Čuj, ovo je trebala biti mpo tema, pa mi je glupo pisati sad o prirodnom porodu i o dijabetesu
Ali recimo, kad potpisuješ cvijetu a propos naglašavanja svake sitnice prvih sati djetetova života - a što ako ja želim tako? Što ako je meni to toliko bitan događaj, pa mislim je li djetetu šok prejako svjetlo, što je tako loše ako ga želim držati uz sebe neko vrijeme i to pokrivenog crvenim ručnikom, pa pišem traktate na tu temu? Što je loše u tome što želim roditi na prirodan način, ako je to moguće? Ja tu vidim samo pozitivne stvari. Onaj koji to ne želi, može odmahnuti rukom i reći da ga to ne zanima, i ima potpuno pravo na to, ali ne shvaćam zašto bi se netko vrijeđao i ljutio, i dokazivao suprotno? (Naravno, ja polazim od stanovišta da sam odvagnula rizike i prednosti svih opcija - i ne vjerujem da netko na forumu zna bolje od mene što mi više odgovara).
Nisam baš fan puštanja Mozarta djetetu koje se još nije rodilo, ali ako netko u tome uživa, pa neka i to čini.

Želim ti reći samo to: skroz podržavam vašu borbu za ukidanje ovog zakona, posebno sam sretna kad vidim na forumu objavu da je rodila neka od cura s potpomognute, i jasno mi je da vama nije do priče o prirodnom porodu ni o crvenim ručnicima, ali zašto ne dozvoliti drugima da se s time zabavljaju? Ja ne vidim zla u tome.

(i uopće ne znam više kako je došlo do ovakvog obrata teme, mislim da je mujica opet nešto zakuhao)