Kako radite kakao? Ja kupim kakao prah, zalijem ga toplim mlijekom i umiješam med. Ali sam čula da je taj kakao prah potrebno prokuhavati.
Zanima me zdrava verzija kakaa.
Kako radite kakao? Ja kupim kakao prah, zalijem ga toplim mlijekom i umiješam med. Ali sam čula da je taj kakao prah potrebno prokuhavati.
Zanima me zdrava verzija kakaa.
Ja samtram da je dovoljno zaliti ga kipućim mlijekom.
Inače, sasvim mi je dobar bez zaslađivanja.
Ja zalijem sa sasvim malo kipuće vode (1/3 konačne količine ili manje) pa dolijem mlijekom, da ne moramo čekati da se ohladi... Mi smo nestrpljiva obitelj, he he he... Djeca si dodaju med.
Ja skuham s vodom i dolijem mlijeka, otprilike pol-pol.
Ja sada prvi puta cujem da se treba prokuhavati... Zasto to?
Moji ga samo umjesaju u toplo mlijeko, ne u kipuce. Ponekad piju i sa hladnim mlijekom.
ja ne kupujem kakao nego one pripravke tipa kraš ekspres
i siknem ga ravno u mlijeko
nekad mlijeko zgrijem nekad ne, sve ovisi jel se izjasne za topli ili hladni kakao
kakao prah stavljam samo u kolace
Krašev gorki kakao kupujemo, ne prokuhavamo.
Baš ću pogledati što piše na pakiranju, treba li
Meni je onaj pravi kakao daleko bolji od ovih instant Krašekspesa i sličnih.
Stavim žličicu u šalicu, dolijem malo vruće vode da ga lakše rastopim i onda miješajući dolijem toplo mlijeko na to. Šećera po želji i to je to.
Za to je dovoljna topla voda ili mlijeko, ali rečeno mi je da treba koristiti baš vruću tekućinu zbog mogućih bakterija, ne znam više detalje.
godinama pijem tako da zagrijem mlijeko, cak ne ne prokuham. valjda sam imuna vec na te bestije, ipak se skupilo godina pijenja.
Petrlin, tako je zbog % masti se ne topi u hladnom.
Kakao i ove instant praškove je bogohulno uspoređivati!!!
Ja u kakao obavezno stavim i mrvicu soli, ima intenzivniji okus onda, a ako je baš meni za gušt onda i malo čilija u prahu.
Sinu napravim tako da otopim kockicu čokolade za kuhanje u mlijeku. Nije mi palo na pamet koristiti običan kakao. Probat ćemo.
Kakao prah nisam rabila več 100 godina.
Prije smo ga stalno pili.
Mlijeko sam zagrijala, a kakao promijšala u šalici s malo šećera i toplog mlijeka i onda to sve zajedno promiješala u zagrijano mlijeko.