Stranica 10 od 47 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2331

Tema: ODBROJAVANJE

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sretno alma! miruj, možda da ti povećaju dozu Utrogestana...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

alma_itd, beta je baš kako treba, a ~~~~~~šaljem da krvarenje prestane.
    linalena, male tabletice . Ubaciš i odmaraš pola sata, već znaš. Meni je uvijek rečeno između punkcije i transfera piti tabletice, a poslije transfera vaginalno.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bab zelim ti tulum u labu jos boljeg od moga )) meni danas 21dnt i Beta 3109 ujutro na 1 uvz jedva cekam i mozda vec budemo culi nase malo srce )

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Koja predivna lista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~T u 11. mj.2010

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čealice bete i duguuuuuuuuuuuuuuuu listu T u 12mj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje onima koji sutra ponavljaju ß

i posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pacijente sa VV-a da konačno i oni krenu popunjavati forumsku statistiku T

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Koja predivna lista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~T u 11. mj.2010

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čealice bete i duguuuuuuuuuuuuuuuu listu T u 12mj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje onima koji sutra ponavljaju ß

i posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pacijente sa VV-a da konačno i oni krenu popunjavati forumsku statistiku T
    X
    I za tebe draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i poljubaca od moje cure i od mene.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nika dooobrodošla , hvala ti da postojiš!!!!!

Čestitke sretnoj obitelji, a ponajviše ipak mamici Mimek !

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja ovdje želim dobrodošlicu Niki damici, i čestitke našoj Mimek i cijeloj obitelji

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno pinky

Draga Pinky... prvo (kad ne smin više)

pa onda za pozitivu i za betu!!! Normalno da ti je panika i sve... a kome ne bi bilo? Lijepo se čuvaj, pij folnu i broji dane do ultrazvuka!! E da... miruj...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ovdje želim dobrodošlicu Niki damici, i čestitke našoj Mimek i cijeloj obitelji
    Ajme, ajme, koja sreća!!! Mimek, čestitam !!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitke na Niki draga Mimek i suprug!!!!!!Sretno!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ana za srceko!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure sretno svima u iščekivanju bete!
    Ana vibre za srce!
    Curama koje su dobile betu da se stvari nastave dobro razvijati i da sve budete još dugo, dugo trudne!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mimek
    ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srce

ogla

pitanje:svi mi govore (evo ogla me je podsjetila) da mirujem. jučer sam išla po utrogestane kod soc. ginićke i sestra me iznapadala šta nisam poslala muža i da ja trebam mirovati.
    zanima me kako izgleda to mirovanje do srca? moram li baš ležati ili ne micat se iz kuće, ne raditi nikakve poslove i sjeduckat/ležuckat ili nešto treće?
    pojma nemam kako da se ponašam

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mimek
    ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srce

ogla

pitanje:svi mi govore (evo ogla me je podsjetila) da mirujem. jučer sam išla po utrogestane kod soc. ginićke i sestra me iznapadala šta nisam poslala muža i da ja trebam mirovati.
    zanima me kako izgleda to mirovanje do srca? moram li baš ležati ili ne micat se iz kuće, ne raditi nikakve poslove i sjeduckat/ležuckat ili nešto treće?

... pa draga moja Pinky, vidjet ćeš i sama kako će se tvoj organizam od jednom osijećat iscrpljeno, mislim da je to prirodna zaštita, tako da ti se sada niti neće dati ne znam ni ja kopat vrt k tome uzimamo još dodatno progesteron koji te isto malo uljuljuška...

ako nemaš nekih problema, sve je ok s tobom, onda se preporuča mirovanje u smislu, da si doma u mirnom okruženju, ali da prije i posljepodne prošetaš na sviježem zraku (ne u šopingcentru), da ne nosiš teret, da ne usisavaš i ne radiš generalku po kući, znači ne opterećivati trbušne mišiće.... da jedeš zdravo i raznovrsno i da piješ minimum 1,5 l vode jer smo sada sklone raznim urinoinfekcijama i sl. (+i ti vaginalni utrogestani, ma koliko prala ruke imaju isto efekta na vag.floru...i faunu )

Sad ti je božićno vrijeme, baci se na izradu nakita i ukrasa, čitaj knjigu, gledaj neki film i kani se većih aktivnosti dok god ti DR ne kaže drugačije....

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prijavljujem ET dva zametka i betu 14.12.

Sad čekanje...mislim da će me to izludit! Ako već i nisam luda nakon pokušaja da upoće dođem u priliku čekat betu!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

alma_itd za betu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
    Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
    ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše kuckavo srčeko
    Mimek ČESTITKE od srca na malenoj Niki!!!!!
    Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do nema, dabogda dočekale svoju sreću i napravile još dužu listu u 12. mjesecu!
    linalena nisi paranoična...ja znam kako ti je..moja kosa je trobojna, a ne dvobojna...nisam se farbala mjesec dana prije postupka (da očistim tijelo, po mojoj logici) niti u postupku, a kad dobijemo našu pozitivnu betu (jer se ničem drugom ni ne nadamo ) bit ću trobojna dok moja kosa ne izraste i ošišam ostatke ofarbane kose... Naravno da nisam nikoga pitala (osim gđe Marilyin Glenville koja mi je i slatkiše htjela oduzeti ) i ostala paf kad sam skužila da to baš i nema utjecaja....pa sad nosim svoju gadnu zurku i ko mi kriv...nitko...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pinky mirovanje znaći do 13 tjedna trudnoce jer je to neko najosjetljivije razdoblje. Znaci ovisno o simptomima meni se recimo nije spavalao i nisam bila umorna,a mirovala sam cijeli dan samo sam skuhala rucak i oprala sudje,sve ostalo radi mm, to ne znaci da sam si ja umislila da sam invalid i da si mogu priustit nista ne radit vec jednostavno nakon jednog spontanog kojeg sam imala ovu bebicu cuvam ko oko u glavi taman da paukiće rukom odmahivala,al mm je super domacica tako da sam u cistom bez paukića

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    "Mirovanje" znači ne raditi teške poslove, malo prošetati pa se odmoriti i tako.
    "Strogo mirovanje" je do wc-a i nazad u krevet.

Koliko sam uspjela pohvatati tvoje postove nemaš nekog razloga za posebno mirovanje i čuvanje, znači ponašaš se normalno kao svaka druga zdrava trudnica.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eto izvještaja sa SD:

Imamo 19 oocita, sutra zovemo da vidimo kaj se oplodilo, al dok kaže da će biti za zamrzavati i da će transfer biti u ponedjeljak, kaj nije to kasno??? Valjda idu na blastice

Punkcija me bolila, i ona pikanja ali i nekakva tiskanja joj, al nisam ni glasa pustila. Samo sam grizla usnicu i žmirila.Ali eto sada kada je prošlo niš, ležim doma i odmaram. I da, ja gore i ovaj ga pika li ga pika a mene sestra ispituje kak se zovem, prezivam ,koliko lijekova uzimala, ma rekla ja njoj da se moram koncetrirat i jedva protisnula odgovore

Za terapiju dobila utriće 3×2, andol100 1×1 i deksametazon 1×1

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast folikula, za lijepe zrele stanice, za živahne i zdrave spermiće, za lijepu diobu , za lagane punkcije i kvalitetne transfere te posebno za veelikeeeee bete

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

linalena vau, odličan rezultat!!! Evo za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za blastice

Mimek čestitam od srca na novom dugo čekanom članu obitelji

Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 01.12.2010. at 12:46

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Linealna, ako sam dobro pohvatala, već sam ti na drugom mjestu ostavile poruku, ali evo i ovdje za suuuuuper rezultate~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

suzie ,sad cu ti sebrzo pridruziti. ja imam fet u mariboru zakazan 4,12.
    pa cu u cekalice kao i ti

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

linalena ....sjecam se svoje punkcije na SD....bas tako...dr. punktira ja stisla zube,a sestra ispituje me o svem i svacem, gdje zivim sta radim, ovo-ono--a ja rijeci ne mogu progovorit, a ona to da skrene pozornost, da se opustimo, ..mada tesko..nonstop cekas kad ce ono jako zabolit jer prvi ti je put....
    .sjecam se bilo ih je 7-8 u sobi , sto dr. sestri i ucenica,
    svi su me ispitivali i nasmijavali ,ustvari ucenice su stajale i gledale mi direkt u p*** onak isprepadane a ja na trenutak pomislih e cure dao Bog da ovo ne budete nikad trebale,
    ..

svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    cekalicam bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    trudnicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    cekalicama punkcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za uspjesne transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mimek čestitam na curici...

linalena tebi i ovdje...za tulum...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

svima,baš svima za sve kaj vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Danas ines31 ima termin~~~~~~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Čestitke našoj dragoj Mimek od i cijeloj njenoj obitelji a maloj Niki ogromna dobrodošlica i neka je kroz život prati zdravlje i sreća.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stigli nalazi iz lab. Beta 14dnt 138,ne dupla se pravilno.12dnt je bila 117.Kazu da je pozitivno sto se povecava,a ja neznam sta da mislim.Jeli neko imao slicno iskustvo sa ovakvom betom?Jutros sam popila vaginaletu i nakon sat vremana jedva se odljuljala do kreveta.Dobila sam i pismo iz bolnice.Imamo 9 embriona zaledjenih.Nadam se da ce barem jedno prezivjeti odmrzavanje jer se sve manje nadam da ce ovo sa betom biti dobro.Krvarenje jos uvijek traje.U petak idem ponovo u lab.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Alma_itd, nažalost, ovakvo duplanje ne miriše na dobro i moraš biti spremna na sve... Uf, ne znam što bi ti rekla, ali ~~~~~~~~~~~~~~da ipak okrene na dobro i da te sljedeća beta iznenadi
    Jesi radila betu u istom labu?

Mimek, čestitke tebi i TM!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Alma_itd, nažalost, ovakvo duplanje ne miriše na dobro i moraš biti spremna na sve... Uf, ne znam što bi ti rekla, ali ~~~~~~~~~~~~~~da ipak okrene na dobro i da te sljedeća beta iznenadi
    Jesi radila betu u istom labu?

Mimek, čestitke tebi i TM!
    jesam,radila sam u istom labu,ali sam prvu radila u 8 navecer a drugu sam radila jutros u 89nisam mogla cekati do navecer),predpostavljam da to nema bas neke veze,do sad je trebala da bude preko 200.Do petka se agonija nastavlja.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Razumijem te skroz jer sam i sama imala nepravilno duplanje i dobivala i gubila vjeru i tako nekoliko puta. Treba imat strpljenja i čekati petak! Ništa drugo ne preostaje...

diki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Alma_itd šaljem puno~~~~~~~~~~~~~za duplanje
    Ja prijavljujem da mi je beta danas 15. dnt 25,3 , smanjuje se i to je najvjerovatnije biokemijska
    u 1. mjesecu idem u nove pobjede s sretnijim ishodom od ovog

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam pod utjecajem svoje prve punkcije zaboravila zavibrati svim ostalima

Ana03 za veliku betu a Alma nadam se daće se i tvoja beta trgnuti prema gore

Svima puno puno pusica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimek čestitam na curici...

linalena tebi i ovdje...za tulum...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

svima,baš svima za sve kaj vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X
    malo se šlepam

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cijeli dan mislim na Suzzie-na dva cvjetica i na uspjesno vrtlarenje!!!!Da opet ne zaboravim-Suzzie,mislim da je doslo tvojih 40 tjedana!!!!
    Svima uspjeha na tone!!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

linalena pa ti si prava koka, bravo
    suzie ~~~~~~~
    diki žao mi je

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sada malo čitam i opet me lovi strah: dakle punkcija danas, doktor najavio transfer u ponedjeljak 5 dan i to su onda blastice?? Na naše 3 zakonske stanice vjerojatnosti malene

Rekao je da će sigurno biti što za zamrznuti? Ja imam 19 oocita, 3 oplode a kaj ne zamrzavaju sve ostalo ili opet biraju bolje stanice

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj, Linalena, mnogo pitanja u ova nezgodna doba novoga od donošenja novoga zakona

Je, veliki je rizik da od tri jajne stanice koje ti smiju oploditi ne dočeka niti jedna 5. dan, zato uglavnom državne institucije koliko sam ja upratila i uhvatila NE idu na blastice.

No ako stvari krenu po zlu, bolnica će te sigurno nazvati i javiti tebi da dođete ranije.......

Kako je tebi liječnik odmah mogao reći da će transfer biti u ponedjeljak, dakle 5 dan meni nije posve jasno, ali valjda on zna.

Ne zamrzavaju sve, uglavnom neke jajne stanice budu prezrele, neke nezrele i te ne zamrzavaju.... rekla bih....... Mene bi više zanimalo kojom metodom zamrzavanja se služe na S. Duhu? Slow freezing ili vitrifikacija? MOžda netko od vas može pitati?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure da li se nekom javila maybe baby? tebala je vaditi betu danas

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ei hvala vam -jedno srceko ce se tek u utorak cuti kad ponavljamo uvz. za sad me muci desni jajnik koji je duplo veci od lijevoga i dosta me boli,iako mirujem i nista pretjerano ne radim al eto. vidi se GV i ŽV i po njihovom smo 5+4.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

čestitke mimek
    svim trudnicama~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
    tužnicama
    i naša draga ines31 je danas rodila svoga Markića........

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas ines31 ima termin~~~~~~~~~~
    mare je danas je termin bio.i pogođen!!!!! mali dečko ima 50cm i težak je 3550. i mama veli prava mala spavalica

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitke ines !!!!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

čestitke Ines31 na malenom spavalici Marku koji je eto među onih 2-3%beba koje stižu baš na termin

diki

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mimek i ines čestitke od srca!!!
    linalena za punkciju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za party u labu!
    loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    pikalicama, čekalicama punkcije, čekalicama bete, za uspješne transfere, trudničicama, ma svima puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ines31Čestitam na malom uspavanom zlatu......Markiću dragi želimo ti dobrodošlicu!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ines31, čestitke na Markiću!!!!!!!!!(mali čovjek stigao pristojno na vrijeme, kak se šika).

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

čestitke Ines31!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ines 31 čestitke na sinčiću. Evo da javim i na odbrojavanju danas 14 dpt beta 1454. Samo da se i dalje nastavi sve odvijat kako treba. Da li ste vi nakon bete normalno nastavile raditi ili otvorile bolovanje. Ja radim od od 5 dpt i sada ne znam da li da nastavim ili odmaram. Ima neko savjet?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj bebach prvotno napisa Vidi poruku
    mimek i ines čestitke od srca!!!
    linalena za punkciju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za party u labu!
    loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    pikalicama, čekalicama punkcije, čekalicama bete, za uspješne transfere, trudničicama, ma svima puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    venddy cestitam
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo mene drage moje s negativnim testom... Idemo dalje E sad...da vas pitam, meni je dr. A napisao urinarni test, a moja soc. gin. mi je dala i uputnicu za betu... Da li ima uopće smisla ići vaditi ili da odem sutra reda radi? Danas zovem dr. A da mu javim i da čujem za dalje...

TheMargot i andream vama želim danas visoke bete
    I svim ostalim curama PUNO sreće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •