Dani82
Imat ćemo i mi jednom plus na testu!
aneri čestitam od srca
i kako je netko rekao- da si otvorila Mb niz u 12. mjesecu
kinki čestitke i tebi
dani82 žao mi je, drži se...
BOK!!!
samo da vam javim nista od moje trudnoce
idemo dalje... opet sve ispocetka u 4 mj....
ali zato ima jedna trudnica a nije regis. na ovom forumu
transfer joj je bio kad i meni 22. 11.
pozzz
aneri bravo za betu!!!
dani82, bez veze! drži se!
cure, za sve šta vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82, žao mi je! A da ipak vadiš betu? Možda test nije dobar?!
Još ništa od naše Vockice?!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~za blastice sa velikim okicama za 8 mj. !![]()
Cure hvala vam, baš ste zlatne
Gabi gledam tvoj avatar i isto tako, ali doslovno identično su izgledala i moja dva embrija koja su mi vratili, a rezultat si vidjela danas, tako da 21.12. očekuj najmanje isto.
aneri cestitam! Krasna beta! Dani i Marincezg jako mi je zaoKod mene komplikacije, beta 51 12dnt3st...bila kod moje gin,na uzv vidi zadebljan endometrij, nema tekucine u Douglasu, malo smedje sukrvice i nema naznaka nadolazecoj M. Htjela je da odem u bolnicu. Moj dr Vlast kaze da beta nije losa jer je rano, da lezim i mirujem i dodjem u poned na pregled... Ja se i dalje nadam uspjehu, pa bi molila samo dobre vibre
i hvala svima na cestitkama!
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ da se pravilno dupla
evo ih odmah Šumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ biti će sve u redu
šumskica evo odmah puuuuno puuuno dobrih vibrica, da se beta pravilno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno pusa :![]()
Sumskovoce šaljem ti najbolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se beta lijepo dupla...bit će sve u redu![]()
Šumsko, šaljem ti pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sa takvim pozitivnim stavom ( pratim te od početka) jednostavno moraš uspjeti, nemam ni najmanju sumnju u to!!!I mislim da ti je beta za 12dnt sasvim ok!!!
Čestitke svim trudnicama
Čekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicamada im dani tuge što prije prođu i dođu im dani sreće i veselja!!!
Dani moja.........Šumskovoće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima trudnicama ,čekalicama,svima![]()
Last edited by vita22; 09.12.2010 at 21:51.
Šumsko za pravilno duplanje bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusa,![]()
aneri čestitam!!!!!!!!!!
dani i marincezg baš mi je žao, ne predajte se doći će i vaš plusić
sumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i Gabi, draga avatar ti je bonbončić![]()
Last edited by Marnie; 09.12.2010 at 22:23.
šumskice za najbolji mogući scenario ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~![]()
Dani82 žao mi je
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je u labu totalno ludilo
Dobro jutro curice,evo kuha se kavica,fina,topla i čajek za trudnice...
nadam se da vam se neće ohladiti dok ne ustanete...pospanke...
kinki i Aneri čestitke..
dani i marincezg jako mi je žao..
Gabi avatar ti je baš herclig...
sara za tulum u labu..
šumskovoće da je to to..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Divna kavica, hvala Kiara79!
Sumskovoce, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete.
Ostalima, da ne bih koga zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba.
aneri čestitam !
dani i marincezgne predajte se doći će i vaš plusić
sumskoza pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima kome za što treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja odbrojavam još 9 dana do prvog UZV-a![]()
Last edited by morskavila; 10.12.2010 at 08:22.
Sumskovoce za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I ja sam počela s jako niskom betom 16dnt- 67,5 ! Dr je rekao da je bila kasnija implantacija.. a da me vidiš sad... još malo... Držim fige i želim i tebi ovakav scenarij!!!
Šumskovoće, za pravilno duplanje bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumsko voće, pa to je tek 1.beta. Nema veze što je manja, imali smo puno takvih primjera. Samo nek se ona podupla!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumskovoće ~~~~~ za lijepo duplanje bete!
Sumskovoce puno pozitivnih vibra za pravilno duplanje bete!!!!!!!!!![]()
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete....![]()
tigrical, linalena, tikki, Marinči, Mury, Vita22, Gabi25, Glossy, Marnie, sretna35, Cranky, kiara79, Kaduana, morskavila, sara38, mia74, AuroraBlu, Charlie, Hakya, Lua i angel1 HVALA DO NEBEA I NATRAG za sve vibre i lijepe želje! Posebice ovako ohrabrujuću izjavu kao angel1mi se rastopilo.... Pogledala sam na betabase.info i zaista 51 nije loše za 12dnt. Sad samo da se dupla pravilno i sve će sjest na svoje.... nada je velika... Obzirom da je vikend pred nama nećemo imati odgovor sve do ponedjeljka...malo slatkog iščekivanja i puno molitve, nadam se da će donijet sreću..... Hvala još jednom svima što mislite na mene,
vas sve!
Potpisujem cure sve šta su rekle. Sumskovoce znam da će ti sad vikend biti pakao, ali beta zaista nije mala za 12.dnt, bitno je da se dupla, a ja ti to želim od sveg srca.
Sumskovoce za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!
mare, kad će kafa? da znam planirati![]()
Šumski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do svemira i nazad za pravilno duplanje tete bete!!!![]()
![]()
Last edited by bebach; 10.12.2010 at 10:54.
Šumsko, beta je stvarno OK !! Biti će to sve OK !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dani
šumsko moja beta 11dnt 3d u 18h ju bila isto 51
ljepotica danas ima 2 godine
doduše, bilo krvarenja i svega, al to nije imalo veze s betom i dobro je zavšilo
zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje lijepo duplanje
svima![]()