Dani82
Imat ćemo i mi jednom plus na testu!
aneri čestitam od srca
i kako je netko rekao- da si otvorila Mb niz u 12. mjesecu
kinki čestitke i tebi
dani82 žao mi je, drži se...
BOK!!!
samo da vam javim nista od moje trudnoce
idemo dalje... opet sve ispocetka u 4 mj....
ali zato ima jedna trudnica a nije regis. na ovom forumu
transfer joj je bio kad i meni 22. 11.
pozzz
aneri bravo za betu!!!
dani82, bez veze! drži se!
cure, za sve šta vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82, žao mi je! A da ipak vadiš betu? Možda test nije dobar?!
Još ništa od naše Vockice?!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~za blastice sa velikim okicama za 8 mj. !![]()
Cure hvala vam, baš ste zlatne
Gabi gledam tvoj avatar i isto tako, ali doslovno identično su izgledala i moja dva embrija koja su mi vratili, a rezultat si vidjela danas, tako da 21.12. očekuj najmanje isto.
aneri cestitam! Krasna beta! Dani i Marincezg jako mi je zaoKod mene komplikacije, beta 51 12dnt3st...bila kod moje gin,na uzv vidi zadebljan endometrij, nema tekucine u Douglasu, malo smedje sukrvice i nema naznaka nadolazecoj M. Htjela je da odem u bolnicu. Moj dr Vlast kaze da beta nije losa jer je rano, da lezim i mirujem i dodjem u poned na pregled... Ja se i dalje nadam uspjehu, pa bi molila samo dobre vibre
i hvala svima na cestitkama!
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ da se pravilno dupla
evo ih odmah Šumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ biti će sve u redu
šumskica evo odmah puuuuno puuuno dobrih vibrica, da se beta pravilno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno pusa :![]()
Sumskovoce šaljem ti najbolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se beta lijepo dupla...bit će sve u redu![]()
Šumsko, šaljem ti pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sa takvim pozitivnim stavom ( pratim te od početka) jednostavno moraš uspjeti, nemam ni najmanju sumnju u to!!!I mislim da ti je beta za 12dnt sasvim ok!!!
Čestitke svim trudnicama
Čekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicamada im dani tuge što prije prođu i dođu im dani sreće i veselja!!!
Dani moja.........Šumskovoće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima trudnicama ,čekalicama,svima![]()
Posljednje uređivanje od vita22 : 09.12.2010. at 21:51
Šumsko za pravilno duplanje bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusa,![]()
aneri čestitam!!!!!!!!!!
dani i marincezg baš mi je žao, ne predajte se doći će i vaš plusić
sumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i Gabi, draga avatar ti je bonbončić![]()
Posljednje uređivanje od Marnie : 09.12.2010. at 22:23
šumskice za najbolji mogući scenario ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~![]()
Dani82 žao mi je
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je u labu totalno ludilo
Dobro jutro curice,evo kuha se kavica,fina,topla i čajek za trudnice...
nadam se da vam se neće ohladiti dok ne ustanete...pospanke...
kinki i Aneri čestitke..
dani i marincezg jako mi je žao..
Gabi avatar ti je baš herclig...
sara za tulum u labu..
šumskovoće da je to to..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Divna kavica, hvala Kiara79!
Sumskovoce, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete.
Ostalima, da ne bih koga zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba.
aneri čestitam !
dani i marincezgne predajte se doći će i vaš plusić
sumskoza pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima kome za što treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja odbrojavam još 9 dana do prvog UZV-a![]()
Posljednje uređivanje od morskavila : 10.12.2010. at 08:22
Sumskovoce za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I ja sam počela s jako niskom betom 16dnt- 67,5 ! Dr je rekao da je bila kasnija implantacija.. a da me vidiš sad... još malo... Držim fige i želim i tebi ovakav scenarij!!!
Šumskovoće, za pravilno duplanje bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumsko voće, pa to je tek 1.beta. Nema veze što je manja, imali smo puno takvih primjera. Samo nek se ona podupla!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumskovoće ~~~~~ za lijepo duplanje bete!
Sumskovoce puno pozitivnih vibra za pravilno duplanje bete!!!!!!!!!![]()
Šumskovoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete....![]()
tigrical, linalena, tikki, Marinči, Mury, Vita22, Gabi25, Glossy, Marnie, sretna35, Cranky, kiara79, Kaduana, morskavila, sara38, mia74, AuroraBlu, Charlie, Hakya, Lua i angel1 HVALA DO NEBEA I NATRAG za sve vibre i lijepe želje! Posebice ovako ohrabrujuću izjavu kao angel1mi se rastopilo.... Pogledala sam na betabase.info i zaista 51 nije loše za 12dnt. Sad samo da se dupla pravilno i sve će sjest na svoje.... nada je velika... Obzirom da je vikend pred nama nećemo imati odgovor sve do ponedjeljka...malo slatkog iščekivanja i puno molitve, nadam se da će donijet sreću..... Hvala još jednom svima što mislite na mene,
vas sve!
šumkica....puno virbica za veeeeeliku beturinu u ponedjeljak!!!
Potpisujem cure sve šta su rekle. Sumskovoce znam da će ti sad vikend biti pakao, ali beta zaista nije mala za 12.dnt, bitno je da se dupla, a ja ti to želim od sveg srca.
Sumskovoce za pravilno duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!
mare, kad će kafa? da znam planirati![]()
Šumski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do svemira i nazad za pravilno duplanje tete bete!!!![]()
![]()
Posljednje uređivanje od bebach : 10.12.2010. at 10:54
coolerica, kava će biti kad promijeniš potpis![]()
Šumsko, beta je stvarno OK !! Biti će to sve OK !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dani
šumsko moja beta 11dnt 3d u 18h ju bila isto 51
ljepotica danas ima 2 godine
doduše, bilo krvarenja i svega, al to nije imalo veze s betom i dobro je zavšilo
zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje lijepo duplanje
svima![]()