Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Učestalo mokrenje

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Učestalo mokrenje

Imamo sledeći problem.
    Sofija je prije nekih mjesec dana išla često mokriti, obično pred spavanje. Preko dana ništa, i tokom noći nije ustajala u wc.
    Tada smo radili urin i bio je ok. Tako se to i završilo.
    Međutim sinoć, od pola 8 pa do 10 je išla u wc sigurno 15-ak puta. I svaki put je piškila. Urin nema boje, ni mirisa. Ne znam da je pila nešto više tečnosti nego inače. Ništa je ne boli. I pred spavanje je išla piškiti jedno tri puta. Tada je to već bilo samo par kapi.
    Cijelu noć je provela bez buđenja, znači nije išla u wc. Jutros je situacija ista, piški joj se puno, stalno ima nagon za mokrenjem, piški svega par kapi.
    Nema nikakvih bolova ni iscjetka. Odnijecemo danas urin na analizu, ali šta ovo može biti?

bub

Početno

I kod nas isti problem, samo sto malena piski cesce ujutro. Nalazi uredni, ma sve kao i kod vas.

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili smo danas kod ljekara. Uglavnom nalaz urina je opet uredan. Vadili smo secer i on je ok. Jos cekamo nalaz vaginalnog brisa.
    Dala nam je neku mast da mazemo tri dana. Juce nije tako cesto isla u wc. Npr. od 6-9 sinoc uopste nije isla u wc, isla je prije spavanja i onda nije cijelu noc, vidjecemo.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo to imali prije testiranja na intolerancije i alergije, kad smo maknuli sve što je smetalo nestao je i taj simptom. Dr jetvrdio da to ne može imati veze,imali sm ouputnicu za urologa, ali eto- nije nam trebalo.
    Provjerite skriveni kofein isl u prehrani- cedevita, čajevi , cola itsl. mogu izazvati slične simptome

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moja miškica već danima učestalo mokri. Zapravo, to što je malo češće nego inače (zimus je znala ići piškiti samo 3 do 4 puta dnevno) me ne brine jer pije više tekućine, no brine me to što, ne znam piški navečer za vrijeme tuširanja i onda opet za pola sata pred samo spavanje. Ili samo ima osjećaj da mora mokriti pa ni ne mokri ili se pomokri par kapi.
    Onda par dana sve bude normalno (razlog zbog kojeg nismo već bili kod doktora) pa onda opet dva dana tako.
    Prvo sam povezala s tim da se prehladila u pijesku. Kad su bile one vrućine, pustila sam ju da se igra u pijesku. Nije sjedila, no vjerojatno je pijesak bio još uvijek hladan pa je navukla tu hladnoću čučeći. Osim toga, otkriva se po noći, stalno, stalno... Kad je na podu, uglavnom sjedi na jastučiću ili tepihiću, ali se dogodi da sjedne i na goli parket.
    Ne boli ju ništa, ne pecka. Boja mokraće mi se čini ok. Istina, lonka nam je narančasta pa ne mogu baš skužiti, ali kad istresam u WC, ne bih rekla da je posebno žuta i da ima poseban miris.
    Da svakako vadimo urin?
    Mogu li joj što dati da bi uopće vrijedilo? Mislim, popit će ona čaj od brusnice, ali, bojim se, ne u tolikim količinama da bi djelovao.

Pikula je spomenula skriveni kofein. Ne pije ona ništa od toga, ali jedino što mi je palo na pamet... ja pijem dosta kave, dvije ogromne šalice (350-400 ml) dnevno-turske, nekada i tri, a ona još doji (prije spavanja popodnevnog, večernjeg, ujutrox2, nekada i noću), je li moguće da to utječe na nju?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi imamo problem s jako cestim mokrenjem i to traje vec vise od mjesec dana. Zna ici piskiti svakih 20 minuta. Nista ju ne pece, nema nikakvih drugih problema.
    Pocelo je prije cca mj dana kad je imala i upalu uhu, nakon toga je dobila kozice.
    Doktorica nam cijelo vrijeme govori da je mozda malo prehladjena pa da je zbog toga.
    U petak konacno dali urin i kaze dr da ne upucuje na urinoinfekt.
    Zbunjuje me sto je u nalazu urina pisalo dosta bakterija.
    Strah me jer je prije 2g imala escherihiju bez ikakvih simptoma a na kraju nas skoro hospitalizirali
    Sto bi moglo biti ako nije urinoinfekt jer ovo mi stvarno vise nije normalno. Evo danas je piskila svakih 20 minuta, veceras i manje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda je htjela reć da nema dovoljno bakterija koja upućuju na infekt, ali u cijeloj priči nisam skužila radili ste obični urin ne urinokulturu?

a jel mala i pije puno, moj zna pišati samo ako popije malo više .

možda ne bi bilo loše da uzmeš jednu turu http://www.proteka.hr/biljna/shop/cranactin-syrup/p3425

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •