Pokazuje rezultate 1 do 50 od 340

Tema: "Obilježeni" cijeli život???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako će tema o obilježavanju djece bit benigna? Nema šanse. A pogotovo ako obilježavaju oni koji o tematici malo znaju (stručnjaci raznorazni i javnost jednako).
    a ne. koliko ja vidim oni koji se iscudavaju malo znaju, a oni koji ne, jako puno. od toga kako "se otkrilo genetske kodove i specificnosti" do otkrivanja "pravilnosti u dojenju", sto god to trebalo znaciti.

kao i cokolada mislim da je topic postavljen neprecizno.
    da li se raspravlja o "obiljezavanju" djece i o tome da ljecnicka etika podrazumjecava ne izbrbljavanje osobnih podataka pacijenata na hodniku, ili o potrebi znanstvenog pracenja iva-zacete djece.

mujice, sto se tice informacija, mislim da na forumi ima zena koje tematikom vladaju blistavo. (ina33, bhany, pino..)

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku

mujice, sto se tice informacija, mislim da na forumi ima zena koje tematikom vladaju blistavo. (ina33, bhany, pino..)
    ok

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad bi se svi s jednakim žarom bacili na "postnatalni" odgoj,kao što se sa žarom bacaju na kategoriziranja i raznorazne podjele na ljude i drugačije ljude,
    svijet bi bio puno bolje mjesto.

mogla bi se povesti zanimljivarasprava na tu temu,kad bi tema bila i postavljena kao takva,jel
    Posljednje uređivanje od ronin : 26.11.2010. at 14:57

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    kad bi se svi s jednakim žarom bacili na "postnatalni" odgoj,kao što se sa žarom bacaju na kategoriziranja i raznorazne podjele na ljude i drugačije ljude,
    svijet bi bio puno bolje mjesto.
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •