cestitam svima na velikim betama i prvim UZV sa otkucajima srca. nadam se da cu i ja to uskoro dozivjeti. stavila bi sad onaj skakajuci smajlic ali ne znam kako

usput prijavljujem svoj jucerasnji (sv. Luce) transfer 2 embrija 3. dan. iako otupsno pismo kaze da vadim betu tek 14 dana od transfera, poucena vasim iskustvima mogla bi je vec vaditi na badnjak, 24.12. jer je to 14 dan od punkcije. ima li to smisla ili sam zabrijala? svakako cu mirnija docekati bozic. auuu koji bi to poklon bio????

svim cekalicama tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ da je docekamo i da se uredno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iskusne MPO-vke: jeli dovoljno dva dana malo vise lezuckati a onda se polako vratiti u normalni ritam? naravno bez kucanskih poslova tipa usisavanje, pomicanje namjestaja, pranje podova... i onako se iduci tjedan vracam na posao (ured, doduse nekada stresan) pa mozda da se tijelo ne ulijeni do tada.