Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
mimek
ana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srce

ogla

pitanje:svi mi govore (evo ogla me je podsjetila) da mirujem. jučer sam išla po utrogestane kod soc. ginićke i sestra me iznapadala šta nisam poslala muža i da ja trebam mirovati.
zanima me kako izgleda to mirovanje do srca? moram li baš ležati ili ne micat se iz kuće, ne raditi nikakve poslove i sjeduckat/ležuckat ili nešto treće?
pojma nemam kako da se ponašam

... pa draga moja Pinky, vidjet ćeš i sama kako će se tvoj organizam od jednom osijećat iscrpljeno, mislim da je to prirodna zaštita, tako da ti se sada niti neće dati ne znam ni ja kopat vrt k tome uzimamo još dodatno progesteron koji te isto malo uljuljuška...

ako nemaš nekih problema, sve je ok s tobom, onda se preporuča mirovanje u smislu, da si doma u mirnom okruženju, ali da prije i posljepodne prošetaš na sviježem zraku (ne u šopingcentru), da ne nosiš teret, da ne usisavaš i ne radiš generalku po kući, znači ne opterećivati trbušne mišiće.... da jedeš zdravo i raznovrsno i da piješ minimum 1,5 l vode jer smo sada sklone raznim urinoinfekcijama i sl. (+i ti vaginalni utrogestani, ma koliko prala ruke imaju isto efekta na vag.floru...i faunu )

Sad ti je božićno vrijeme, baci se na izradu nakita i ukrasa, čitaj knjigu, gledaj neki film i kani se većih aktivnosti dok god ti DR ne kaže drugačije....