sam sebi da ću, ako se navučem, prestati kad ostanem trudna. Tako i bi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •