-
-
Mislim da su to likeri. Rakija je čisti destilat, a ako se u to dodaje nešto onda je liker.
Nije se to pokvarilo nego su se raspale (razgradile) tvari boje u marelici pa je to sve skupa posmeđilo. Ništa opasno, slobodno popiješ, samo ne izgleda baš reprezentativno.
-
-
Ja uvijek izvadim voće iz rakije, nakon nekih mjesec dana. Uglavnom su to bile višnje i onda njih držim u teglici u frižideru.
Druge "voćne" rakije ne radim. Ove godine sam radila limuncello- tu ide samo tanka žuta korica limuna i ona je nakon mjesec dana bila dobro raspadnuta pa sam ju bacila. I ročačicu, i isto sam izvadila rogač i bacila.
Ali tvoje rakije su drugog tipa
-
Osoblje foruma
e, ako voliš limunčelo, imam ja original sa sicilije, dobila prije 8 godina.
meni ne valja, nikada nismo pili.
nekako ti dostavim.
-
Osoblje foruma
marelice su ti oksidirale
to ti je kao kad jabuka posmedji na zraku, ali je jos organolepticki OK.
-
apricot prvotno napisa
nekako ti dostavim.
kako nekako?
pa napiši tu lijepo da svi vidimo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma