-
Hvala vam svima od srca, uvijek vas redovno citam, ali nisam se do sada javljala, uglavnom sam bila na PZ, valjda iz navike.
Evo ukratko i nase price.
Nakon par godina prirodnog pokusavanja potrazili smo pomoc. Meni su otkrili policisticne jajnike, MM je ok. Nakon 6 neuspjesnih klomifenskih ciklusa odlazim na laparaskopiju i utvrdjuju neprohodnost oba jajovoda, ostalo sve ok.
Kako zivimo u inozemstvu morali smo zadovoljiti odredjene uvjete da bi nam odobrili IVF preko zdravstvenog, pa smo morali malo cekati.
U postupak krecem krajem desetog mjeseca, dugi protokol, stimulacija 12 dana gonal f 112.5 iu, punktirano je 14 js, 8 ih se oplodilo. Na dan transfera imali smo 4 blastice, vratili su mi dvije i jednu su zamrznuli, druga nije uspjela.
Test je bio pozitvan 7 dana nakon transfer, a u utorak smo imali prvi uvz, sad smo u 8 tjednu i sve je za sada ok, tri srca kucaju, duzine su po 1,4 cm,a ja i njihov tata smo presretni. Znam da trojke nose veliki rizik, ali samo pozitivnim mislima cemo uspjeti. To su nase tri srece najvece 

Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma