Anabanana bravo,bravo,beta je bila mala sli snazna
Pinky sretno sutra
Svim curama koje vade betu ovih dana drzim palceve.Citam koliko ste sve nervozne i polulude od cekanja bete i kad samo pomislim da sam isto prolazila prije samo 15 dana a sad se osjecam kao da mi se nista u medjuvremenu nije desilo.Tek kad te lose stvari pogode vidis koliko je covjek ustvari jak i kako se brzo poslije pada uspravimo i krenemo ispocetka.Meni u cetvrtak beta bila 7,polako pada,a sa njom se i krvarenje smanuje.Sacekacu jednu menstruaciju da prodje a onda opet "'Jovo nanovo"'Doduse spasila sam se za sad stimulacije,nadam se da je necu bas tako brzo ponovo imati.Slijedeci je FET,nadam se da cu bolje psihicki podnijeti cekanje bete jer nakon stimulacije i punkcije kad jos moras cekati 12 dana do bete a prije toga si vec minimalno 20 dana okupirana injekcijama,epruvetama,cekanjem UZ svaka dva dana i onda jos cekas betu,stomak te boli a ti neznas jel to od stimulacije ili punkcije ili implantiranja ili nadolazece menstruacije.Nisam jos nikad bila na FET pa se nesto tjesim da cu ODBROJAVANJE bolje podnijeti.

,beta je bila mala sli snazna