Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam na temelju čega se na ovom foumu tako lako prihvati mišljenje da će djeca rođena carskim rezom slabije iskorišavati svoje životne potencijale jer nisu prošla kroz porođajni kanal a zgražanje izaziva povezanost nakane majke na AB i kasnijih psihičkih problema čovjeka.
Mogu li dobiti rezultate prvih istraživanja...
Koliko se na ovom forumu pljuvalo i zgražalo nad carskim rezom. ja ih imam troje takvih...i drago mi je da su živi i da su moji...kao i vama s vašima iz MPO.
ja tebe stvarno nerazumijem, ponekad mi se čini da pišu dvije različite osobe. a i malo si nesuvisla....svaka čast cure ako vi iz ovog vidite što je gospođa htjela reći...

a sad nešto vezano za MPO trudnoću i porod, sve mi znamo da smo kroz trudnoće prolazili pod pojačanim nadzorom i da nam je pisalo na kartonu MPO ali to mi je uredu čisto zbog pojačanog opreza, moja trudnoća je bila školska, čista bez ikakvih problema, porod prirodni bez ikakvih intervencija, apgar 10/10, nekoliko mi je cura komentiralo tokom trudnoće da jedino šteta kaj ću roditi CR, što je meni bilo apsolutno čudno jer mi nijedan doktor nije spominjao CR, ali u manjim gradovima trudnice iz MPO-a idu po defultu na CR.
I njgovom kartonu nigdje ne piše da je IVF beba, iako to naša pedica zna...ali taj podatak je čisto nepotreban.