ajme sara, BAŠ MI JE ŽAO![]()
nadala sam se da je ovogodišnje finale pravo vrijeme za nas u najboljim godinama
želim ti uspjeh ŠTO PRIJE![]()
ajme sara, BAŠ MI JE ŽAO![]()
nadala sam se da je ovogodišnje finale pravo vrijeme za nas u najboljim godinama
želim ti uspjeh ŠTO PRIJE![]()
novim trudnicama cestitam od
a tuznicama veliki
nek vam 2011 bude uspjesnija, sretnija![]()
Joooooj Sara38 tako mi je žao! Što god da se sad kaže ne pomaže i zato evo jedan
drži se draga ......
sara i pato žao mi je... želim vam povoljnije vjetrove nekako s proljeća
Mare, hvala na kavici
Milivoji čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude samo smjernica zdravoj i školskoj trudnoći
tužnicama big hug i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smišljanje novih akcija
Milivoji, zedra, čestitam od srca na najljepšim poklonima pod borom!!!
Sara, Pato
S malim zakašnjenjem, želim vam svima sretan Božić!
Svim trudnicama čestitam od srca, a posebno dragim Milivojima
Svima koji slave, čestitam Božić sa zakašnjenjem!
Mi smo pod borom dobili jedan pozitivan testićpa se sutra nadamo jednoj lijepoj beti!
Pusa svima![]()
Novim trudnicama i njihovim muzekima iskrene cestitke
Tuznicama veliki zagrljaj
Cekalicama, SRETNO!!!![]()
Posljednje uređivanje od tikica_69 : 27.12.2010. at 09:47
rikikiki , nemas pojma koliko me je ova tvoja vijest obradovala jutros
cestitam i sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Rikikikii ~~~~ za veliku betu!!!!!!
Rikikiki!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeliku betu
!
Riki, znala sam, čestitam!!!! Jako si me obradovala!
Kad bih barja mogla biti hrabra kao ti... ni ja ni MM nismo danas ni spomenuli test!
rikikiki super!!!!!!!~~~~~~~~~~~~ Za krasnu brojkicu!
jeeeeeeeeee rikikiki!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu ipo!!
~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice![]()
ajme rikikiki
sad čitam temu o fraksiparinu i kontam da li si trudna kad ti je frka s pikicama, a ovdje veselo
jako sam sretna draga
svim tužnicama![]()
rikić - jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! vibrrrrr za sutrašnju betu i da V. dobije bracu ili seku.
dođem nakon 3 dana kad supr vijest rikikiki čestitam..idem sad viditi sto jos ima novoga .pusa od nas dvije
Milivoj
aaaaaaaaaaaaaaaa ČESTITAM sad sam tek vidila i cmizdrim .sutra je beta kao kuća tisuću poljubaca tebi i Ani![]()
rikikiki pa ti si počela rasturati, jeeeeeeeeeeee, Č E S T I T A M![]()
![]()
![]()
HVALA VAM SVIMA od!!!
zedra, milivoji, rikikiki čestitke!!!
sara i pato veliki! 2011.g. je vaša!!!
svima!!!
Posljednje uređivanje od bebach : 27.12.2010. at 13:10
Čestitam friškim trudnicama i pridružujem se..
11 dnt3d 121,8
15 dnt3d 961,9
![]()
bravo curke,baš ste me usrećile danas...
rikikiki,zedra,twisted,milivoji...ma stvarno prekrasno..
sara i pato...žao mi je...nagodinu će i nama biti lijepe bete...![]()
TwistedQ i Rikikiki
Čestitam od srca
Svim čekalicama ~~~~~~![]()
cure cestitam svima s pozitivnim betama!!!!
pato jako mi je zao,stvarno sam se nadala da ce ti ovaj put biti dobitni
imam jedno pitanje:prije tjedan dana mi je beta bila 1026 a danas je 6950,70 pa me to malo brine jer kad izracunam nije se pravilno duplala,trebala bi danas biti oko 9000.....
Posljednje uređivanje od ivanova : 27.12.2010. at 14:19
ajoj nemas pojma koliko si mi uljepsala dan sto si ovo napisala!!!
sutra idem na kontrolu u petrovu....
Drage moje prvo svima sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2011. za more pozitvnih betica i novih bebica....
Nije me bilo jer sam imala problema...ukratko na Božić prokrvarila...iza toga ništa...jutros na wc kad opet pokrvarila...
išla sam kod doktora i na uz je rekao da se vidi GV jedna lijepog oblika i da misli 90% da je u njoj plod a i kao da se očituje još jedna ali nije još siguran jer nema otkucaja još...kao da je još rano...tako da mirujem i da izvadim betu ope sutra pa opet kontrola UZ prekosutra...
Kako se vama ovo čini ja kad sam imala onako veliku betu mislila sam da su svi problemi rješeni kad opet čekanje...
za krvarenje je rekao da nema veze da nastavim sa utrogestanom...
nekao sam u strahu...ne znam ni što da mislim...kakvu betu bi trebala očekivat sutra ako je 13dnt bila 1916??????
Čestotam novim trudnicama....pusa
koliko ja znam jako puno cura je krvarilo pa je poslije sve bilo ok. i sad kad sam bila u bolnici jedna je cira dosla i krvarila je bas jako jako i rekli su joj da su bila dva ploda i da je jedan otisao. nadam se da ce ti sve biti ok! joj uvijek neko iscekivanje i nervoza. kad ti je bio taj 13dnt? izracunaj si da bi ti se nakon toga trebala duplat svaka 3-4 dana,tako je meni zedra napisala a ako bude i ivse to je super! sretno!
21.12. - je bila 1916
u biti beta mora biti veća od ovoga da bi bilo u redu jer još neznam jel jedno ili dvoje...jel tako?
evo ni sada mi nema ništa...rekao mi je da je bila kao neka sluz i krv od koje je isto mislio da je GV ali kao da je to vjerojatno to što sam krvarila...ma ne kužim više ništa...
jediino me tješi što mi je u biti danas 5tj i 2 dana pa je to i rano da se još ne čuje srce...
kasnis zamnom 2 dana,meni je danas 5 plus 4 dana. ja sam citala da srce pocinje kucati sa 7 tjedana.
[QUOTE=zeljana;1777058]TwistedQ i Rikikiki
Čestitam od srca
Svim čekalicama ~~~~~~[/QUOT
potpis
TwistedQ i Rikikiki, čestitam!!! Želim vam urednu i mirnu trudnoću!!! Joj kako me ovakve vijesti samo razvesele i daju nade
!!!
rikikiki čestitami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu