Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Smrdi li bebina stolica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Smrdi li bebina stolica

Drage moje, u knjizi " Moja prva godina " sam procitala da bebine stolice sve do 6 mjeseca starosti nemaju neugodan miris, a mene to malo muci posto mojoj bebi smrde pelene ( sad ima 2,5 mjeseca ). Doduse prije 7 dana je primio oralnu vakcinu i one ostale u rukicu i nogicu a i ja imam menstruaciju ( koju sam dobila iako iskljucivo dojim bebu ).
    On oduvek ima rijetku stolicu, ali sad je tamno zuta malo cak i zelenkasta i malo drugacije smrdi ali ne jako. Nekad ima 3-4 stolice dnevno a nekad i vise i malo se muci dok kaki. Malo me strah posto po toj knjizi nisu normalne cesce i tekuce stolice. Inace je uglavnom dobre volje, malo je nervozan kad treba da zaspi.Pomozite neiskusnoj mami.
    Izvinjavam se ako sam ponovila temu jer nemam bas previse vremena za prelistavanje vec postojecih a na search nisam nasla nas problemcic!
    Unapred hvala :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ih ako je primio oral polio...to smrdi do bola. I smrad traje bas dugo poslije...
    I da...normalno je da dojena beba ima tekucu stolicu. Dok je V. iskljucivo dojio znao je imati po 6/7 takvih. Tekuca stolica nije isto sto i proljev.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Za tekuću stolicu ne brini - AA ih je imao sve dok nije počeo s kašicama. Ili kako kažu na onoj reklami: tekuća hrana ima tekuće posljedice Ne znam za oralni polio jer ga nismo primili, ali je nakon zadnje doze cjepiva 5u1 kao reakciju imao potpuno vodenu tamnozelenu stolicu, a zatim i prozirnu žutu s tragovima krvi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E hvala vam curke moje, bas ste prave i bile ste brze, znate sta je briga!
    Da primio je oral polio, glupo sto nam to ne kazu oni koji ih cjepe, kako sam se ja prepala!
    Puno vam hvala, ljubite svoje bebce

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Evo nas opet

Mozes li mi reci koliko dana je trajala ta zelena stolica?
    On ima ujutro jace zelenu i jako smrdi a preko dana je sve manje zelena i manje smrdi. Pocinjem brinuti da mi mlijeko ne valja, da je previse vodenastog, kratko sisa ali mu unutar dva sata dajem istu dojku.Ne znam sta je. Inace ima dovoljan broj pokakanih pelena a i mokrih, svaki put kad ga presvlacim ( 5 - 6 puta).
    Moze li moja menstruacija uticati na te sve promjene?
    Hvala vam, izvinite ako sam dosadna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •