Pinky wow koja beta, čestitke od srca![]()
svim trudilicama i čekalicama koječega puno od nas troje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim tužnicama veliki zagrljaj i puno snage za dalje![]()
Pinky wow koja beta, čestitke od srca![]()
svim trudilicama i čekalicama koječega puno od nas troje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim tužnicama veliki zagrljaj i puno snage za dalje![]()
Ako je netko ovo zaslužio, to je naša Pinkyjeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
ŽELIM TI ŠKOLSKU TRUDNOĆU DO KRAJA I JEDNOG GLASNOG ROCKERA
Sve najbolje pinky, najdosadniju trudnocu na svijetu ti zelim.
draga pinki sve cestitke tebi i TM
morala sam se javiti jer mi ovakve price daju snagu jos i vecu za naprijed
juhu je![]()
Pinky čestitam od srca. Beta ti je odlična!!!
Crvenkapice jako mi je žao, al brzo glavu gore i u nove pobjede. Drži se draga.![]()
Pinky draga ČESTITKE oda sada uživaj zaslužila si
![]()
![]()
Pinky, predivno..čok, čok mi je drago
Koliko sam shvatila iz nekih tvojih postova, imala si puno postupaka i na žalost puno tužnih završetaka...ne bi bilo loše kad bi napisala svoju priču, koliko si postupaka prošla, gdje i kako su se odvijali...vjerujem da to zanima i ostale cure i sigurna sam da će tvoja priča većini nas dati nadu za dalje....
Ovo je zbilja predivna vijest...
ne mogu virovat da moje ime gore stoji lol
btw, još mi muž nije donio nalaz bete, još sam u nevjerici
živio nam PICSI
hvala vam puno svima![]()
nemam vremena za ništ, samo sam brzinski bacila pogled i što vidim
Pinkyčestitam draga od srca!!!!
neka ti bude savršena dosadna školska trudnoća!
nemojte se ljutiti što nisam sve popratila, al mislim na sve vas i šaljem vam puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi dočekate svoje srećice!!!
pusa velika!
moram rechi da me ova vest jako dirnula.....jako jako sam sretna
Jos bi sretnija bila kada i cure koje su duuugo tu docekaju ovakavu betu: Dodirko, tiki_a, Ksena28, TeddyBearz.....naravno da ovo isto zelim svim curama koji su tu, bez razlike dali su dosle ranije ili kasnije![]()
Pinky,ćestitam od srca,sve najbolje.....
Pinky cestitam od!!!!
Crvenkapice zao mi je
Pinky, čestitam!!!!!Želim ti urednu i mirnu trudnoću, zaista si zalužila!!!Iako sam se tek nedavno registrirala, već duže vrijeme pratim ovaj forum!
Crvenkapice, drži se i znaj da će doći i tvoje vrijeme, znam da ti je u ovom momentu teško, preteško, ali doći će bolji dani!!!
Tinkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta uredno dupla i da na slijedećem UZV ugledaš malu mrvicu!!!!
Pinky draga čestitam , želim ti dosadnu, školsku trudnoću!!!!!!!![]()
Pinky ČESTITKE![]()
Ovaj studeni je fantastičan...
![]()
joj, baš mi je laknilo... ništa ne pišem ovih dana, nemam snage, ali svakako Pinky sad ti moram čestitat!!!!!!!!!
Bravo, draga!!!!!!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od nataša : 26.11.2010. at 20:47
koliko trudnica u 11mj. Boze ti fala
i jos 3 cekamo....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a mene vise nema, zadnja sam na listi
i opet sve iz pocetka ...
da nema vas ne bi imala nikakav feeling da sam trudnica, ali zbog vaših divnih postova sam proplakala po dana, pa je to valjda to
predivne ste
Piiiinkkkyyyyy JEEEEEEEE![]()
![]()
Čestitam draga i sad mirno iškolski do kraja
Vidim ja da ovdje tko preuzme listu, odma je šalje dalje![]()
i ja sam proplakala![]()
Pinky, ma baš me pravo obradovala tvoja trudnoća.. kao da mi je stara super frendica javila da je trudnačestitam ti od srca i želim urednu trudnoću!
tinkica ~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu i pokaže se maleno kucavo![]()
Upravo i bas tako sam i ja primila ovu prekrasnu vijest...toliko me razveselila tvoje trudnoca da sam zaboravila na mlijeko koje grijem i duzna si mi ciscenje stednjaka i cilit bang i duzna si me potegnut za nos...izvoli doci u ZG!!!
Ma cestitam koka i neka ti trudnoca bude prekrasna a ti vesela i debela![]()
PINKY čestitam ti od sveg srca
Pinky čestitam ti od sveg srca!!!!!!Želim ti svu sreću ovog svijeta- zaista si je zaslužila.
vi ste stvarno preeeeeeeeeeeedivne
vučem te draga tikice za nos, i sve vas redom![]()
Pinky baš divna vijest....čestitam!!!!!!!!!!!
Crvenkapice...žao mi je, drži se!
P.S. ja sam danas odradila punkciju, sad sam čekalica transfera
pinky, konačno je došao i taj dan
čestitam ti od srca![]()
marti_sk prvotno napisa
moram rechi da me ova vest jako dirnula.....jako jako sam sretna
Jos bi sretnija bila kada i cure koje su duuugo tu docekaju ovakavu betu: Dodirko, tiki_a, Ksena28, TeddyBearz.....naravno da ovo isto zelim svim curama koji su tu, bez razlike dali su dosle ranije ili kasnije
ovo potpisujem
Pinky ludiloooooooooooo čestitam![]()
Pinky, predivna beturina , čestitam!!!
Svim ostalim dragim curama želim da uskoro dočekaju ovaj predivan osjećaj!
p.s. molim te stavi i mene na listu trudnica za 10. mj. (2.stimul.ICSI/ Postojna, nakon 2x aih i 2x prirod.ICSI kbc Rijeka)
Jeeeee Pinky, ČESTITAM![]()
![]()
marti_sk~~~~~~
crvenkapica, jako mi je žao![]()
Malo me propikava u mjehura valjda, i mokraća mi nekako tamna???? Joj samo da nije kakva upala. Pijem ja dosta tekućine i to čaja od brusnica i obične vode
Ja ću najvjerojatnije u srijedu imati punkciju i sada sam zbunjola jer će mi to biti 16dc, inače O 14dc, ili to nema veze s obzirom na stimulaciju??? Možda sam ja zbog godina, 38 (još 1 mjesec) slabije reagirala pa mi se sve malo pomaklo. Ma frka me da nebi stanice pobjegle
cure... ja prijavljujem 7-mi dan od inseminacije... gladna sam od jučer kao pas... ajme pa što sam već u pms-u? u p.m
linalena, ti i ja se znamo i s drugog forumačitala sam te i tamo.. i baš mi se čini da si od starta dosta zabrinuta i konstantno osluškuješ svoje tijelo i bojiš se da se neće nešto loše dogoditi...
znam da nije lako, ali probaj duboko udahnuti i dan po dan dalje... biti će sve oksamo polako....
ma da, ja sam kak se to lijepo veli STRAHOPEZDEC
Ali ima i pozitive kod mene nešto
Jesen je je to sam ja, Kata, a glad je i simptom T
znam ja da si to ti Kate mojama znam ja da ima pozitive kod tebe! samo joj daj da izađe van
znam da može biti simptom... ali imam sve simptome mojeg klasičnog pms-a, nervoza, glad, iscjedak... znam da moram stisnut zube i gurati dalje do bete ali nije lako
kako sam pročitala na jednoj drugoj temi da smo mi naviknule na nesupjehe kao magare na batine... i stvarno je... koliko sam negativnih testova popiškila i suza isplakala, molitvi odmolila u ove 3 godine koliko pokušavamo... i iako mi je ovo tek druga beta koju čekam.. ja sam naviknula samo na poraz u ovoj priči i želji za djetetom... više nemam snage niti plakati... nemam...uf.. a biti će bolje sutra
sad kad pročitam što sam napisala vidim da se uopće ne držim savjeta koje sam tebi dala![]()
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 27.11.2010. at 20:04