Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
Evo jednog primjera istraživanja koje ukazuje da trudnoće nastale na jedan ili drugi način nisu u svemu jednake:
http://www.ivanhoe.com/channels/p_ch...?storyid=20720
trudnoće, mujica, trudnoće
o čemu je čini mi se ina33 već elaborirala naprijed - pa kad je već u tom kontekstu spominjalo da takve trudnoće mogu biti rizičnije - zbog prethodnog zdravstvenog stanja majke (zbog kojeg je možda i morala na ivf) ili zbog toga što su višeplodne ...zašto se ne bi spominjali i nekakvi proteini...različite se teorije mogu znanstveno dokazivati...

ali nisu i djeca drukčija zbog toga, a posebno nisu potencijalne tempirane bombe kojima bi se uz svako medicinsko stanje trebalo staviti prišivak ivf u svrhu objašnjena tog medicinskog stanja (koje usput može biti uzrokovano milijunom drugih stvari)...a to je tema ovog topica

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
(a MPO nije radi zaštite zdravlja i života. i ne postoji medicinska indikacija, već samo tehnološka mogućnost i želja za roditeljstvom)
a ova opaska mi je...ono...nije za komentirati
...da ne postoji medicinska indikacija... da naravno, na MPO se ide zato što je to 'fancy', 'in', kao npr. ići operirati grudi ili na liposukciju...evo, ja sam jako pomodna pa već 10 godina hodam po bolnicama bez medicinske indikacije...i baš se ono guštam...