draga pinky, spoting nije rijedak na pocetku trudnoce i dok god nema prave krvi imas ogromnu sansu. Meni je u obje trudnoce bilo smedjeg, a znam i da na forumu pino cura ima te simptome na pocetku trudnoce~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga pinky, spoting nije rijedak na pocetku trudnoce i dok god nema prave krvi imas ogromnu sansu. Meni je u obje trudnoce bilo smedjeg, a znam i da na forumu pino cura ima te simptome na pocetku trudnoce~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca i sbonetic![]()
ČESTITAM od
Linalena sretan imendan tebi i svim Katama, Katicama, Katarinama i sličnima!!!!
A propo plodne sluzi, kod mene je bilo toga na izvoz, a danas, dan nakon punkcije sluz i dalje prisutna.
Nama su jučer izvadili 8 JS, u subotu idemo vidjeti kako se razvijaju i na dogovor oko transfera...
pinky sretno objavi nam veliku betu
sbonetik bravo za dva srčeka
svim čekalicama velike bete
mene sa odbrojavanja brišite završili smo sa biokemijskom trudnočom danas je beta to i potvrdila pozz
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za big party u labu! Čekamo subotu!
Jo, žao mi je!
Sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za![]()
Maca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za
Svima grupni... pozdrav!
sbonetic 2pa to je prekrasno čestitam od srca
maca2 samo ti miruj i odmaraj imaš za to dobar razlog
marincezg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky vibr vibr za najbolji mogući scenario ~~~~~~~~~~
sumskovoce sretno u subotu
linalena odgovor na tvoje pitanjce kod mene izrazito obilna sluz za vrijeme stimulacije kao da imam ogromnu ovulaciju, druge stvarno nisam pitala pa ne znam da li je to uobičajeno
Maco tvoj macic je srca junackoga!!!
Bravo Sbonetic na blizicima!
Ana 03,ti bi isto blizice;sudeci po tvojoj beti ovaj put mozda nece,ali ne odustaj u buducnosti!!
Pinky zato si se primila pisanja liste jer si znala da si trudna,ha?ha?
Najljepsa pusa svima,posebno nasoj Bab koja je negdje tamo vrijedna i Suzzie koja ide zasluzeno po svoj Kinder Pingui.
Tlatincice tebi milion vibrica ohrabrenja!!!!
Sneki i Pinny jedva cekam da dodje vas red!
Jos jednom pusa svima koje nisam spomenula..
Posljednje uređivanje od Sela : 25.11.2010. at 15:01
Evo još jedno pitanje početnice koja otkriva sve čari MPOa: počele su me boliti grudi kao što inače bole kada je O pa kasnije, dobro ne još onako jako kako znaju, ali me čudi kako tako rano?
Tek 10dc, sutra kontrola da vidimo kaj je zraslo
Dosada sam zaključila da me ništa ne smije iznenaditi i začuditi, da je sve ovo novo i da ne tražim samo probleme, već će me oni samo naći. Ma jok, samo puno pozitive, vjerovati mojem doktoru i savjetima dragih žena sa foruma
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 8JS i za ples u labosu
jo1974
marincezg i ostalima čekalicama bete![]()
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da cijelo odbrojavanje skakuće uz TVOJE IME
X
da se i ja malo ušlepam...
I pošto su nam tete moderatorice stavile ključić na istarsku kavicu, a ja kasno palim koristim priliku i mojim dragim curkama loks, snekica, bebach, vulkan, sumskovoce, smrdljiva carapa i Ambra šaljem ogromnudo slijedećeg kafelića. Bilo je super, sve ste mi zakon. Na slijedećoj kavi inzistiram na bar 3 trudnice pa da i nas istrijanke ima neko vuči za nos!
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas !!!
Jo žao mi je!
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
cure meni je danas prvi uzv,nakon onog silnog krvarenja idemo vidjeti šta se događa,držite fige!
pusa i svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu!
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok
I još svima,svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo i jedne jutarnje![]()
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ gomilu gomilu gomilu!!!!!!
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ za velkuuu betu, beturinu
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu sličkicu s UZVa i naravno za prestanak krvarenja
A i eto mene sa izvještajem s SD:
11dc, endometrij 10mm, kaže dok lijep
lijevo folikuli 14mm i desno 14 mm, nije rekao broj ali je govorio u množini
kaže sve je uredu i još kontrola u ponedjeljak pa punkcija u srijedu
Nastavljam sa po 2 gonala i 1 decepeptylom, u nedelju 14dc ću primiti zadnji od 19 dec i 27 gonala
Danas gore bila jedna punkcija
Pinky i ovdje ~~~~~~~~~~~~~ do neba da se trese forum danas
Bab~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama, pikalicama, svima za kaj im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete.
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu, ne mogu dočekati da je objaviš.
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu!
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu !!!!!!!!!
I još svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo danas ušli u 8 tjedan![]()
Crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu, nadam se da će biti pozitvina i da je to krvarenje beznačajno, a da te glupe baje nisu ništa naudile.![]()
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a veliku tetu betu!
Crvenkapice77,žao mi je!
![]()
Crvenkapice![]()
jako mi je žao!!! Drži se draga
![]()
a crvenkapice bas mi je zao,svaki dan sam pratila i cekala ishod tvoje bete. Sad malo odmori i opet u akciju
Crvenkapicedrži se...
Pinky i Tinkica sretno ! Držimo fige..
crvenkapice baš mi je žao.....drži se draga![]()
ajme crvenkapice baš mi je ža![]()
ja još uru ipo čekanja na betu koju sam izvadila jutros u 8.30.
tako je to kad živiš bogu iza nogu.
nervozna sam ko 100 pasa uffff
ajme crvenkapice,pa ne mogu vjerovati..baš sam te pratila i mislila da je to sad stvarno to...
stvarno mi je žao...
ja bila danas opet na SD i od ponedjeljka folikuli stoje...kako su bili onda,takvi su i danas...
sad stvarno nemam riječi,pa ljudi moji to je 5 dana da se nisu makli..
pinky za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()