sretno alma! miruj, možda da ti povećaju dozu Utrogestana...
sretno alma! miruj, možda da ti povećaju dozu Utrogestana...
alma_itd, beta je baš kako treba, a ~~~~~~šaljem da krvarenje prestane.
linalena, male tabletice. Ubaciš i odmaraš pola sata, već znaš. Meni je uvijek rečeno između punkcije i transfera piti tabletice, a poslije transfera vaginalno.
Bab zelim ti tulum u labu jos boljeg od moga)) meni danas 21dnt i Beta 3109 ujutro na 1 uvz jedva cekam i mozda vec budemo culi nase malo srce
)
Koja predivna lista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~T u 11. mj.2010
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čealice bete i duguuuuuuuuuuuuuuuu listu T u 12mj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje onima koji sutra ponavljaju ß
i posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pacijente sa VV-a da konačno i oni krenu popunjavati forumsku statistiku T
Nika dooobrodošla, hvala ti da postojiš!!!!!
Čestitke sretnoj obitelji, a ponajviše ipak mamici Mimek!
I ja ovdje želim dobrodošlicu Niki damici, i čestitke našoj Mimek i cijeloj obitelji![]()
Draga Pinky... prvo(kad ne smin više)
pa ondaza pozitivu i
za betu!!! Normalno da ti je panika i sve... a kome ne bi bilo? Lijepo se čuvaj, pij folnu i broji dane do ultrazvuka!! E da... miruj...
![]()
Cestitke na Niki draga Mimek i suprug!!!!!!Sretno!!!![]()
Cure sretno svima u iščekivanju bete!
Ana vibre za srce!
Curama koje su dobile betu da se stvari nastave dobro razvijati i da sve budete još dugo, dugo trudne!
mimek
ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srce
ogla![]()
pitanje:svi mi govore (evo ogla me je podsjetila) da mirujem. jučer sam išla po utrogestane kod soc. ginićke i sestra me iznapadala šta nisam poslala muža i da ja trebam mirovati.
zanima me kako izgleda to mirovanje do srca? moram li baš ležati ili ne micat se iz kuće, ne raditi nikakve poslove i sjeduckat/ležuckat ili nešto treće?
pojma nemam kako da se ponašam![]()
... pa draga moja Pinky, vidjet ćeš i sama kako će se tvoj organizam od jednom osijećat iscrpljeno, mislim da je to prirodna zaštita, tako da ti se sada niti neće dati ne znam ni ja kopat vrtk tome uzimamo još dodatno progesteron koji te isto malo uljuljuška...
ako nemaš nekih problema, sve je ok s tobom, onda se preporuča mirovanje u smislu, da si doma u mirnom okruženju, ali da prije i posljepodne prošetaš na sviježem zraku (ne u šopingcentru), da ne nosiš teret, da ne usisavaš i ne radiš generalku po kući, znači ne opterećivati trbušne mišiće.... da jedeš zdravo i raznovrsno i da piješ minimum 1,5 l vode jer smo sada sklone raznim urinoinfekcijama i sl. (+i ti vaginalni utrogestani, ma koliko prala ruke imaju isto efekta na vag.floru...i faunu)
Sad ti je božićno vrijeme, baci se na izradu nakita i ukrasa, čitaj knjigu, gledaj neki film i kani se većih aktivnosti dok god ti DR ne kaže drugačije....
Prijavljujem ET dva zametka i betu 14.12.
Sad čekanje...mislim da će me to izludit! Ako već i nisam luda nakon pokušaja da upoće dođem u priliku čekat betu!![]()
alma_itdza betu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše kuckavo srčeko
MimekČESTITKE od srca na malenoj Niki!!!!!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do nema, dabogda dočekale svoju sreću i napravile još dužu listu u 12. mjesecu!
linalena nisi paranoična...ja znam kako ti je..moja kosa je trobojna, a ne dvobojna...nisam se farbala mjesec dana prije postupka (da očistim tijelo, po mojoj logici) niti u postupku, a kad dobijemo našu pozitivnu betu (jer se ničem drugom ni ne nadamo) bit ću trobojna dok moja kosa ne izraste i ošišam ostatke ofarbane kose... Naravno da nisam nikoga pitala (osim gđe Marilyin Glenville koja mi je i slatkiše htjela oduzeti
) i ostala paf kad sam skužila da to baš i nema utjecaja....pa sad nosim svoju gadnu zurku i ko mi kriv...nitko...
Pinky mirovanje znaći do 13 tjedna trudnoce jer je to neko najosjetljivije razdoblje. Znaci ovisno o simptomima meni se recimo nije spavalao i nisam bila umorna,a mirovala sam cijeli dan samo sam skuhala rucak i oprala sudje,sve ostalo radi mm, to ne znaci da sam si ja umislila da sam invalid i da si mogu priustit nista ne radit vec jednostavno nakon jednog spontanog kojeg sam imala ovu bebicu cuvam ko oko u glavi taman da paukiće rukom odmahivala,al mm je super domacica tako da sam u cistom bez paukića
"Mirovanje" znači ne raditi teške poslove, malo prošetati pa se odmoriti i tako.
"Strogo mirovanje" je do wc-a i nazad u krevet.
Koliko sam uspjela pohvatati tvoje postove nemaš nekog razloga za posebno mirovanje i čuvanje, znači ponašaš se normalno kao svaka druga zdrava trudnica.
Eto izvještaja sa SD:
Imamo 19 oocita, sutra zovemo da vidimo kaj se oplodilo, al dok kaže da će biti za zamrzavati i da će transfer biti u ponedjeljak, kaj nije to kasno??? Valjda idu na blastice
Punkcija me bolila, i ona pikanja ali i nekakva tiskanja joj, al nisam ni glasa pustila. Samo sam grizla usnicu i žmirila.Ali eto sada kada je prošlo niš, ležim doma i odmaram. I da, ja gore i ovaj ga pika li ga pika a mene sestra ispituje kak se zovem, prezivam ,koliko lijekova uzimala, ma rekla ja njoj da se moram koncetrirat i jedva protisnula odgovore
Za terapiju dobila utriće 3×2, andol100 1×1 i deksametazon 1×1
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast folikula, za lijepe zrele stanice, za živahne i zdrave spermiće, za lijepu diobu , za lagane punkcije i kvalitetne transfere te posebno za veelikeeeee bete
linalena vau, odličan rezultat!!! Evo za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za blastice
Mimek čestitam od srca na novom dugo čekanom članu obitelji
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Gabi25 : 01.12.2010. at 12:46
Linealna, ako sam dobro pohvatala, već sam ti na drugom mjestu ostavile poruku, ali evo i ovdje za suuuuuper rezultate~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
suzie ,sad cu ti sebrzo pridruziti. ja imam fet u mariboru zakazan 4,12.
pa cu u cekalice kao i ti
linalena![]()
....sjecam se svoje punkcije na SD....bas tako...dr. punktira ja stisla zube,a sestra ispituje me o svem i svacem, gdje zivim sta radim, ovo-ono--a ja rijeci ne mogu progovorit, a ona to da skrene pozornost, da se opustimo,
..mada tesko..nonstop cekas kad ce ono jako zabolit jer prvi ti je put....
.sjecam se bilo ih je 7-8 u sobi , sto dr. sestri i ucenica,
svi su me ispitivali i nasmijavali ,ustvari ucenice su stajale i gledale mi direkt u p*** onak isprepadane a ja na trenutak pomislih e cure dao Bog da ovo ne budete nikad trebale,
..
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalicam bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trudnicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalicama punkcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za uspjesne transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mimek čestitam na curici...
linalena tebi i ovdje...za tulum...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
svima,baš svima za sve kaj vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke našoj dragoj Mimek odi cijeloj njenoj obitelji a maloj Niki ogromna dobrodošlica i neka je kroz život prati zdravlje i sreća.
Stigli nalazi iz lab. Beta 14dnt 138,ne dupla se pravilno.12dnt je bila 117.Kazu da je pozitivno sto se povecava,a ja neznam sta da mislim.Jeli neko imao slicno iskustvo sa ovakvom betom?Jutros sam popila vaginaletu i nakon sat vremana jedva se odljuljala do kreveta.Dobila sam i pismo iz bolnice.Imamo 9 embriona zaledjenih.Nadam se da ce barem jedno prezivjeti odmrzavanje jer se sve manje nadam da ce ovo sa betom biti dobro.Krvarenje jos uvijek traje.U petak idem ponovo u lab.
Alma_itd, nažalost, ovakvo duplanje ne miriše na dobro i moraš biti spremna na sve... Uf, ne znam što bi ti rekla, ali ~~~~~~~~~~~~~~da ipak okrene na dobro i da te sljedeća beta iznenadi
Jesi radila betu u istom labu?
Mimek, čestitke tebi i TM!
Razumijem te skroz jer sam i sama imala nepravilno duplanje i dobivala i gubila vjeru i tako nekoliko puta. Treba imat strpljenja i čekati petak! Ništa drugo ne preostaje...
Alma_itd šaljem puno~~~~~~~~~~~~~za duplanje
Ja prijavljujem da mi je beta danas 15. dnt 25,3 , smanjuje se i to je najvjerovatnije biokemijska![]()
u 1. mjesecu idem u nove pobjede s sretnijim ishodom od ovog![]()
Ja sam pod utjecajem svoje prve punkcije zaboravila zavibrati svim ostalima
Ana03za veliku betu a Alma nadam se daće se i tvoja beta trgnuti prema gore
Svima puno puno pusica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cijeli dan mislim na Suzzie-na dva cvjetica i na uspjesno vrtlarenje!!!!Da opet ne zaboravim-Suzzie,mislim da je doslo tvojih 40 tjedana!!!!
Svima uspjeha na tone!!!!!![]()
linalena pa ti si prava koka, bravo
suzie~~~~~~~
diki žao mi je![]()
Sada malo čitam i opet me lovi strah: dakle punkcija danas, doktor najavio transfer u ponedjeljak 5 dan i to su onda blastice?? Na naše 3 zakonske stanice vjerojatnosti malene
Rekao je da će sigurno biti što za zamrznuti? Ja imam 19 oocita, 3 oplode a kaj ne zamrzavaju sve ostalo ili opet biraju bolje stanice
ajoj, Linalena, mnogo pitanja u ova nezgodna doba novoga od donošenja novoga zakona
Je, veliki je rizik da od tri jajne stanice koje ti smiju oploditi ne dočeka niti jedna 5. dan, zato uglavnom državne institucije koliko sam ja upratila i uhvatila NE idu na blastice.
No ako stvari krenu po zlu, bolnica će te sigurno nazvati i javiti tebi da dođete ranije.......
Kako je tebi liječnik odmah mogao reći da će transfer biti u ponedjeljak, dakle 5 dan meni nije posve jasno, ali valjda on zna.
Ne zamrzavaju sve, uglavnom neke jajne stanice budu prezrele, neke nezrele i te ne zamrzavaju.... rekla bih....... Mene bi više zanimalo kojom metodom zamrzavanja se služe na S. Duhu? Slow freezing ili vitrifikacija? MOžda netko od vas može pitati?
cure da li se nekom javila maybe baby? tebala je vaditi betu danas
ei hvala vam -jedno srceko ce se tek u utorak cuti kad ponavljamo uvz. za sad me muci desni jajnik koji je duplo veci od lijevoga i dosta me boli,iako mirujem i nista pretjerano ne radim al eto. vidi se GV i ŽV i po njihovom smo 5+4.
čestitke mimek
svim trudnicama~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
tužnicama
i naša draga ines31 je danas rodila svoga Markića........
čestitke Ines31 na malenom spavalici Marku koji je eto među onih 2-3%beba koje stižu baš na termin
diki![]()
mimek i ines čestitke od srca!!!
linalenaza punkciju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za party u labu!
loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pikalicama, čekalicama punkcije, čekalicama bete, za uspješne transfere, trudničicama, ma svima puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Ines31Čestitam na malom uspavanom zlatu......Markiću dragi želimo ti dobrodošlicu!!!!!
Ines31, čestitke na Markiću!!!!!!!!!(mali čovjek stigao pristojno na vrijeme, kak se šika
).
Ines 31 čestitke na sinčiću. Evo da javim i na odbrojavanju danas 14 dpt beta 1454. Samo da se i dalje nastavi sve odvijat kako treba. Da li ste vi nakon bete normalno nastavile raditi ili otvorile bolovanje. Ja radim od od 5 dpt i sada ne znam da li da nastavim ili odmaram. Ima neko savjet?
Evo mene drage moje s negativnim testom... Idemo daljeE sad...da vas pitam, meni je dr. A napisao urinarni test, a moja soc. gin. mi je dala i uputnicu za betu... Da li ima uopće smisla ići vaditi ili da odem sutra reda radi? Danas zovem dr. A da mu javim i da čujem za dalje...
TheMargot i andream vama želim danas visoke bete
I svim ostalim curama PUNO sreće![]()