Pokazuje rezultate 1 do 50 od 340

Tema: "Obilježeni" cijeli život???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ifigenija, ti preskačeš postove? Dali za djecu koja nisu začeta ivf-om znaš kako su začeta?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ifigenija, ti preskačeš postove? Dali za djecu koja nisu začeta ivf-om znaš kako su začeta?
    Ja stvarno ne vjeujem...
    Ako medicina skuplja info raznih tipova, skuplja i ovo - prirodno začeta, uz pomoć lijekova, u specijalnim prilikama, ivf. To su tipovi začeća, ne vrijednosne procjene.
    Ne mogu garantirati nešto ako ne prate i ne proučavaju.
    Ja ne razumijem u čemu je problem. Stvarno ne razumijem. Osobno ću iskreno odgovoriti na svako pitanje o sebi, djeci, trudnoći, navikama i ostalo jer držim da je to u interesu i mene i djece i obitelji, a može biti na dobro i svima. Je, ima ljudi koji zlouporabe ovo ili ono, ali to me ne zanima.
    Jednog dana će se objaviti - ni nakon 50 60 100 godina djeca začeta ivf-om nemaju nikakve razlike u odnosu na ivf. Ili ima - ovo ili ono. Ja navijam za prvu varijantu.
    Kao da se radi o nekim rasnim zakonima; možda istraživanja pokažu neku benignu potrebu da se ne znam - ivf provodi na stupanj višoj ili nižoj temperaturi. Uz majčinu ruku na epruveti, štojaznam.
    Ako se proučava efekt glazbe na fetus, ne vidim zašto se ne bi i sve druge stvari proučavalo.
    Jedino da se vratimo u neku novu plemensku sitauciju gdje smo umjesto rasta u ljubavi i istinskog prihvaćanja jedni drugih doveli svih u neku zonu prisilne šutnje i majmuniranja - sve je isto, i u kojoj i znanost dolazi u pitanje - je je razlikovna.
    Najbolje da donesemo zakon po kojoj su svi isti, i moramo zatvoiti oči na razlike, i ne primijetiti da smo drugačiji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •