AuroraBlu![]()
i ja se ispričavam, očito nikako da shvatim gdje pisati prije transfera, ajd od sutra neću dvojiti, i jedan prijedlog dajte otvorite neki chat topic onda
A uostalom Pinky i ti pišeš o simptomima trudnoće (upale desni)
AB kao i na Vinogradskoj ja bih ti predložila vađenje bete jer ne bi bila prva, a vjerojatno niti posljednja koja je imala negatvian test, a pozitvinu betu
mirna 26 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su simptomi trudnoće
Pinky mislit ću na tebe čitav dan na sv. Lucu i tako si uljepšati prvi radni dan nakon porodiljnog
cure kisam vas sve i želim mirnu i ugodnu 2 adventsku nedjelju
sretnooooooooo i javi kako je proslolinalena Mene čeka transfer negdje oko 9
@alo Linalena... pa nemoj tako..................... Pinky je pisala u smislu da objasni zašto je nema od jučer, zato je pisala o upali zubnog mesa........... a vas moli već nekoliko puta da ne zachatavate odbrojavanjepa vas je i dalje teško naviknuti na samu svrhu odbrojavanja..... anyway, sad znate pa se nadam da ćete se toga držati......... Ako hoćeš otvoriti topic za neki chat, to možeš i sama, za to vam ne treba moderator ni voditelj liste trudnica, otvori si topic, staviš naslov koji god te je volja (100% chat ili tako nešto). Ako vam pored "nakon transfera" treba još jedan topic za chatanje, go for it............
Svima vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupke
tebi Sretna35 što lagodniji prvi dan nakon porodiljnog.
AB, ja bih ipak popiškila još jedan test ujutro ili čak vadila betu![]()
Cure koje ste dobile negativne testove, ja bih na vašem mjestu ipak napravila betu jer je ona glavno mjerilo trudnoće...sretno cure!
Evo da javim da...ipak ništa ovaj puta...Procurila sam i to kako....
Idemo dalje![]()
MB, ipak je bio AIH pa ne tuguj previše.
Pinky, ~~~~~~~~~~ za srčeko iliti mali "žmigavac" kako je netko bio pisao.
Svima ~~~~~~~~~~~ od nas.
Meni je danas prvi dan uzimanja femare, od svih nuspojava koji dolaze s njom a pišu na uputama najviše se plašim - kolesterola![]()
cure koje sutra vade betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SRETNO VAM!!!!!![]()
12. mj.2010
venddy - (molim detaljnije podatke o postupku)
mimi81 evo odgovor 1. stimulirani IVF, Cito (nakon 3 AIH, Cito)
Pinky evo ti jedno strucnom misljenje.za krvarenje desni uzmi Parodontax zubnu pastu i ispiraj usta sa cajem od zalfije.Caj mora biti svjeze skuhan od par listica i svijetlo zute boje,samo ispiraj,nemoj piti.A taj zub ako se klima i bojis se da te ne zaboli i ako vec nema nista od njega,mozes komotno izvaditi sa anestezijom u kojoj nema adrenalina,tako da to nece naskoditi plodu.Ako te bude bolio ili ne daj Boze otekao,to ti je bolje,jer od bolova saljes dovoljno adrenalina u krvotok a osim toga,problem je kasnije zbog antibiotika ili vadjenje pod upalom kad anestezija ne djeluje.Pozdravak
Cure hvala! Javim vam se sutra iza podne...sretno i drugim komadima koji sutra vade betu!
pozdrav...nova sam na ovom forumu,pa možda i malo upadam....
meni su rekli da sok od đumbira smanjuje mučninu.Nisam probala jer nemam te simptome,a i kratko sam trudna.Mene su nakon transfera jako bolile cice što sam pripisala svim onim medikamentima kojima su me kljukali,te su me bolila leđa za poluditi,tak da kad sam izvadila betu nisam mogla vjerovat da sam trudna...ali sam vidla jedno malo srčeko 29.11.kako kuca...hoću reči...sretno i držim ti fige da ti beta bude što veća
dobro jutro koke evo kavice, nesice, čaja, kakaa
ima li boljeg početka jutra od kave i dnevne doze rodinog foruma?
svima šaljem gomilu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama za pozitivne bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama prvog uzv nakon pozitivne bete jedno (ili dva) snažna
mamicama koje čekaju porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im bude što lakši
onima koje danas rade zadnji dan prije porodiljnog ~~~~~~~~~
i naravno, last but not least, svima vama koje ste na dnu liste i čini vam se da nikada nećete gore ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas što prije strefi sreća najveća!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo za maratonke ovog forumakoje će uskoro dočekati svojih 9 mjeseci
potpisujem i ja raznježenu ksenu i šaljem hrpu vibrica za sve nas, posebno za čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~
Za današnje čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne trocifrene bete!!!!!
ZA sve ostale čekalice, nama isto hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za čekalice transfera (loks, bebach jedan poseban opzdrav) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pikalicamada ne boli bockanje!
Šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koje ovih dana vade betu i naravno svima ostalima kojima treba![]()
ksena, hvala na nesici, a potpis na napisano
a ja dodajem special ~~~~~~~~~~za čekalice tigricul i Bab
tarajan, čestitkeeee za![]()
Toliko je onih kojim se danas događa ili punkcija, ili transfer ili vade betu, pa da nekog ne preskočim svima šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
moja beta možda danas ali tek iza 13 sati , gužva u labosu .
i ja danas moram potpisati našu ksenu jer je vrlo nježno i sveobuhvatno zaokružila situaciju, zahvaljujem na finoj kavici i dodajem brdo vibrica za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
pusam sve
najdražim curkama puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba
moja mala mrvica danas ima točno mjesec danavrijeme leti....
Eto me natrag, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude
Danas su gore bile 2 pozitivne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
jedno 5 punkcija, nekoliko AIH i 3 transfera, sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kety28 za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala !!! linalena meni je transfer bio 3 dan , jedan 5 i jedan 6. stanični embrij .
ma da meni je to 5 dan, a samo 4-stanično
beta 17.12 i idem sada na Nakon transfera
Curke,zelim vam svima Sretnog Svetog Nikolu,malo sa zakasnjenjem, i neka svakoj donese sto si najvise zeli!!!!
![]()
Danas 14. dpt dvije 5-dnevne blastice + na kućnom testu. Nalaz bete će biti gotov tek sutra!!??
Ali nadam se da je to toI jednostavno ne mogu vjerovati
Svim tužnicama
čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od morskavila : 06.12.2010. at 11:39
morskavila , suuuuuuuper !!!! ČESTITAM
morskavila![]()
![]()
JUPI!!!!!!!
morskavila čestitam od srca
kety28 za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim današnjim čekalicama bete da vam sv. Nikola donese lijepe brojkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zedra za sutrašnju punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
loks, chiara za naš zajednički transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo morskavilo!
nadam se da će nas sveti nikola lipo razveseliti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajmo cure
Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
Sretno svima!
Samo da javim - večeras štoperica, u srijedu punkcija.
morskavila.Danas 14. dpt dvije 5-dnevne blastice + na kućnom testu
to je to!!!! cestitammm