-
...podizem...
da li mislite da je sada ljeti mljeko generalno vodenastije jer je vruce i treba bebama gasiti zedj?
naime,moja mala ajkulica vuce ko luda,podoji traju cca 40 min (ispod toga nije zadovoljna na dulje vrijeme) i to aktivno,cim zastane ja ju poskakuljam da opet povuce... ispraznimo do kraja jednu ciku i onda predjemo na drugu do pola...rijetko ju zadovolji samo jedna...ako tako pojede onda se probudi za uru.
patronazna prekjucer bila sa digitalnom vagom i po njoj ispada da je u tjedan dobila samo 50gr sto je naravno premalo. kaze ona meni daj izdajalicu da vidimo koliko ide,ja joj kazem da ona nije pokazatelj...u pocetku je islo OK ali je nakon 3-4min ful usporio mlaz...naravno,izdajalica me vuce jedno 4x slabije nego mala!
ugl,ona sumnja u svoju vagu i u pon mi je ugovorila vaganje u pedijatra na pravoj vazi! rekla sam da se necu sekirat ali sa strepnjom iscekujem pon!
popisanih pelena imamo cca 7 dnevno,ali ono fuuul su mokre (koristimo platnene),kakve 2 jusne zlice koje se spominju ko mjera za novorodjencad.
nije kakila vec 6dn,tada je stolica bila zelena,dakle prelazna...to si objasnjavam mozda tom teorijom o mlijeku koje je sada ljeti vodenastije?
kad dobro popapa po danu spava po 3h a po noci je pocela zadnje 2 noci u komadu 6h odvalit!
i sad mi je paranoja da je moram budit po noci,pogotovo ako se pokaze da je stvarno malo dobila na kilazi!
ima teorija po kojima to nije dobro i nekih po kojima se mora...
meni je mlijeko nadoslo tek 5ti dan,odnosno 2gi dan kad sam dosla doma a zadnje vaganje u bolnici je bilo dakle 2dn prije nego je doslo mlijeko...pa racunam da je onda jos i vise izgubila nego sto je zapisano!
nadam se da pedijatrica kod koje idem nece biti tip koji se striktno drzi tablica i da je pro-adaptirano nastrojena jer cu se pocet raspravljat s njom!!!!
ful agresivno reagiram na ljude koji mi sugeriraju nadohranu,i na mamu sam siznula u bolnici kad mi je rekla:nemas mlijeka,gladna je mala treba joj dat formulu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma