Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Magnesium muriaticum- jel netko ima doma??

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Magnesium muriaticum- jel netko ima doma??

Bok,
    u velikoj sam frci jer mi T(18mj) već 4 dana nije kakala. To je problem skoro od rođenja i prije 6 mj. je uspješno nekih 2-3 mj. pomagala nux vomica, ali sad se već mjesec dana jako mučimo. Davala sam 10 dana nux vomica i sad već od prošle nedjelje sulphur(oboje C30) , ali zadnji put je kakala u utorak.
    Sve je to uzimala po preporuci pedijatra homeopata koja mi je u petak navečer rekla da probamo s magnesium muriatica C30, a bojim se da će biti predugo da čekam do pon. popodne ili utorka da stigne nerudžba u moju ljekarnu.

Molim vas da mi se neko javi ovdje ili na pp ako možda ima magnesium murriaticum C30 doma da nam pomogne za prvu ruku!

Kako to već ide ne mogu se u pon. zaletiti do Homeolaba jer sa starijom imam dogovoren EEG i neuroped. i nemam pojma kad ću biti gotova.ž + didica nam je završio u bolnici pa se ne mogu mrdnut niti imama koga poslati u Homeolab, MM naravno radi od jutra do sutra.
    Ugl. prilično sam
    Hvala!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A da probaš s običnim donat mg, ili imam ti okrugle žute šljive možda je to potera????

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo ti link http://www.donatmg.net/ba/faq.php?id=51#st51 razredi malo sa sokom i nek pije

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Joj, da znaš sa čim sam sve probala svako živ bi dobio 3 proljeva. Suhe šljive, sok od šljive, slatka kašica od marelice, slatka, kratko kuhaa kamilica, pahuljice kuhane u vodi za doručak, suhe marelice, blitva sa vrlo rijetkom palentom i maslinovo ulje, nikad čokolada, već sam počela izbjegavati i mrkvu krumpir i int. rižu jer to kao zatvara iako je .
    Radila sam i makrobiotički napitak od kuzu-a.......
    Ugl. danas je uz puno muke popodne u 3-4 navrat istisnula po malo i čak je bilo skroz mekano(tako da homeopatija ipak izgleda nešto čini), al izgleda da je ona sad počela svjesno zadržavati od straha.
    Hvala na pomoći!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a da je posjedneš na kahlicu?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Masiranje trbuščića u smjeru kazaljke na satu obično radi čuda. Vrlo nježno ali u trajanju od desetak minuta. Obično multimedija krene desetak minuta potom, često jako spektakularno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •