crvenkapice, žao mi je
Crvenkapice![]()
jako mi je žao!!! Drži se draga
![]()
a crvenkapice bas mi je zao,svaki dan sam pratila i cekala ishod tvoje bete. Sad malo odmori i opet u akciju
Crvenkapicedrži se...
Pinky i Tinkica sretno ! Držimo fige..
crvenkapice baš mi je žao.....drži se draga![]()
ajme crvenkapice baš mi je ža![]()
ja još uru ipo čekanja na betu koju sam izvadila jutros u 8.30.
tako je to kad živiš bogu iza nogu.
nervozna sam ko 100 pasa uffff
Kiara draga zao mi je sto nema pomaka, barem je dr. uporan pa se nada da ce ipak narasti.
Meni je dr. odmah nakon 2. UZV-a rekla da to nis ne raste i da odustaje od prirodnjaka.
Nadam se da ce se tvoji folikuli ipak pomaknuti, osjete oni zimu pa su se stisli![]()
crvenkapice žao mi je
Pinky još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiara da te folikulići probude~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta, 12.dpt je 859
jbt, stra me je napisat
od početne euforije uhvatila me je frka i panika
To je to, Pinky!
Odlicni embriji i Fragmin moralo je dati pozitivan rezultat. Drago mi je sto se to upravo kod tebe potvrdilo. I ima znaci nade za sve nas koji smo jos ostali u toj prici.
Cestitam ti od srca na prekrasnoj beti i zelim ti najuredniju i najljepsu trudnocu do kraja.![]()
![]()
Jao srce moje čestitam ti draga Pinky evo skacem po kuci ko luda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
to je to Pinky,ti više nisi PUPO ti si samo P=pregnant.
Congrats my dear, a strah će ostati valjda do samog kraja trudnoće, bar ja to tako shvaćam..............
Pinky![]()
![]()
ČESTITAM !!!!!!!!!
ajme pinky , placem od srece, drago mi je , i zasluzila si !!!
od pocetka smo zajedno u ovome , bravo!
javi odmah poljaku, vec je tuzan zbog moje bete
to su dvojceki ?![]()
crvenkapicežao mi je
pinky da ti što prije prođe tih uru i po...i da ti u goste dođe lipa teta beta i učini ovaj dan najlipšim!
kiara žao mi je za tvoje folikuliće
sumskovoce da se tvoja dječica što prije smjeste u mamin trbuhić i ne izlaze 9 mjeseci!
svima baš svima na ovom forumu želim svu sreću za štagod vam treba...mi u pon krećemo za Mb...možda me neko vrime neće biti ovdi sa vama al ću misliti na sve vas pa molim lijepo drage moje i vi mislite na mene i naravno šaljite vibre, trebat će mi! novosti ću javljati kad god budem mogla, htjela, znala i stigla jer planova je mali milion...puno svega lipega i dobrega, a malo grdega, sekiranja i strahovanja u bolnici, a dal će naum uspiti vidit ćemo. sve u svemu jedva čekam da krenemo pa šta bude...i još jednom vas molim vibrajte, molite, mislite i radite sve ono šta vjerujete da mi može pomoći u ostvarenju snova! sretno svima još jednom i![]()
eh, ne mogu vjerovati!
svima
toliko mi je mozak uvijek bio ušemljen na slijedeći postupak, nikad na trudnoću, da još ne mogu vjerovat. javim vam kad svojim očima vidim papir hehehe
Sve sam to prošla, pa se točno svega sjećam jer je još živo... I neradog otkazivanja nove stimulacije u Mariboru (ne bi niti bila zvala i javljala, nego oni zvali) i nevjerice kad se mala rodila, a sve mi je to govorila i Daniela32 - osjećaj da će joj neko reć daj vraćaj ta kolica, šta tu glumiš. Pinky.... dobro je znat da je uvijek tu neko ko te razumije do u kosku.
ma ja ne virujem dok ne vidim crno na bilo. lol
ali stvarno, čovik mi je u labu pročita, tješio me da je velika za 12.dpt, pa nakon što sam poklopila ponovo sam ga zvala i pitala da mi pročita ime i prezime osobe sa betom 859.
sad sam ga zamolila da mi faksira, jedva čekam vidit taj broj na papiru. još me strah da nije kakav zajeb, da mi nije nečiju drugu pročita uffff
ne mogu se pravo ni radovati
He.he... ja sam svojedobno nakon 7 dana išla vadit nalaz svoj i gledat da nije slučajno zarez na krivom mjestu i da je to jedan, ZAREZ itd. Pinky, u nebeskoj lutriji došao i tvoj dan za bingo! Uživaj!
Pinky, raduj se, zaslužila si i nije nikakva greška u labu. Trudna si ženo i veseli se do neba.
Čestitam Pinky tako mi je drago.Cito kapa dolje!
pinky - jeeeeee draga, konačno!!! to je tvoja beta, nema greške. baš sam sretna zbog tebe. dolazi mali lavić ili lavica ( ili duplići)
. želim ti školsku trudnoću
.
Pinky![]()
Posljednje uređivanje od rahela : 26.11.2010. at 14:00 Razlog: tipfeler
sad se smijem i kontam , da si cekala do ponedeljka kolika bi onda beta bilapreko 1000
![]()
Pinky!
crvenkapice, držim ti fige za idući postupak!![]()