CRomy nemam ti sta pametno za reci, osim da mi je jako zaoi da te razumijem!!!
Ja sam isto obavila sve obicne pretrage kao sto su i tebi preporucili ( bris, papa, urinokultura 3d maternice i to je to) i sve mi je ok. U svakom slucaju bi probala naci pravog strucnjaka kao sto i sama planiram u sljedecoj trudnoci pa makar otisla kod njega na jedan pregled.( iz BiH sam pa mislim da necu svako malo ici za Zgb na pregleda ali planiram sljedecu trudnocu jos detaljnije pratiti, jer ocito u sve se moras ukljuciti, ok je slusati doktore ali sam sigurna da se u sve i sam trebas ukljuciti jer radi njihovog propusta mi mozemo ispastati, evo npr ja sam slucajno noseci blizance i cuvajuci trudnocu stalno citala forume i razne clanke o blizanackim trudnocama u kojima su se spminjale inekcije za brze sazrijevanje pluca djece ukoliko postoji mogucnost prijevremenog poroda, i kad sam legla u bolnicu radi bolova ja sam doktora pitala da mi da tu inekciju i on mi je dao, a da nisam se informirala nitko mi je nebi dao!!! cuvaj se draga i misli pozitivno jer mi imamo anđele a to je nesto posebno![]()

i da te razumijem!!!
Odgovori s citatom