drage moje...nema me poprilično dugo a kad dođem dočekaju me tako tužne vijesti...
chiara nemam riječi kojima bi opisala koliko mi je žao, a niti postoje riječi kojima bi te sad mogla utješiti. mislila sam ove dane jako puno na tebe al nemam tvoj br i nisam bila na netu pa je sve ostalo samo na mislima... neopisivo mi je žao i nadam se da će ti vrijeme pomoći!
gabi25 tebi šaljem velikui da vam se u ovoj godini ispuni najveća želja
bebach sve znaši ~~~~~~~~~ da tako ostane
mojim istrijankama (da vas sve ne nabrajam) šaljem puno lipih ~~~~~~~ i da nam u 2011. broj trudnica naraste, a mare157 posebne ~~~~~~~ za skorašnji start, nek ti je posljednji
svim tužnicama mogu samo reći da mi je jako žao i da se nadam da će im se želje uskoro ispuniti!
svim sretnicama želim da u tom raspoloženju što duže ostano i da sve bude baš onako kako si požele!
a sad ja...završila u bolnici sa hs i provela tamo 15 dana. sada sve ok. 13dnt vadili betu i bila 917, i onda 18dnt nekih 7000, ne znam točno. uglavnom beta ok, prvi koraci su super i sad treba nastaviti dalje hodati...čekamo uzv drugi tjedan kad bi trebalo biti srčane reakcije. držte fige, vibrajte i molite da sve prođe dobro! velikasvima!!!