-
Točno ti je pedijatrica rekla za guranje rukice, to nije znak gladi. Nemoj biti ljuta ni na sebe ni na pedijatricu. Obje radite dobro svoj posao. Beba jednostavno MORA dobivati na težini. Zato ćeš ići opet i opet na vaganje, dok god sve tri (ti, beba i doktorica) ne budete zadovoljne.
I mi smo to prolazile, sa 2800 trebalo je doć bar na 3500 u mjesec dana. Nije bilo lako, iako mi je to treće dijete i trebala sam znati. Uspavana, majušna, i žuticu imala, ali meni dodavanje AD nije dolazilo u obzir. I tako svaki sat po 10-15 min, buđenje noću, vaganje i gledanje da li se ti prstići debljaju, je ta guza malo manje košćata, a tata daleko, mama tj.ja na sto čuda...Uspjele smo, čim sam se skulirala.
Mislim da ti doktorica dobro savjetuje. Kakvo ti je mlijeko na kraju podoja? Kad stisneš da li je gusto i žućkasto? Na početku je vodenasto, ali poslije je sigurno gusto.
Nikako nemoj misliti da ti je mlijeko slabo. To ne može biti. Ono je upravo ono što tvojoj bebi treba, ali valjda ne papa dovoljno tog "masnog".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma