Ajme kolike bete danas... za sve vas čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme kolike bete danas... za sve vas čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej drage zene. Hvala svima na lijepim zeljama i dobrim vibrama, ali mi OVAJ mjesec nismo uspjeli, beta je negativna. Drzim fige za ostale cekalice. Pusa svima!
mata, žao mi je, baš sam se ponadala da će tvoj AIH biti pozitivan (tim više jer smo radile isti postupak u istoj klinici).
matahari, žao mi je
cure, čekamoi ~~~~~~~~~
Matahari, baš mi je žao... držite se![]()
Evo i kod mene negativnoi, beta 0.8
Sada su nam redu odmrznute stanice, imamo ih 9, taman za koji mjesec do novog stimuliranog. Od sljedećeg ciklusa sam u 39+
Matahari, Ranga
, Linalena
![]()
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 17.12.2010. at 15:59
linalena, tako mi je žao...
![]()
Pitanje : nakon negativne bete što trebamo??? Prekinuti s utrićima, javiti se u kliniku?? Za koliko dana mogu očekivati mengu, samo da dođe što prije da odtugujem u kompletu
Linalena, svakako odmah prekini s utrićima i event. andolima ako si ih imala. Ja sam M uvijek dobivala točno dva dana nakon prestanka uzimanja utrića. javi se i u kliniku i obavijesti ih o negativnoj beti.
Kaj uopće znače te male bete, jer to nekakva biokemijska??? Imala ja ranije jednu, beta nakon 4 dana krvarenja bila 0.2 i rekli da je bila biokemijska, bio je Uskrs i kada sam došla u Petrovu kako je počelo krvarenje nisu mi htejli ni betu napraviti ni utriće dati ništa, a bila subota navečer, i kaj mogla sam raditi betu tek u utorak
baš mi je žao cure
linalena, ne bi ni ja tu betu nazvala biokemijskom. mislim da su biokemijske iznad 5, dakle ipak nekakve nazovi trudnoće. moja prva biokemijska je bila oko 16, druga 20.
nadam se boljim vijestima od drugih čekalica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja je biokemijska bila 100, a biokemijska se zove jer je ista trudnoća samo utvrđena na temelju bete HCG a ne na temelju uzv.....
a sve ispod 5 se ne smatra trudnoćom.....................
Cure, žao mi je.... Matahari, Linalena, ranga...........
a gdje su nam ostale cure?
Kadauna mene je toga strah vise no icega. Beta mi je 14dpt3d bila samo 56, ali se nakon toga 16 dan popela na 136, pa 18 dan 401. Tek mi je u sridu prvi UZV. A ja mislim, ako je to samo biokemijska, ne bi li trebala vec procurit? Zadnja m je bila 13.11? Ima li itko takvo iskustvo sa biokemijskom?
Ne, anabanana............. nemoj tako, normalno je da se bojiš i stvarno nije velika beta bila 17. dan nakon punkcije, ali se tvoja beta uredno dupla i to je u ovom trenutku jedino bitno...... Prije srijede i ne moraš ići na uzv jer koliko znam da se na betu ispod 1000 na uzv ništa ne vidi, od 1000 prema gore samo iskusni liječnici sa super strojem........
Čitaj malo za Ginger i njezino iskustvo u obje trudnoće i još je i krvarila a eto je sad, majka je iz obe trudnoće)))
hvala svima. ovo nam je treća negativna beta, pa čovjek malo i očvrsne. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko smo od toga da nismo žalosni, ali nije ni tako kaotično kao nakon prve bete. ta nas je doslovno ubila. nekome u potpisu stoji: padni ... put, ustani ... put. pali smo treći, ustajemo četvrti put. sutra zovem vinogradsku da prijavim betu i da vidimo što dalje.
linalena i ranga, žao mi je, držite se. što je s ostalim čekalicama, nosi li koja lijepe vijesti?
linalena, matahari, ranga...baš mi je žao cure![]()
matahari, linalena, ranga žao mi je![]()
![]()
(matahari, mislim da je potpis koji spominješ završio sa T
, ako se dobro sjećam)
drage cure matahari, lnalena, ranga žao mi je![]()
Dobro jutro.Javljam se iz zimske idile, od ranog jutra lopate stružu.
Dan je tako prekrasan, a još bi uljepšale ove Slovenke, koje su pričale da će možda danas vaditi betu.
Pa cure ja vas i sve ostale koje su danas na redu nestrpljivo očekujem s lijepim vijestima. Plizzzzzzzzz!
Šaljem svima kojima treba puno snježnih, bijelih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i![]()
drage cure nadala sam se da ću i ja upotpuniti ovu predivnu listu trudnica i strpljivi sam čekala Božić da objavim moje božićno čudo ali nažalost nakon predivne bete od 191 i prvog uvz gdje sam ugledala svoju mrvicu jučer sam prokrvarila i u 6. tjednu trudnoće izgubila svoju čarobnu mrvicu.ovo nam je bio 6. stimulirani ICSI u Ljubljani kod dr.reša.
Ameli, tako mi je žao...![]()
Dobro jutro svima
i prije svega ,madonna,čestitam od srca...još mi i ovaj snijeg koji pada izaziva nekakvo posebno raspoloženje.
Prijavljujem se na čekanje -do 31.12..hmmmm hoćemo li slaviti ?
Dakle, punkcija bila 13.12.,transfer 16.12. 3 kom / radnog naziva Gaja,Vlaja i Raja / i sada lagano sijedim..
Ameli![]()
Gdje su ostale cure koje su jučer vadile betu??? treba mi nešto pozitivno![]()
Ameli, baš sam te se sjetila, nije te dugo bilo, i sad ovo-jako mi je žao![]()
Amelie žao mi je...drži se.
Linalena, matahari, ranga
Mb i sve ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
I još posebno ~~~~~~~ za rikikiki i njene dve žilave mrvice
Posljednje uređivanje od Charlie : 18.12.2010. at 14:28
Amelie bas sam neki dan mislila na tebe i sad ovakve vijesti ajme jako mi je zao drzi se mila...![]()
Ameli draga........ najgore moguće....nije fer, uzasno mi je zao
Ajoj Ameli, jako mi je žao... ~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se i ovdje javim....malo pozitivnih vijesti....za sve ostale čekalice....beta 126,2 danas mi 10dnt....drž te se,cure!!!
i naravno,još pozitivnih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mislim na vas....
mala bu spasila si dan!
čestitam i neka dalje sve bude školski!
Mala bu čestitam, konačno dobre vijesti danas. Kad opet vadiš betu??