Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pupak?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno pupak?

Emi ima 5mj. primjetila sam kako dublje u pupku ima sasusene krvi (tj.nisam sigurna dali je krv) uglavnom suho je i nista ne curi ali ima dosta toga...
    probala sam cistiti ali bojim se jace stisnuti ,lagano nemogu...
    probala sam i namociti dobro pupcic ali jednostavno nejde...

ima li tko kakvu ideju kako da to izvedem?

Anais avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

to i mene zanima. primjetila sam da ima još malo onog smeđeg u pupku i da bi se to trebalo vjerojatno skroz očititi. ali s čime i kako? mislila sam zvati patronažnu da mi opet malo navrati. moja curka sad ima 3,5 mjeseca.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam smeće iz onih nabora u pupku čistila nauljenim štapićem za uši. Ali moraš rastegnut nabore da pokupiš smeće. Sad više toga nema, a i nema šanse da bi dao da mu to radim.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam smeće iz onih nabora u pupku čistila nauljenim štapićem za uši. Ali moraš rastegnut nabore da pokupiš smeće. Sad više toga nema, a i nema šanse da bi dao da mu to radim.
    probala sam ali se to toliko uvuklo da nejde...prije dok je bilo sve frisko nisam se usudila dirati a sada e to vec sve "zapeklo"
    i da naravno nije odusevljena sto uopce diram pupak tako da je to nemoguca misija...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    probala sam ali se to toliko uvuklo da nejde...prije dok je bilo sve frisko nisam se usudila dirati a sada e to vec sve "zapeklo"
    i da naravno nije odusevljena sto uopce diram pupak tako da je to nemoguca misija...
    Par puta smo imali takav problem.

Nakon kupanja sam im nalila maslinovo ulje u pupak i zabavljala ih dok leže na leđima. Poslije samo pokupiti štapićem za uši.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam baš neki dan Melinici to čistila, štapićem za uši, malo sam vodicom namočila i dok smo se igrale lagano sam joj to vadila, malo po malo.....i sad imamo lepi čisti pupčić!!!! Čak joj se nije ništa niti crvenilo.....mislim od tog čačkanja....( malo mi bila frka, ali eto, uspjeli smo)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nama se kod čišćenja pupka znalo i zacrveniti, ali bi crvenilo prošlo za sat-dva.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam jednom procitala da dok smo trudne i kad nam se ispupci pupak - da je to savrsena prilika za ocistit necistoce koje tu stoje od rođenja )))))
    mozda je ovo glupost, ali mislim da nema straha ako je to sve suho...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kupi Hydrogen.perox. 3% u ljekarni, ako je sasušena krv, on će ga izvući. Kasnije samo pokupi suhim štapićem za uši.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kupi Hydrogen.perox. 3% u ljekarni, ako je sasušena krv, on će ga izvući. Kasnije samo pokupi suhim štapićem za uši.
    X

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ovako kod mene stoje stvari -kada ju kupam to postane ajmo rec onako nekako ljigavo i jedino tako mogu vidjeti ali nemogu izvuc jer je duboko,a kasnije se jednostavno osusi i zaljepi tada nemogu ni vidjeti da je zmazano post se kao uvuce unutra...

idemo u pon.na pregled pa cu pitati pedicu jos...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam isto svom mališanu( 5 i pol mj.) prije tj.dana štapićem vadila neke ljuskice iz pupka(to je imalo onaj neugodan misris) , međutim štapić nisam nauljila i pupčić je ostao crven. Nakon toga sam ga prašila 2 puta dnevno praškom Tyrosur, ali crvenilo i dalje traje iako nije jako izraženo. trebam li nastaviti prašiti i koliko dugo se smije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •