-
Ančica i Litala,hvala na odgovoru.Litala je dobro namirisala u mom topicu moju sumnju u to da moja beba jednostavno ne želi više dojiti.Imam osjećaj kao da mi želi reći daj mama ne gnjavi me više s tom cikom
.
Ančice,moja beba je jedna od onih malobrojnih koje ne vole bočicu.Nikada je nismo mogli nagovoriti da pojede bilo što iz bočice.Čim dobije bočicu počme puhati i pljuvati u nju,baš kao da se sprda s njom :?
Tako da je ovih dana samo na 3 kruta obroka,jutri voćna kašica,za ručak povrće i meso,navečer neki lino.
I dalje odbija dojiti.Sve joj je zabavnije od dojenja,ako dođemo u mirnu sobu,ona će ugledati nešto što je zanima,naći će bilo što samo da ne doji.
Noćas sam je uspjela nagovoriti da doji,tako da bi danas moglo biti malo više mlijeka ali bojim se da će danas opet biti povuci-potegni.
Tamo na linku koji je Litala dala pročitala sam da štrajk traje oko 4 dana,nama je već skoro tjedan dana da se natežemo.Može li štrajk trajati toliko dugo?
Litala,mjesečnicu sam imala,a to je dosada također bio razlog za štrajk,tih par dana bi bilo teško s njom ali ja bih znala o čemu je riječ pa nisam brinula,zato sada i nisam načisto što joj se događa,kao da je ljuta na mene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma